teşekkür ederim rabbim istiyen herkese nasip etsin inşHayrli olsn cnm taze gebesin bi soru sorim barisende hic beyaz ya da bole sut gibi sivi akintisi var mi ya da var miydi
Valla canım adetime bir gün kala yaptım akşam dayanamadım içime doğdu sanki yaptım testi pozitifGünün geçti mi? Ne zaman yaptın testi
49 çıktıBeta hcg değerin kaç çıktı
adetime bir gün kala test yaptım pozitif çıktı cnm ertesi sabah adet günüm de tekrar yaptım testi pozitif di hemen acilden kan verdim sonuç beta HCG 49 çıktıKac gunun gecıyor canım hcg degerine kac cıktı
hayalet bir çizgi gördüm gibi sanki ama sen yinede tekrar yenile testi hayırlısı olsun inş meleğin seninledirBunu 4 gün kala yaptım yani dün değil önce ki gün
hayalet bir çizgi gördüm gibi sanki ama sen yinede tekrar yenile testi hayırlısı olsun inş meleğin seninledir
Kiz o kadar kisi belli dedikDefne seninde adet ağrın oldu mu canım
Senin eklediğin test gibi efekt uyguladım belli mi sence çizgi
Kiz o kadar kisi belli dedikhalâ mi soruuosn
Seni seniiiiyakalanirsin tabi arkandayimYakalandııımmm insan inanamıyor ya yanıltıcıysa diue düşünüyorum bide ağrım da var ikide bir lavaboya gidip bakıyorum oldım mı diye o yüzdenDefne ye sormak istedim
Canımm cok sevindım hayırlı olsun masallah diyelimadetime bir gün kala test yaptım pozitif çıktı cnm ertesi sabah adet günüm de tekrar yaptım testi pozitif di hemen acilden kan verdim sonuç beta HCG 49 çıktı
Hayırlı olsun canım bebısınİi
Canım hayırlı olsunn gözün aydınn
Bugün yeniden test yaptım
Direk çizgi belirdi ama karnım da ağrıyor
Sanki olmuşım gibi bi.his sürekli sendede oldu mu böyle
testimi ekliyorum
Canım emin değilim ama inşallh vardır dua etHayırlı olsun canım bebısın
Canım emin değilim ama inşallh vardır dua etHayırlı olsun canım bebısın
Canım varrr korkma hıc ınsallah bebısın seninleCanım emin değilim ama inşallh vardır dua etyarın ilk idrarlq yapıcam
Canım varrr korkma hıc ınsallah bebısın seninle
Canımm bu mesajını yeni gördüm tatlımm inşallah sabah da 2. çizgi çıkarsa gidip kan vericemSeni seniiiiyakalanirsin tabi arkandayim. Yarin git ver de kanini hepimiz rahatliyak yaaw
Bence norml.ben de gecen gun testi tam gostermeden onunde elimde tuttum guldum falan bizimkisi de sadece guluo ver bakim diye. Cunku grcktn olsa o sekilde vermicegimi bilio. Ben de isterdim ayaga kalksi cok heyacnlansin falan. Ama dedgim gibi olmadgini bildgi icin relax takildi . Seninki de o sekil olmus. Bunlar hep bole yaa.F Fatma KTL akşam dayanamdım eşime belki hamile olabilirim dedim hayırlı olsn dedi hiç tepki vermedi sonra alttan alttan gülerek bana bakıyobiraz üzüldüm net bişey olmadığı için mi böyle sakin kaldı acaba bide 6 aydır bekliyoruz tabi kısa bi süre ama her ay yaşıyorum hemen hemen sadece bu ay çizgi çıktı bariz
İçimde ki heyecanı ona çok yansıtmadım bende sakin sakin söyledim belki de ondan o da sakin kalmıştır
Kız bariz belli işte hemilesindir inşallah benim ilk gebeliğimde böyle silikti kanda 27 çıkmıştıİi
Canım hayırlı olsunn gözün aydınn
Bugün yeniden test yaptım
Direk çizgi belirdi ama karnım da ağrıyor
Sanki olmuşım gibi bi.his sürekli sendede oldu mu böyle
testimi ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?