• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim bir fikir lütfen

Aylnaylm1

Bsla:72 gnc:63.0 hzrnhdf:60 tmmzhdf:55.0
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
949
858
53
35
arkadaşlar allah isteyene nasip etsin ama benim çok küçük çocuğum var
Önlem aldık ama

Bu ay sık sık idrara çıkıyorum
İki gündür midem bulanıyor
Hiç gündüzleri uyumam su an gündüzlü geceli uyuyorum
Ve hastalanmamın 3. Günü olması lazımdı
4 gündür karnım fena agrıyor ama hastalanmıyorum
Test dayanamadım bu saatte yaptım negatif çıktı ama diğerlerinde gün geçmeden pozitif çıkardı
Benim bu yaşadığım ne :(

arkadaşlar allah isteyene nasip etsin ama benim çok küçük çocuğum var
Önlem aldık ama

Bu ay sık sık idrara çıkıyorum
İki gündür midem bulanıyor
Hiç gündüzleri uyumam su an gündüzlü geceli uyuyorum
Ve hastalanmamın 3. Günü olması lazımdı
4 gündür karnım fena agrıyor ama hastalanmıyorum
Test dayanamadım bu saatte yaptım negatif çıktı ama diğerlerinde gün geçmeden pozitif çıkardı
Benim bu yaşadığım ne :KK43:
Hormonal değişimler olabilir, yumurtanız geç oluşmuş olabilir. 3 gün gecikme ile testin pozitif çıkması gerekirdi, önlem de aldık diyorsunuz bence korkmaya gerek yok. Bir haftaya kadar gecikirse doktora görünün, kanda gebelik tesbit edilmezse de tarlusal kullanırsınız. Geçmiş olsun.

Hormonal değişimler olabilir, yumurtanız geç oluşmuş olabilir. 3 gün gecikme ile testin pozitif çıkması gerekirdi, önlem de aldık diyorsunuz bence korkmaya gerek yok. Bir haftaya kadar gecikirse doktora görünün, kanda gebelik tesbit edilmezse de tarlusal kullanırsınız. Geçmiş olsun.
İnsallah öyledir teşekkürler tuhaf olan sancılarım giderek azalıyor çok korkuyorum ama doğru 3 günde pozitif çıkardı öncekilerde 4 6 gün kala belirgin pozitif çıkmıştı
Antibiyotik kullandım 1000 mg o belkide etki etmiş olabilir mi

İnsallah öyledir teşekkürler tuhaf olan sancılarım giderek azalıyor çok korkuyorum ama doğru 3 günde pozitif çıkardı öncekilerde 4 6 gün kala belirgin pozitif çıkmıştı
Antibiyotik kullandım 1000 mg o belkide etki etmiş olabilir mi
Olabilir, ilaçlar kadınların dengesini çok çabuk bozar. Bol bol maydonoz yeyin iyi gelir :)

Back