Ne zamandır bekliyosun.. çıkmasına rağmen inanamamışsın da
Tebriklerrr
Üstüne görmüşsün canım sen bence hamilesindirAnlam veremedi ama tabi ilk adet lerim gibi yogun degildi ilk az lekelenmem oldu sabahinada biraz daha fazlaa geldi pedim de yogun bi sekilde yokdu ama lavobaya gittigim zaman biraz daha fazlaydi ama pedi dolduracak kadar kanama gormedim zaten cok tuhafti bu ay hic bisey anlamadim gordugum adetler gibi olmadi rengi daha koyuydu bi kesiliyodu bi geliyodu. bide kanamam olmadan test yaptim iki cizgi cikti kanamam oldugu gunde yaptim yine iki cizgi cikti ilki baya silikdi ikincisi ondan biraz daha belli oluyodu su sekilde
4 ayHamileliği tabisi
Ama bide bende kanama oldu o yerlesme kanamasi dedikleri sey olabilirmiki az olur diyolar normalde oyuzden emin olamiyorum hamile olup olmadigima sizde yerlesme kanmasi oldumu kac gundur kafam karisik kanamam olduktan sonra cok on3msemedim aslinda taki bu ay obur adetlerimden daha degisik oldugunu hissedigim ana kadar ama yinede emin olamiyorum cunku 3 gun surer diyolar benim 3 gun pedi doldurmadi ama her lavobaya gittigimde biraz daha yogun geldi bide 2 gunde damla damla sekle rondu anlamadim yaniBir kaç gün sonra daha net çizgiler alabilirsiniz. Bence net hamilesiniz. Benim de erken testlerim bu şekilde oldu. Şu an 6 haftalık hamileyim. :)
Ay ben sana sormuştum karışmış ortalık ☺ kaç aydır bekliyosun diye. Konu senin diye alıntı yapmadımÜstüne görmüşsün canım sen bence hamilesindir
Ay ben sana sormuştum karışmış ortalık ☺ kaç aydır bekliyosun diye. Konu senin diye alıntı yapmadım
O zaman normal inanmaman..:) inşallah vardır testini merakla bekliyorum.canım ben hamileliği 4yıldır bindüşükten yani boşgeebelikti olsun diye çabalamadım ama hiçde korunmadım 4yıl oldu hiç olmadı bikere kimyasal gebelik oldu şimdi bugün tekrar test yapıcam bugün 5ci günüm canım
O zaman normal inanmaman..:) inşallah vardır testini merakla bekliyorum.
Tebrikler hamillesinizzzz..Kızlar merhaba adetim 3gün geçiyor 20sinde yaptgm test adet günümdü öbürünüde bugün yaptım sizin fikirlerinizi istiyorum birde sol tarafım özel bölgemin üstü sol taraf tatlı bir agrı var sizce neden
ÇArşanba öglene randevu verdiler gidicem evet sana atmadan yarım saat önce yaptım canım bende olumlu düşünmeye çalışıyorum kötüsünü aklıma getirmiyorum inşalahhh canım mutlaka yazarım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh herkesi sevindirsin inşlhMaşallah maşallah sağlıklıdır merak etme şimdiden sonra iyi düşün iyi olsun.. pozitif ol..
Yeni mi yaptın? 5 gün geçmiş zatenn300lerde çıkar bu ne zman gidersin..
Amiiin.. hadi inşallah hayırlı haberle..ÇArşanba öglene randevu verdiler gidicem evet sana atmadan yarım saat önce yaptım canım bende olumlu düşünmeye çalışıyorum kötüsünü aklıma getirmiyorum inşalahhh canım mutlaka yazarım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh herkesi sevindirsin inşlh
Gebesin tebriklerKızlar merhaba adetim 3gün geçiyor 20sinde yaptgm test adet günümdü öbürünüde bugün yaptım sizin fikirlerinizi istiyorum birde sol tarafım özel bölgemin üstü sol taraf tatlı bir agrı var sizce neden
Merhabalar ben polikistik over hastasiyim klomen kullandim gecen haftada ovitrelle catlatma ignesi kullandim bugun kan degerim 27 cikti acaba yükselirmi ?
Şuan hastanede bekliyorum bakalım bana çok dua edin olurmu inşallahhh sağlıklı bir gebelik dir hem heycan hem korku iki duyguyu bir anda yaşıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?