HAMİLEMİYİM 😮😍😮KIZLAR🙋🙋

Belirtilerini söyler misin ablam
Canım deli gibi limonata yapıp ıcıyorum aniden midemde kazınma sabah kalkınca hafif bı bulantı ve yumurtlamadan bıkac gun sonra beyaz peynir gibi akıntı sonra sureklı uyumak istiyordum gunduz halsizlik bıde cok sacma belkı ama kendimi kaldıramıyorum boyle oturuyorum kapı calıyo ya hareketlerim oyle yavas ki anlatamam 3 gun kala pozitif cıktı dun kan verdim cok sukur gebeyim

Süt kesiği gibi derken benim böyle minik minik yapışkanlı akıntım geliyor ama dün test yaptım çekmedi ☺

Kızın olacak o zaman ye eksiği doğur Ayşe’yi hesabı Benim ara kanamam oldu yumurtlamadan 9 gün sonra soluk kahverengi

Süt kesiği gibi derken benim böyle minik minik yapışkanlı akıntım geliyor ama dün test yaptım çekmedi ☺
Beyaz boyle peynir tanesi gibi dusun ıc camasırında. Yani beyaz katı bı akıntı sıvı degil. Zaten ilk yumurtlama zamanı yapisan bı sıvı gelir sonra dollenme olunca beyaz oluyor canım sımdı de asırı akıntım var mesela beyaz degil ama hep var gebelikte oluyor hac gunun var reglıne

Kızın olacak o zaman ye eksiği doğur Ayşe’yi hesabı Benim ara kanamam oldu yumurtlamadan 9 gün sonra soluk kahverengi
Hayırlısı canım daha belli olmaz o İcim yanıyor ya ondan limonata bebek cok yeni daha asermede belli olur yerlesme kanaması olabilir

En son 19 mayısta oldum

Gogus ucum cok acio bi haftdr. Mide bulantisi yok oncesinde yogun beyaz akintm vardi simdi cok yogun olmasa da var yine takip ediorm kendimi. Süt gibi beyaz. Bariz islagim hep. Bata da bugnu ve bat gununu saymazsk 4 gun var

Gogus ucum cok acio bi haftdr. Mide bulantisi yok oncesinde yogun beyaz akintm vardi simdi cok yogun olmasa da var yine takip ediorm kendimi. Süt gibi beyaz. Bariz islagim hep. Bata da bugnu ve bat gununu saymazsk 4 gun var
Bendede gogus uclarım cok sızlıyordur ınsallah melegın gelmıstır canım

Kızzz ben 23 mayısta olmustum en son hala regl olmadıysa gebesinnn
Olmadım vallahi. Ama ben şubatta kimyasal geçirdim ya hep on gün falan geç oluyordumAma bu ay hiç bu zamana kadar başıma gelmemişti yumurtlamanın dokuzuncu günü soluk kahve ve bazentos pembe uçuk pembe ve akıntı ile beraber lekelenmem oldu. Lekelenme perşembe gece başladı cuma akşam kesildi de geçen hafta cumadan beri herhangi bir lekelenmem yok sadece o lekelenmeden sonra Dediğin gibi peçeteye sildikçe minik minik koyu kıvamlı yapışkanlı akıntı geldi şimdi sürekli akıntım var bazen beyaz bazen sarımtırak ama yoğun bir şekilde dün test yaptım çıkmadı pazartesi gününe kadar adet olmazsam gidip özele kan vereceğim

Canım gec dollenme fılan sa cıkmayabılır yarın gidip kan ver stres yapma bence hamilesın sarı ve beyaz akıntı oluyo hamilelikte bıde gunun gecmıs 3 4 gun fılan yanı dikkat et bu aralar camasır suyu fılan kullanma

İşim pazartesi gününe kadar beklememi söyledi umutlanıyorum sonra olmayınca üzülüyorum eşimde bana üzülüyor o yüzden bekle diyor belki adet olursun diyor ben de pazartesi gününe kadar bekleyeceğim

Amin Allh razi olsn canimcim. Senin simdi kac haftalikmis
Canım ben daha doktora gitmedim aksam esim doktor zaten calıstıgı hastaneye gittik kan aldı benden hcg degerine ve dıger kan tahlilleri me baktı eksik varsa destekleyelim diye calıstıgı ıcın cumartesı gıdıcez ınsallah ama suan hcg degerine gore 2 3 haftalık

Saglikla artsin da kucaginiza alin insllh. Sen de istnbldaymissin. Esinin calistgi hastanede mi dewam ediceksin kontrollere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…