• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim değilmiyim acebaaa

123456789A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
24
10
3
28
selam arkadaşlar ben öncelikle anlatayım ben normal hayatta 26 günde bir adet olan bir insanım fakat 26 günü hiç geçmez hatta önce agrilarim veya adetim başlar şuan tam 26 nci gün ve hiç bir belirti yok adet sancısı bile yok benim ayımı doldurmami beklememe gerek varmı yoksa zaten 26 günde bir olduğum icin 27 veya 28 inci günde adetim geçti diyebilirmiyim sizce hamilemiyimm çok heyecanliyim dualarınızı bekliyorum...

...kızlar sabah uyandığımda ağrılarla uyandım ve sadece azcik kahverengimsi kan geldi bu yerleşme kanaması olabilirmi sizce ...

Son düzenleme:
Canım bunu test yapmadan bilemeyiz idrar testi yapsana bitane.

Yarin olmazsan bir günün geçmiş oluyor
Test yaparsan varsa silik te olsa çıkar yada kan ver belirsizlik yaşama

Yarin olmazsan bir günün geçmiş oluyor
Test yaparsan varsa silik te olsa çıkar yada kan ver belirsizlik yaşama
coook heyecanliyim eşime de söylemek istemiyorum çünkü 14 şubatta yaklaşıyor böyle bisey olursa ozmn söylerim inşallah vardır testi bugün alamam yarın almaya calisacam allahimmm çok güzel bi heyecan inşallah hamileyimdir

sizce varmıdır şuan test alamam acaba başka evde yöntemler varmı bildiğiniz

Valla tatlım ben kendi hamileliğimi anlamadım ki sana birşey diyeyim:oops:
Evde bildiğim bir yöntem yok maalesef inşallah hamilesindir ama tez vakitte hayırlı haber alırsın :dua:

buraya ilk yazdığım gün evde yapılan youtube dan epey araştırdım biseyler yaptım hamileyim çıktı yorumlarda da epey kişi o şekilde hamile olduğunu öğrenmiş kanamam var ama başka test yapmadım baş ağrısı dönmesi halsizlik azcik mide bulantısı var ama kanama var bisey yapmadım

selam arkadaşlar ben öncelikle anlatayım ben normal hayatta 26 günde bir adet olan bir insanım fakat 26 günü hiç geçmez hatta önce agrilarim veya adetim başlar şuan tam 26 nci gün ve hiç bir belirti yok adet sancısı bile yok benim ayımı doldurmami beklememe gerek varmı yoksa zaten 26 günde bir olduğum icin 27 veya 28 inci günde adetim geçti diyebilirmiyim sizce hamilemiyimm çok heyecanliyim dualarınızı bekliyorum...

...kızlar sabah uyandığımda ağrılarla uyandım ve sadece azcik kahverengimsi kan geldi bu yerleşme kanaması olabilirmi sizce ...
Ben olsam şimdiye kadar test yapmadan duramazdim. Bı de eğer çocuk düşünmeye başladıysanız biraz duzensizlesiyo

buraya ilk yazdığım gün evde yapılan youtube dan epey araştırdım biseyler yaptım hamileyim çıktı yorumlarda da epey kişi o şekilde hamile olduğunu öğrenmiş kanamam var ama başka test yapmadım baş ağrısı dönmesi halsizlik azcik mide bulantısı var ama kanama var bisey yapmadım
Bir de fal baktırsaydınız, belki orada da çıkar.

Kanama varsa adet gerçekleşti canım bende aynıyım malesef bugün kırmızı kart yedim üzülme Allah büyük umarım tez vakitte nasip eder bize

Tatlım eğer varsaaa adet gününde çıkar.Insallah hamilesindir sonucu yaz bize test yapıp :KK200::anneadayı:
ya bilmiyorum adet oldum fakat az normalde adet kanamam çok olur ama az acaba nadiren hamileyken adet gören insanlar var acaba öylemi bilmiyorum en yakın zamanda test yapicam bi türlü vakit bulup test alamadım misafirlerim var esimede söylemek istemedim çünkü sonuç negatif olursa üzülmesini istemem

Back