Canım yurtdışında yaşıyorum Türkiye’deki gibi hemen veremiyosun aile hekimi ne gitmek için randevu alıcan sana kağıt vericek onla gidicen kan vericen uzun sürüyor ondan canmİki testtede ikinci cizgi gayet net gözüküyor
Kac dk sonra böyle oldular ve neden kan vermiyorsunuz
Amin inşallahhh rabbim tüm isteyen herkesede nasip etsin inşalahhhhbahsettiginiz agri yerlesme agrisi bebeginiz icerde 9 ay yatacagi yeri hazirliyor hayirli olsun insallah anali babali buyusun bebisiniz
Teşekkür ederimHamilesiniz
merhaba sayfada daha yeniyim adetim iki gun gecikdi test yaptim 2 cizgi cikti hatta 3 dakika icinde sonucu verdi ama silik bi sekildeydi yarin sabahin aksami koyu bi renkde kananmam oldu ama cok azdi sabaha kadar olmadim tekrar baska marka test aldim iki cizgi biraz daha belirdgindi. Sonra kanamam devam etti 3 gun surdu 2 gunde damla damla bi sekilde geldi ama cok koyuydu normalde 8 gun suruyo sizce hamilemiyimdirbahsettiginiz agri yerlesme agrisi bebeginiz icerde 9 ay yatacagi yeri hazirliyor hayirli olsun insallah anali babali buyusun bebisiniz
testte cift cizgi silikte olsa gebelik vardir ama daha cok erken oldugu icin oyle cikmis olabilir kanamalariniz ustune girme dedikleri yerlesme kanamasida olabilir baska bir seyde kanamaniz varsa acil bir dr a gorununmerhaba sayfada daha yeniyim adetim iki gun gecikdi test yaptim 2 cizgi cikti hatta 3 dakika icinde sonucu verdi ama silik bi sekildeydi yarin sabahin aksami koyu bi renkde kananmam oldu ama cok azdi sabaha kadar olmadim tekrar baska marka test aldim iki cizgi biraz daha belirdgindi. Sonra kanamam devam etti 3 gun surdu 2 gunde damla damla bi sekilde geldi ama cok koyuydu normalde 8 gun suruyo sizce hamilemiyimdir
Tesekkurler yerlesme kanamasi dedikleri sey kac gun surer bu bellimi yani hamile olabilirmiyimtestte cift cizgi silikte olsa gebelik vardir ama daha cok erken oldugu icin oyle cikmis olabilir kanamalariniz ustune girme dedikleri yerlesme kanamasida olabilir baska bir seyde kanamaniz varsa acil bir dr a gorunun
İkiçizgi çıktıysa hamilesindir büyük ihtimal kanaman nasıldı yogunmuydu herzaman oldugun gibi yoksa dahamı azdımerhaba sayfada daha yeniyim adetim iki gun gecikdi test yaptim 2 cizgi cikti hatta 3 dakika icinde sonucu verdi ama silik bi sekildeydi yarin sabahin aksami koyu bi renkde kananmam oldu ama cok azdi sabaha kadar olmadim tekrar baska marka test aldim iki cizgi biraz daha belirdgindi. Sonra kanamam devam etti 3 gun surdu 2 gunde damla damla bi sekilde geldi ama cok koyuydu normalde 8 gun suruyo sizce hamilemiyimdir
2gün veya 3 gün sürer ve kesilir veya leke şeklinde gelir canımTesekkurler yerlesme kanamasi dedikleri sey kac gun surer bu bellimi yani hamile olabilirmiyim
o testler yanlislikla negatif gosterebilir ama yanlislikla pozitif gostermez kam verseniz daha saglikli bir sonuc olurTesekkurler yerlesme kanamasi dedikleri sey kac gun surer bu bellimi yani hamile olabilirmiyim
Anlam veremedi ama tabi ilk adet lerim gibi yogun degildi ilk az lekelenmem oldu sabahinada biraz daha fazlaa geldi pedim de yogun bi sekilde yokdu ama lavobaya gittigim zaman biraz daha fazlaydi ama pedi dolduracak kadar kanama gormedim zaten cok tuhafti bu ay hic bisey anlamadim gordugum adetler gibi olmadi rengi daha koyuydu bi kesiliyodu bi geliyodu. bide kanamam olmadan test yaptim iki cizgi cikti kanamam oldugu gunde yaptim yine iki cizgi cikti ilki baya silikdi ikincisi ondan biraz daha belli oluyodu su sekildeİkiçizgi çıktıysa hamilesindir büyük ihtimal kanaman nasıldı yogunmuydu herzaman oldugun gibi yoksa dahamı azdı
Hamileligimi yoksa regl gunumumu tesekkurlerNe zamandır bekliyosun.. çıkmasına rağmen inanamamışsın da
Tebriklerrr
Hamileliği tabisiHamileligimi yoksa regl gunumumu tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?