• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim değilmiyim belirtiler varr

kızlar ben aranıza yeni katıldım benim eşim askerr ver son adet tarihim 15.eylül.2013 ve eşim eylülün 23nde izne geldi yani 8 gün sonra ve yanımda 1 hafta kaldı yumurtlama dönemmimdede evdydi benim 2 yaşında bi kzım var evet kızlar adet günüme 6 gün var ve şu belirtileri yaşıyorum (şimdi diyceksinziki ikinci hamileleğin olucak olursa anlaman lazım diye ama gerçekten hiç akllıma gelmiyor ozamn neler yaşadığım çünkü kzım süpriz bi şeklilde olmuştu)
-göğüslerim benim normalde regl günüme 1 hafta kala ağrırdı ve şişerdi bu sefer regl gnüme daha 2 hafta varken felaket bi şekilde ağrımaya başladı ve uçları hassaslaştı.
-dudaklarımda kuruluk var anlam veremdim normalde hiç olmazdı
-göz kapaklarımda ağrı ve yanma var sürekli kapatmak hissi geliyor
-kasıklarımda ve belimdeki ağrılar çok erken başladı
-kasıklarıma ani bir kramp giriyor ve çok canımı yakıyor
-ve bu sabah kalktığımda karnımda felaket bir ağrı vardı anlam veremdm gaz sancıcı gibi ama değil hala devam ediyor
-sürekli idrar sıkışması yaşıyorum tuvaletten çıkamıyorum desem yeridir
-ve kasıklarımda baskı var onu hiseddiyrm birşey sanki balon gibi bişey yerleştirmiş eğildğimde ağrı yapıyor
-kızlarr sizce hamilemiyim lütfen bana bi bilgi verin eşimde çok istiyor ben istemekle istememk arasında kaldım olursa sevnrm olmazsa üzlümem anlycğnz şimdiden teşekkürler...
:3:

Canım inşallah hamilesindir ama adetten 2 hafta önce göğüslerim hassaslaştı demişsin bu hamilelik değil ovulasyon belirtisi. Çünkü yumurtladığın günden tam 14 gün sonra adet oluyosun illa adetten sonraki 14. Gün yumurtlamak zorunda değilsin bu kadından kadına değişir siklus uzunluğuna göre ama yumurtladıktan 14 gün sonra adet olayı herkeste aynı. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım allah gönlünüze göre versin.

ya aynen benımde 2 hafta var ve bende sadece gozlerımde yanma hıssı uyuyasım gelıyo göz kapagım agırlaştı. ama dıger belırtıler yok aceba adetıme yakınmı hıssedıcem yada normalmi anlams deglım .s

Gözlerde yanma hissinin hep hamilelik belirtisi olduğunu söyler büyüklerimiz. olabiolir aslında...:52::52::52::52::52::52:

Merhaba,
Ben siteye yeni katıldım. Nerdeyse 1 senelik evliyim. Evlenmeden önce adetlerim 28. gün saati şaşmadan olurken evlendiğimden beri her ay gecikiyor. Bu sebeple hayatımda ilk defa takvim tutmaya başladım. Bugün ayın 11'i ve ben hala hastalanmadım. Hastalanacakmışım gibi göğüslerim şiş kasığımda bir ağrı var. Mide bulantım baş dönmem yok ama arada bir içimde bir ezilme oluyor. Önceleri düzensiz olduğum için çok takılmadım ama bugün 36.gün ve biraz şüphelendim. Bu arada ayın 5'inden beri 3 idrar testi yaptım sonuncusu bugün olmak üzere, ama negatif. Doktorumu aradım gitmek için ama yurtdışındaymış ta 25'inde gelecekmiş. Önümüz de bayram. Ben 10 gün daha idrar testinde çıkmazsa ve hastalanmazsam meraktan çıldırıcam. Hamile miyim kii? Yazayım rahatlayayım dedimmm :)

arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım bir şey danışmak istiyorum ben en son 1o eylülde regl oldum 10 ekimde hastalanmam lazımdı ama daha hastalanmadım ayrıca bende polikistik var. Göğüslerim şiş,kasıklarımda eğilirken ağrı,halsizlik,bacaklarımda ağrı,hafif baş dönmesi,vücumda şişlik gibi belirtiler var hamile olabilir miyim sizce?çok mu erken daha bilemedim bir kere klomen tedavisi olmuştum tutmamıştı şimdi doğal yolla olabilir mi bilemedim:(

Hamile olan birileri varsa arkadaşlar lütfen yazın herkezde aynı belirti var gögüslerde şişme karın ve kasık agrısı göz kapaklarının yanması hamilelik mi ama bütün bunlar regl olmadan 2 hafta önce oluyor herkezde

arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım bir şey danışmak istiyorum ben en son 1o eylülde regl oldum 10 ekimde hastalanmam lazımdı ama daha hastalanmadım ayrıca bende polikistik var. Göğüslerim şiş,kasıklarımda eğilirken ağrı,halsizlik,bacaklarımda ağrı,hafif baş dönmesi,vücumda şişlik gibi belirtiler var hamile olabilir miyim sizce?çok mu erken daha bilemedim bir kere klomen tedavisi olmuştum tutmamıştı şimdi doğal yolla olabilir mi bilemedim:(

bence olabılır. sen 2 gunden test al once kendın yap derımm sonra hala suphelenırsen doktora git madem olmadın ama 2 gun gecıkebılır adet 2 gun bekle sonra yap bakalım ınsallah hamılesındır :)

bence olabılır. sen 2 gunden test al once kendın yap derımm sonra hala suphelenırsen doktora git madem olmadın ama 2 gun gecıkebılır adet 2 gun bekle sonra yap bakalım ınsallah hamılesındır :)

inşallah canım hamileyimdir çok ümitlenmek istemiyorum :( 5 gün önce evde kendim yaptım ama negatifti gün geçmeden yaptığım için evdeki testten çıkmaz dediler yarın da geçsin bi kan testi yaptıcam bakalım :)

merhabalar.. benimde son regl tarihim 10 eylül.. seninle aynı durmdayız. ağustosta 1 kürtaj geçirdim ve 1 ay bekleyip tekrar başladık.. göğüs şişliği bende de var kasıklarım ara ara batıyor.. Birde adet günüme 3 gün kala 1 dmla kanama oldu devamı gelmedi. ilk hamileliğimde de öyle olmuştu. inşallah yerleşme kanamasıdır... aslında kn testi yaptırsak çıkar ama araya bayram giriyor.. idrar tahlilinde de geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir.. ben bayramı bekleyeceğim sanırım. Ama arife gününe kadar kırmızılar gelmezse ( inşallahhh gelmezler ) bi idrar tahlili yapıcam..
ayrıca klomen tedavisinden sonra da doğal yolla olan bir çok kişi var.. İnşallah seninde öyledir.. Rabbim tez zamanda bebişlerimizi nasip etsin inşallahh..

Merhaba,
Ben siteye yeni katıldım. Nerdeyse 1 senelik evliyim. Evlenmeden önce adetlerim 28. gün saati şaşmadan olurken evlendiğimden beri her ay gecikiyor. Bu sebeple hayatımda ilk defa takvim tutmaya başladım. Bugün ayın 11'i ve ben hala hastalanmadım. Hastalanacakmışım gibi göğüslerim şiş kasığımda bir ağrı var. Mide bulantım baş dönmem yok ama arada bir içimde bir ezilme oluyor. Önceleri düzensiz olduğum için çok takılmadım ama bugün 36.gün ve biraz şüphelendim. Bu arada ayın 5'inden beri 3 idrar testi yaptım sonuncusu bugün olmak üzere, ama negatif. Doktorumu aradım gitmek için ama yurtdışındaymış ta 25'inde gelecekmiş. Önümüz de bayram. Ben 10 gün daha idrar testinde çıkmazsa ve hastalanmazsam meraktan çıldırıcam. Hamile miyim kii? Yazayım rahatlayayım dedimmm :)

Selam canım aynı durumu bende yasadım son adet tarıhım 26 agustos adetım 2 gun gecınce evde test yaptım negatıf sonra duzenlı adet olmama ragmen 1 hafta gecınce hastaneye gıttım kan tahlılı yapıldı ve negatıf doktor adet sokturucu verdı adet olunca gel hormon tahlılı yapalım dedi ilacı kullandım ve yıne adet olmadım bugun ekımın 12 sı yanı adetım 17 gun gectı ozele gıttım ve hamile oldugumu ögrendım allaha sukur ki o sökturucu ilaç zarar vermedı ama su an daha cok yenı yarın tekrar kanda bakılacak degerlerıme inş hakkımızda hayırlısı o yuzden adetın ıyıce gecmesını bekle acele etme

merhabalar.. benimde son regl tarihim 10 eylül.. seninle aynı durmdayız. ağustosta 1 kürtaj geçirdim ve 1 ay bekleyip tekrar başladık.. göğüs şişliği bende de var kasıklarım ara ara batıyor.. Birde adet günüme 3 gün kala 1 dmla kanama oldu devamı gelmedi. ilk hamileliğimde de öyle olmuştu. inşallah yerleşme kanamasıdır... aslında kn testi yaptırsak çıkar ama araya bayram giriyor.. idrar tahlilinde de geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir.. ben bayramı bekleyeceğim sanırım. Ama arife gününe kadar kırmızılar gelmezse ( inşallahhh gelmezler ) bi idrar tahlili yapıcam..
ayrıca klomen tedavisinden sonra da doğal yolla olan bir çok kişi var.. İnşallah seninde öyledir.. Rabbim tez zamanda bebişlerimizi nasip etsin inşallahh..[/QUOT
canım inşallah olur allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.Bende bayramdan sonra kan testi yaptırıcam kesin sonuç olur diye ama inşallah dediğin kanama olmaz :( Karnım şiş adet olacakmış gibiyim ama hayırlısı :(

Son düzenleme:
ayrıca klomen tedavisinden sonra da doğal yolla olan bir çok kişi var.. İnşallah seninde öyledir.. Rabbim tez zamanda bebişlerimizi nasip etsin inşallahh..
canım inşallah olur allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.Bende bayramdan sonra kan testi yaptırıcam kesin sonuç olur diye ama inşallah dediğin kanama olmaz :( Karnım şiş adet olacakmış gibiyim ama hayırlısı :(

bende test yaptım bugün sabah dayanamadım negatif cıktı maalesef erken ama yaptım dayanamadım yaa 5 gün geçmiyor

geçer cnını skma ya ben erken oldum hiç böyle olmazdı gnm geçerdi ama erken olmazdı damla gibi geliyor tam sökülmedi ve le inanılmaz sancm var anlamadımki bu işi hiç böyle olmazdı

Back