Hamilemiyim bilemedim

Arkadaşlar burda bikaç yere yazdım ama cvb bulamadım konu açmaya karar verdim benim adetim 7 gün geçmiş durumda ama bugüne kadar hiç bir belirtim yoktu sadece uyku basıyodu bugün göğüslerim hassas uçlarında koyulaşma var ve sık idrara çıkıyorum test yapmayada korkuyorum çunku 6 senedir uğraşıyorum ve çok istiyorum sureklide negatif sonuç aldığım için test yapmıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Selam canım naptin test yaptın mi merak ettim

Selam canım naptin test yaptın mi merak ettim
Sence normalmi 10 geçmesine rağmen çizginin bariz gorunmemesi gerçi hamilelik belirtilerini yaşıyorum goğsum şiş karnımda goğuslerimde yeşil damarlar belirginleşti iyice çok az bulantı oluyo gün boyu başım donuyo falan ayyy bilemedim ki canım yaa kafayı yicem

Sence normalmi 10 geçmesine rağmen çizginin bariz gorunmemesi gerçi hamilelik belirtilerini yaşıyorum goğsum şiş karnımda goğuslerimde yeşil damarlar belirginleşti iyice çok az bulantı oluyo gün boyu başım donuyo falan ayyy bilemedim ki canım yaa kafayı yicem
Ay çok sevindim silik se büyük bi ihtimal hamilesin belki geç döllenme olmuştur canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum

Merhaba ben yeni uye oldum bu siteye.1.5 yillik evliyim.bebek istiyorum.hic bir sorunum yok.Allahimdamimdan bekliyorum.benim sormak istedigim cevremdeki insanlar beni Rüyalarında hamile yada dogum yapmis oldugumu gorduler.bebegin erkek oldugunu soylediler.ilk duydugumda birsey dudunmemistim ama 4 5 kisi hemen hemen ayni rüyayı gorunce sormak istedim.

Maalesef negatif butun hayaller yerle bir
:KK43: üzüldüm yaa ama hayırlısı inşallah en kısa zamanda hamile olursun evet beklemek zor biliyorum ama asla ümidini kaybetme ya bilmiyorum faydası olurmu ama bana vesile oldu ve tabi ki artık rabbim olmasını istedi olmuştu ama ben hamile kalmadan Afyon'a Kaplıcalara gitmiştim ve ondan sonra hamile kaldım yani bi vesile dediğim gibi şifa lı su neyse umarım tez zaman da hayırlı haberlerini alırız

:KK43: üzüldüm yaa ama hayırlısı inşallah en kısa zamanda hamile olursun evet beklemek zor biliyorum ama asla ümidini kaybetme ya bilmiyorum faydası olurmu ama bana vesile oldu ve tabi ki artık rabbim olmasını istedi olmuştu ama ben hamile kalmadan Afyon'a Kaplıcalara gitmiştim ve ondan sonra hamile kaldım yani bi vesile dediğim gibi şifa lı su neyse umarım tez zaman da hayırlı haberlerini alırız
Hamile olmadığımamı uzuleyim 13 gündür adet olamıyorum onamı uzuleyim şaşırdım kaldım aksilikya eşimde yanımda yok evde tek başıma kendi kendimi yiyorum

Hamile olmadığımamı uzuleyim 13 gündür adet olamıyorum onamı uzuleyim şaşırdım kaldım aksilikya eşimde yanımda yok evde tek başıma kendi kendimi yiyorum
Keşke eşin yanında olsaydı ama sabır hep dua et ve bi doktora görün bişey soracam neden daha önce tüp bebek düşünmedin

Keşke eşin yanında olsaydı ama sabır hep dua et ve bi doktora görün bişey soracam neden daha önce tüp bebek düşünmedin
İşinden dolayı yanımda olamadı oda çok üzgün daha önce maddiyat yüzünden deneyemedim tüpün şimdide çok korkuyorum ama mecbur denicez artık daha fazla beklicek halim kalmadı

İşinden dolayı yanımda olamadı oda çok üzgün daha önce maddiyat yüzünden deneyemedim tüpün şimdide çok korkuyorum ama mecbur denicez artık daha fazla beklicek halim kalmadı
Evet bencede dene ama inşallah gerek kalmaz bidaha ki aya hamile kalırsın canım

anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım size bikaç sorum olacaktı... bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım gün aşırı ilişkiye girdik yumurtalama döneminde. çift çizgiyi gördüğüm günde yine ilişkiye girdik.daha sonra çizgiler silikleşince çalışmaları bitirdik.şimdi adetime 6 gün var akıntım var üzerimde ağırlık var sürekli uykum geliyor işyerinde bilgisayar başında neredeyse uyuycam o durumdayım baş ağrısı ve dizlerimde de ağrı var onun dışında sol göğsümde bikaç gün öncesine kadar ağrı sızı mevcuttu şuan geçti..sizce bunlar belirti mi yoksa benim kuruntularım mı ?:oops:

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım size bikaç sorum olacaktı... bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım gün aşırı ilişkiye girdik yumurtalama döneminde. çift çizgiyi gördüğüm günde yine ilişkiye girdik.daha sonra çizgiler silikleşince çalışmaları bitirdik.şimdi adetime 6 gün var akıntım var üzerimde ağırlık var sürekli uykum geliyor işyerinde bilgisayar başında neredeyse uyuycam o durumdayım baş ağrısı ve dizlerimde de ağrı var onun dışında sol göğsümde bikaç gün öncesine kadar ağrı sızı mevcuttu şuan geçti..sizce bunlar belirti mi yoksa benim kuruntularım mı ?:oops:
merhabalar belirtilere hoşgeldin
ilk olarak inşallah hamişsindir fakat bu belirtiler bazen psikolojik oluyor hatta çogunlukla ne zamanki belirtilere gözleri yumup umursamaz olduğun beklemediğin an cocuk sahibi olmuş burdaki annecikler ben okuduğum kadarıyla söyluyorum yoksa anne değilim bende beklemedeyim:)

merhaba. Adet tarimden 5 gun gecti bugün dr gittim bcgh degerim 8 cıktı fakat kese gorunmedfi 1 hafta sonraya kontrol gunu verdi. Asıl sorun bu sabah kanamam oldu adet gibi dr kese gorunmnedigi icin ilac veremeyecegini soyledi bilginiz var mi bu durumla ilgili?

merhabalar belirtilere hoşgeldin
ilk olarak inşallah hamişsindir fakat bu belirtiler bazen psikolojik oluyor hatta çogunlukla ne zamanki belirtilere gözleri yumup umursamaz olduğun beklemediğin an cocuk sahibi olmuş burdaki annecikler ben okuduğum kadarıyla söyluyorum yoksa anne değilim bende beklemedeyim:)
haklısın :oops:hayırlısı olsun hakkımızda inş. 1,5 yıllık evliyim son 2 aydır çalışmalara başladık :) forumları okudukça bedenimi dinler oldum acaba bu özellik bende varmı diye o_O daha önceki aylarda belirtilerimi hiç dikkat etmezdim..:) Rabbim inş. en kısa zamanda bize de nasip eder alırız sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza :emir_bebek:

bak işte eskisi gibi kal boşver belirtileri evet biliyorum çok zor ama öle olursa daha rahat olursun ozaman bebişte rahat rahat oluşur belki:)@sosyologsydv

X