Hamilemiyim acillllll????

Yay35

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
80
23
8
33
Kızlar merhaba adetim 3gün geçiyor 20sinde yaptgm test adet günümdü öbürünüde bugün yaptım sizin fikirlerinizi istiyorum birde sol tarafım özel bölgemin üstü sol taraf tatlı bir agrı var sizce neden

Eklentiler

• E1C959A0-7B7C-49BA-BE8C-BF67C174B071.jpeg
    58,2 KB · Görüntüleme: 140
  • 5D870DED-0AEE-4A42-8F6B-C78890C64357.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 140
İki testtede ikinci cizgi gayet net gözüküyor
Kac dk sonra böyle oldular ve neden kan vermiyorsunuz

Pozitif ikisi de

İki testtede ikinci cizgi gayet net gözüküyor
Kac dk sonra böyle oldular ve neden kan vermiyorsunuz
Canım yurtdışında yaşıyorum Türkiye’deki gibi hemen veremiyosun aile hekimi ne gitmek için randevu alıcan sana kağıt vericek onla gidicen kan vericen uzun sürüyor ondan canm

Bu yaptıktan hemen sonra reçetedesindede 5dk yazıyo 5dk bekledim sonuç bu

bahsettiginiz agri yerlesme agrisi bebeginiz icerde 9 ay yatacagi yeri hazirliyor hayirli olsun insallah anali babali buyusun bebisiniz

bahsettiginiz agri yerlesme agrisi bebeginiz icerde 9 ay yatacagi yeri hazirliyor hayirli olsun insallah anali babali buyusun bebisiniz
merhaba sayfada daha yeniyim adetim iki gun gecikdi test yaptim 2 cizgi cikti hatta 3 dakika icinde sonucu verdi ama silik bi sekildeydi yarin sabahin aksami koyu bi renkde kananmam oldu ama cok azdi sabaha kadar olmadim tekrar baska marka test aldim iki cizgi biraz daha belirdgindi. Sonra kanamam devam etti 3 gun surdu 2 gunde damla damla bi sekilde geldi ama cok koyuydu normalde 8 gun suruyo sizce hamilemiyimdir

testte cift cizgi silikte olsa gebelik vardir ama daha cok erken oldugu icin oyle cikmis olabilir kanamalariniz ustune girme dedikleri yerlesme kanamasida olabilir baska bir seyde kanamaniz varsa acil bir dr a gorunun

testte cift cizgi silikte olsa gebelik vardir ama daha cok erken oldugu icin oyle cikmis olabilir kanamalariniz ustune girme dedikleri yerlesme kanamasida olabilir baska bir seyde kanamaniz varsa acil bir dr a gorunun
Tesekkurler yerlesme kanamasi dedikleri sey kac gun surer bu bellimi yani hamile olabilirmiyim

İkiçizgi çıktıysa hamilesindir büyük ihtimal kanaman nasıldı yogunmuydu herzaman oldugun gibi yoksa dahamı azdı

Ne zamandır bekliyosun.. çıkmasına rağmen inanamamışsın da
Tebriklerrr

Tesekkurler yerlesme kanamasi dedikleri sey kac gun surer bu bellimi yani hamile olabilirmiyim
o testler yanlislikla negatif gosterebilir ama yanlislikla pozitif gostermez kam verseniz daha saglikli bir sonuc olur
bende yerlesme 2 gun surdu daha uzun suren regli olduguni zannedip hamile oldugunu dusunmeyenler bile oluyor

İkiçizgi çıktıysa hamilesindir büyük ihtimal kanaman nasıldı yogunmuydu herzaman oldugun gibi yoksa dahamı azdı
Anlam veremedi ama tabi ilk adet lerim gibi yogun degildi ilk az lekelenmem oldu sabahinada biraz daha fazlaa geldi pedim de yogun bi sekilde yokdu ama lavobaya gittigim zaman biraz daha fazlaydi ama pedi dolduracak kadar kanama gormedim zaten cok tuhafti bu ay hic bisey anlamadim gordugum adetler gibi olmadi rengi daha koyuydu bi kesiliyodu bi geliyodu. bide kanamam olmadan test yaptim iki cizgi cikti kanamam oldugu gunde yaptim yine iki cizgi cikti ilki baya silikdi ikincisi ondan biraz daha belli oluyodu su sekilde

Eklentiler

• IMAG0070.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 52
Bir kaç gün sonra daha net çizgiler alabilirsiniz. Bence net hamilesiniz. Benim de erken testlerim bu şekilde oldu. Şu an 6 haftalık hamileyim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…