• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim adetim 3 gun gecikti

miss38

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
64
12
8
36
Adetim 3 gun gecikti ve ben ikinci gun hem idrar testi yaptim negatif cikti ve kan tahlili de negatif adetim cok duzenlidir 28 gune bir adet olurum ve ilk defa gecikti
Belirtilerim ise sirf sabah 7 den 12 ye en az 7 defa wc gitim sik idrar istegi
Icim bulanior
Cok yorgunum
Yumurtalik arada agriyor
Arada rahimde batma
Sicak basma
yuzum ici sanki yanior cok sicak
Gogus ucu arada zonkluyor
Sizce hamile olabilirmiyim biraz bekleyip test yapim mi

Sizce bir test daha yapmak icin beklemelimiyim yoksa hamile degilmiyim

Adetim 3 gun gecikti ve ben ikinci gun hem idrar testi yaptim negatif cikti ve kan tahlili de negatif adetim cok duzenlidir 28 gune bir adet olurum ve ilk defa gecikti
Icim bulanior
Cok yorgunum
Yumurtalik arada agriyor
Arada rahimde batma
Sicak basma

Birazdaha bekleyip testi tekrarlayın gününden 10 gün geçtikten sonra silik testle pozitif görenler var hayırlısı olsun 🤲

Insallah canim okadar cok istiyorum ki bebisim olmasini
Umarım vardır ve sevinirsiniz ama inanılmaz sık idrara çıkmanız yorgunluğunuz ve içinizin bulanması şiddetli idrar yolu enfeksiyonu belirtileri de. Diğer belirtileriniz reglde de olabilen şeyler. Kendinizi strese sokmayın. Ben 1 hafta sonra test yapmanızı tavsiye ederim. Geç döllenme vs olursa daha net anlaşılır diye. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah♥

Umarım vardır ve sevinirsiniz ama inanılmaz sık idrara çıkmanız yorgunluğunuz ve içinizin bulanması şiddetli idrar yolu enfeksiyonu belirtileri de. Diğer belirtileriniz reglde de olabilen şeyler. Kendinizi strese sokmayın. Ben 1 hafta sonra test yapmanızı tavsiye ederim. Geç döllenme vs olursa daha net anlaşılır diye. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah♥
Infection olsaydi idrarimi yaparken bir yanma ve saire olurdu daha oncesinde olmustu bir defa o belirti yok

Sarımsı akıntılar belirti olabilir mi en son adet tarihimden bu yana 5 hafta oldu hala regl olamadım. Yerleşme kanaması herkeste oluyor mu 3 aydır reglim düzensizleşti hamileliğe de yoramıyorum

Sarımsı akıntılar belirti olabilir mi en son adet tarihimden bu yana 5 hafta oldu hala regl olamadım. Yerleşme kanaması herkeste oluyor mu 3 aydır reglim düzensizleşti hamileliğe de yoramıyorum
Ben hamileyim evet sarı akıntım olmuştu hala da devam ediyor. Ayrıca benim yerleşme kanamam da olmadı herkeste olmuyor zaten

Kişiden kişiye değişiyor ama olumlu ya da olumsuz bir etkisi yok diye biliyorum
Anladım yardımcı oldğunuz için teşekkür ederim. Test yaptım çok ama çok az hayali çizgi görünüyordu o da ışığa tutunca sanırım çizgi görmek için zorladım kendimi malesef negatif 😒

Merhaba kan tahlili negatif çıkmış zaten olma olasılığı yok bence ama adetinizden on gün geciktikten sonra kan testini yenilerseniz net cevabi alabilirsiniz

Icim bulanior
Cok yorgunum
Yumurtalik arada agriyor
Arada rahimde batma
Sicak basma

Merhaba benim de iki gün gecikti bir haftadır karın ağrım ve bel ağrım var regl sancısı gibi bir türlü hasta olamıyorum idrar test yaptım negatif çıktı

Back