Duzelttım yanlislikla ısaretlemısım herhalde sen soyleyınce baktımHii bilgiler de ist yazinca burdasn sandm
Ben de dedim belki ayni hastnye gider gelirz yoldas olurzDuzelttım yanlislikla ısaretlemısım herhalde sen soyleyınce baktım
Ne guzel olurdu vallaBen de dedim belki ayni hastnye gider gelirz yoldas olurz
Ben de İstanbul’dayım sen neresindesinBen de dedim belki ayni hastnye gider gelirz yoldas olurz
Merterdeyim cnm sen nerdensinBen de İstanbul’dayım sen neresindesin☺
Amin amin insllhNe guzel olurdu vallaınsallah saglıklı olsunda bebeklerimız
Aslında çokta uzak değilmişiz ben de esenlerdeyimMerterdeyim cnm sen nerdensin
Aynn cok uzak deilmis. Ben evlnnce geldim buraya . Eger hamissek ayni hastnye gidelm bariAslında çokta uzak değilmişiz ben de esenlerdeyim
Kız ben de evlenince geldimAynn cok uzak deilmis. Ben evlnnce geldim buraya . Eger hamissek ayni hastnye gidelm bari
Kız ben de evlenince geldim
Ama biz 1 aya kadar doğuya geçeceğizadanadan mi geldin. Ben de mersinden geldm
Hadi yaa tuh seni de kaybettimAma biz 1 aya kadar doğuya geçeceğiz
Kocamın iş durumundan dolayıHadi yaa tuh seni de kaybettim
Sorun deilse niye gidiosnz
Hii e hayrlisi olsn cnm . Allh ii insanlri cikarsin karsinizaKocamın iş durumundan dolayı
Teşekkür ederim sizinde inşallahHii e hayrlisi olsn cnm . Allh ii insanlri cikarsin karsiniza
İnşallah hepimiz hamileyizdirHamile anneler hayırlı olsunn benimde bat günüm yarın test yaptım ama çıkmadı gibi
İnşallah bende de vardır dua edinn
Cikmadi gibi derkenHamile anneler hayırlı olsunn benimde bat günüm yarın test yaptım ama çıkmadı gibi
İnşallah bende de vardır dua edinn
Gölge görür gibi oldum arkadaşlardan da gören olduCikmadi gibi derken
Fotoda belli oluosa atsana bklmGölge görür gibi oldum arkadaşlardan da gören oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?