Hamilemiyim acillllll????

Ne zamandır bekliyosun.. çıkmasına rağmen inanamamışsın da
Tebriklerrr
Üstüne görmüşsün canım sen bence hamilesindir

Bir kaç gün sonra daha net çizgiler alabilirsiniz. Bence net hamilesiniz. Benim de erken testlerim bu şekilde oldu. Şu an 6 haftalık hamileyim. :)
Ama bide bende kanama oldu o yerlesme kanamasi dedikleri sey olabilirmiki az olur diyolar normalde oyuzden emin olamiyorum hamile olup olmadigima sizde yerlesme kanmasi oldumu kac gundur kafam karisik kanamam olduktan sonra cok on3msemedim aslinda taki bu ay obur adetlerimden daha degisik oldugunu hissedigim ana kadar ama yinede emin olamiyorum cunku 3 gun surer diyolar benim 3 gun pedi doldurmadi ama her lavobaya gittigimde biraz daha yogun geldi bide 2 gunde damla damla sekle rondu anlamadim yani

Ay ben sana sormuştum karışmış ortalık ☺ kaç aydır bekliyosun diye. Konu senin diye alıntı yapmadım
canım ben hamileliği 4yıldır bindüşükten yani boşgeebelikti olsun diye çabalamadım ama hiçde korunmadım 4yıl oldu hiç olmadı bikere kimyasal gebelik oldu şimdi bugün tekrar test yapıcam bugün 5ci günüm canım

O zaman normal inanmaman..:) inşallah vardır testini merakla bekliyorum.

Bugünkü de bu canım şimdi inandım ama umarım inşallahhh sağlıklı bi gebeliktir korkuyorum neolur dua edin bana

Maşallah maşallah sağlıklıdır merak etme şimdiden sonra iyi düşün iyi olsun.. pozitif ol..
Yeni mi yaptın? 5 gün geçmiş zatenn 300lerde çıkar bu ne zman gidersin..

Bende reglimden iki gün önce test yaptım ve pozitifti adet olucagim gün yaptım ozaman da pozitif çıktı ama yine adet oldum maalesef artık testler de inandırıcı gelmiyor bana

Tebrikler hamillesinizzzz..

Maşallah maşallah sağlıklıdır merak etme şimdiden sonra iyi düşün iyi olsun.. pozitif ol..
Yeni mi yaptın? 5 gün geçmiş zatenn 300lerde çıkar bu ne zman gidersin..
ÇArşanba öglene randevu verdiler gidicem evet sana atmadan yarım saat önce yaptım canım bende olumlu düşünmeye çalışıyorum kötüsünü aklıma getirmiyorum inşalahhh canım mutlaka yazarım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh herkesi sevindirsin inşlh

Amiiin.. hadi inşallah hayırlı haberle..

Merhabalar ben polikistik over hastasiyim klomen kullandim gecen haftada ovitrelle catlatma ignesi kullandim bugun kan degerim 27 cikti acaba yükselirmi ?

Merhabalar ben polikistik over hastasiyim klomen kullandim gecen haftada ovitrelle catlatma ignesi kullandim bugun kan degerim 27 cikti acaba yükselirmi ?

27 zaten pozitif değer canım 2 gün sonra tekrar kan ver yükselirse gebelik. Düşerse iğnenin etkisi

Şuan hastanede bekliyorum bakalım bana çok dua edin olurmu inşallahhh sağlıklı bir gebelik dir hem heycan hem korku iki duyguyu bir anda yaşıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…