hamılemıyım emın degılm

karamelek2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
1
0
merhaba kızlar ben bır cocuk annesıyım ıkııncıye anne olucam ısallah benım son fat tarıhı 19aralık bugun doktora gıttım ultrasonla baktı goremedı vajınal ultrasonla baktı kucuk bır kese var ama adet tarıhıne gore kucuk dedı tahmınen 20 gunluk dedı tam bellı degılmıs sımdılık bır hafta sonra gel bakalım dedı eger buyume varsa tamam gebesın dedı ama cok korkuyorum ya baska bısey varsa

Canım sonuçta bir kese var.Belki geç döllenmiş olabilir hamiş olma ihtimalin yüksek...

merhba arkadaşalr lütfen yardımcı olun bana.. kimseyle paylaşamıyorum sizinle paylaşıyorum ltfen yardım edın bana.. benım sorum su olucak.. adetımın bıtımınden 3 4 gun sonra erkek arkadaşımın boşalan spermleri elime bulaştı ve ben yakalşık 15 20 dakika sonra elimi vajinama sürdüm ve hamile olmaktan korkuyorumm.. böle birşey yaptıgım ıcınde utanaıyorumm:KK43:

merhba arkadaşalr lütfen yardımcı olun bana.. kimseyle paylaşamıyorum sizinle paylaşıyorum ltfen yardım edın bana.. benım sorum su olucak.. adetımın bıtımınden 3 4 gun sonra erkek arkadaşımın boşalan spermleri elime bulaştı ve ben yakalşık 15 20 dakika sonra elimi vajinama sürdüm ve hamile olmaktan korkuyorumm.. böle birşey yaptıgım ıcınde utanaıyorumm:KK43:

merhaba hemşerim 1.si utanılacak bişi sayılmaz 2.si hamile kalmannnn çok ama çok zor hatta imkansız nezaman oldu bu olay 72 sat içindeyse ilaçlar var onlaedan kullan

merhaba hemşerim 1.si utanılacak bişi sayılmaz 2.si hamile kalmannnn çok ama çok zor hatta imkansız nezaman oldu bu olay 72 sat içindeyse ilaçlar var onlaedan kullan

cevap verdıgınız ıcın tek ederım gecen ay 29unda adet gormuştum işte 5 ocakta sona erdi.. ve bu olayda sanırım 9 ocak gibi oldu

merhaba kızlar ben bır cocuk annesıyım ıkııncıye anne olucam ısallah benım son fat tarıhı 19aralık bugun doktora gıttım ultrasonla baktı goremedı vajınal ultrasonla baktı kucuk bır kese var ama adet tarıhıne gore kucuk dedı tahmınen 20 gunluk dedı tam bellı degılmıs sımdılık bır hafta sonra gel bakalım dedı eger buyume varsa tamam gebesın dedı ama cok korkuyorum ya baska bısey varsa

cnm ewde test yaptınmı yada dr bhcg yapılmadımı banada dr ilk baıkşta kese minik görünüo dedi ama meleğim benimleymiş

çok korkuyorum. adetimin gelmesine dort gun var ama ben baya stres yaptım şimdi gelmezse stresten gelmeycek ve ben ıyıce korkacagımm:KK43:

çok korkuyorum. adetimin gelmesine dort gun var ama ben baya stres yaptım şimdi gelmezse stresten gelmeycek ve ben ıyıce korkacagımm:KK43:

saçmlama önce relax ol eğer glmezseki bu strese zaten gelmez
bi test alırsın denersin kalma ihtimali milyonda 1 fln hatta milyarda 1 üzme kendini boşa ypratma dikkat etbundan sonrada

adet donemıme yakın goguslerımde agrı olurdu ama sımdı o yok... ve hamılelık belırtılerı nedır ılk gnlerde cıkrmı

bence de yukardaki arkadasın dediği gibi hamile olma ihtimalin nerdeyse hiç yok, boşuna hırpalama kendini.
ben hamileliğimi öğrenmeden bir hafta önce falan belirtiler başlamıştı, tabi kişiden kişiye değişir ama sen bence bunları hiç düşünme. tam bir birleşme olmadan hamilelik olasılığı gerçekten teoride var sadece.

ayşetalaycım seni hiçbir şekilde yargılamaya hakkımız yok, olamazda. o yüzden rahat ol canım. bu bir. ikincisi hamile kalman hiç mümkün görünmüyor. korkmanda gayet doğal. zaten bu korku ve stresle hamile kalman çok daha zor görünüyor canım :) adetini bekle stres yapma yaparsan gecikirsin ve hayatını zehir edersin.

cevaplarınız için cok tsk ederım hanımlar ınanın yardımcı oluyorusnuz bana. ama ıste elımde değil bır kere korktum sanırım adetım gelene kadar korkacagım sız benden daha bılgılısınız guvenıyorum sıze.. adetım uc gun sonra stresten gecıkme ıhtımalı yuksek.. ıns hamıle değilimdir:KK43:

X