• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim değilmiyim belirtiler varr

ya ben adet oldum sandım dünden beri çok sancım var bi kaç damla açık pembe kan geliyor hiç böyle olmazdı bu ne şimdi anlamdım üsteliik adet günüme daha 2 gün var geç olurdum ama asla erken olmazdım bu ne ya yerleşme kanaması olabilirmi yerleşme kanamasıysa bu kadar sancı normalmi:43::43::43:

canım inşallah olur allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.Bende bayramdan sonra kan testi yaptırıcam kesin sonuç olur diye ama inşallah dediğin kanama olmaz :( Karnım şiş adet olacakmış gibiyim ama hayırlısı :(

Amin canım inşallah.. bende bayramı bekleyenlerdenim umarım gönlümdekini verir Rabbim..

ya ben adet oldum sandım dünden beri çok sancım var bi kaç damla açık pembe kan geliyor hiç böyle olmazdı bu ne şimdi anlamdım üsteliik adet günüme daha 2 gün var geç olurdum ama asla erken olmazdım bu ne ya yerleşme kanaması olabilirmi yerleşme kanamasıysa bu kadar sancı normalmi:43::43::43:

canım ilk hamileliğimde bende adet günüme 1-2 gün kala hafif kanama olmuştu bende adet olduğumu zannettim ve devamı gelmeyince araştırdım.. Yerleşme kanamasıymış.. Ama bnm bildiğim yerleşme kanamasında sancı olmuyor.. Bide yerleşme kanaması en fazla 3 gün sürer hatta sürmez bile 1-2 günde kesilir ve rengi ya pembeye yakındır ya da koyu kahve gibidir. Normal kan kırmızısı olmaz..

Bu ay bende adetime 3 gün kala peçeteye gelecek kdr pembemsi hafif bi kanama geçirrdim devamı yok. (inşallah da gelmez ) Umarım seninde bnm de yerleşme kanamasıdır.. Çifte bayram yaşayalım inş..

canım ilk hamileliğimde bende adet günüme 1-2 gün kala hafif kanama olmuştu bende adet olduğumu zannettim ve devamı gelmeyince araştırdım.. Yerleşme kanamasıymış.. Ama bnm bildiğim yerleşme kanamasında sancı olmuyor.. Bide yerleşme kanaması en fazla 3 gün sürer hatta sürmez bile 1-2 günde kesilir ve rengi ya pembeye yakındır ya da koyu kahve gibidir. Normal kan kırmızısı olmaz..

Bu ay bende adetime 3 gün kala peçeteye gelecek kdr pembemsi hafif bi kanama geçirrdim devamı yok. (inşallah da gelmez ) Umarım seninde bnm de yerleşme kanamasıdır.. Çifte bayram yaşayalım inş..

canıım oldum 3 gn böyle dvam etti bugn arttı iyice

Gözlerde yanma hissinin hep hamilelik belirtisi olduğunu söyler büyüklerimiz. olabiolir aslında...:52::52::52::52::52::52:

oylemi ?? bunu bilmiyordum...ya ben daha adet olucaktim 12/10 daha gelen giden yok.. dun test yaptim negatif..
su iki gundurde gozlerim nasil yaniyor.. nasil uyumusum dun erkenden kocami duymamisim bile..
kizlaar yardim edin yaa..

inşallah canım ya benim bi kızım var allahım olmayanlara versin. benim ilk bebeğimde karnımda öldü 7 aylık ondan sonra hemen kzım oldu belki sennde öyle olur hemn kalmışsındır hamile cnm

Bayramda idrar testi yaptım çıktı. Dün(pzt) hastaneye gittim çok şükür onaylandı..
Rabbim kızına uzun ömürler versin canım.. bnmde ilk bebeğimi düşürdüm. Çok şükür rabbim yine nasip etti.. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı da nasip etsin..

cnm bende 1 aylık evlıyım,3 haftalıkken hasta oldum ama karnım da hafıf ağrı,bas ağrısı çk sık olmasada mide bulantısı sizce sağlık ocağında kan tahlilimi yaptırsam :20::21:

Bayramda idrar testi yaptım çıktı. Dün(pzt) hastaneye gittim çok şükür onaylandı..
Rabbim kızına uzun ömürler versin canım.. bnmde ilk bebeğimi düşürdüm. Çok şükür rabbim yine nasip etti.. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı da nasip etsin..
Cnm hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun öğrenmeden önceki belirtilerini bizlerlede paylasırmısın

Cnm hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun öğrenmeden önceki belirtilerini bizlerlede paylasırmısın

aminn cnm inşallah..
Benim belirtilerim şu şekilde oldu; Adet günüme 2-3 gün kala 1-2 damla pembemsi hafif bir kanamam oldu yerleşme kanamasıymış.. Yumurtlama günlerimi takip eden günlerde göğüslerim çok hassaslaştı ve acımaya başladı(adetime 10-11 gün kala falan)..Birde sürekli midem kazınıyordu.. Belki çok erken bir belirti ama midemde bir kazı çalışması var gibiydi.. Hala da öyle.. Ayrıca belim çok ağrıyordu.. Kasıklarımda ani batmalar oluyordu. Şu an aklıma gelenler bu şekilde canım.. İnşallah tez zamanda Rabbim sizlere de nasip eder..

Back