• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEMİYİM ACİLLL

bsrabekt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
5
2
1
25
❤️👋🏻Kızlar en son adetim 29 kasım 20222 oldu yani yaklaşık 21-22 gündür gecikme yaşıyorum gecikmenin 5. Günü test yaptım negatifti belirti ise hiçbişey yok açıkçası ama iki gün şiddetli baş ağrısı çektim sivilcelenmem artış gösterdi ve sürekli beyaz akıntım var ve aşırı gaz ve şişlik bilmiyorum yani diğer belirtiler psikolojik geliyor sizce??? Yardım edinnnn

Son düzenleme:
❤️👋🏻Kızlar en son adetim 29 kasım 20222 oldu yani yaklaşık 21-22 gündür gecikme yaşıyorum gecikmenin 5. Günü test yaptım negatifti belirti ise hiçbişey yok açıkçası ama iki gün şiddetli baş ağrısı çektim sivilcelenmem artış gösterdi ve sürekli beyaz akıntım var ve aşırı gaz ve şişlik bilmiyorum yani diğer belirtiler psikolojik geliyor sizce??? Yardım edinnnn
Yani adetiniz 21 gun gecikmis insan bir trst yapar bir doktora girer hamile olsaniz doguma az kalmis zaten :)
Not: her gecikme hamikelik değildir.

Yani geri kalan 15 günde hiç mi test yapmadınız
Biz nasıl bilelim 😁
Adet olmamak gebelikten değilse bu ciddi bir sorundur. Gebelik testi yapıp negatifse bir doktora gidin. Belli ki çocuk istiyorsunuz.. Önce adetlerinizi düzene koymalısınız.
İnşaAllah bebiştendir gönlünüzce olsun

Merhaba, aynı durumu birkaç ay önce ben de yaşamıştım. Reglim neredeyse 15-20 gün gecikmişti ve sivilceler patlak vermişti yüzümde. Doktora görünmemistim ama regl olmuştum ve olanlarin hormonal olduğunu anlamıştım. Sonrasında sivilcelerim ve ciltteki bozulmalarim sürdü. Hala da etkileri vardir. Endokrin ya da kadın doğuma görünmek şart.
Sağlıklı günler dilerim.

Biz nasıl bilelim 😁
Adet olmamak gebelikten değilse bu ciddi bir sorundur. Gebelik testi yapıp negatifse bir doktora gidin. Belli ki çocuk istiyorsunuz.. Önce adetlerinizi düzene koymalısınız.
Yok 26 sında doktor randevum var tabiki test ede cesaret edemiyodum bugün yaptım negatif daha önce doktorada gittim bebek istiyorum diye sıkımtı var mı gibisine olumsuz hiçbişey çıkmadı bu yüzden kafam çok karışık

Yani adetiniz 21 gun gecikmis insan bir trst yapar bir doktora girer hamile olsaniz doguma az kalmis zaten :)
Not: her gecikme hamikelik değildir.
Acımasız ama doğru yorumunuz için teşekkür ediyorum olumsuzlultam korktupum için test yapmaya cesaret edemiyodum doktor randevumu aldım zaten :)

Biz nasıl bilelim 😁
Adetlerim düzenli kadın doğumada daha önce gittim bi sıkıntı olmadığını söylediler şuan tekrar randevu aldım zaten ilk defa bukadar gecikti ama teste cesaret edip yaptım bugün negatif anlamıyorum :/

Acımasız ama doğru yorumunuz için teşekkür ediyorum olumsuzlultam korktupum için test yapmaya cesaret edemiyodum doktor randevumu aldım zaten :)
Acimasiz degil esprili ama okuma tonu cok onemli bu nette.Ayrica durum ciddi cok basit kistik veya psikolojik gecikme de olablr bircok sebep vr. Korkunun ecele faydasi yok. Ben yedi senede yuz kez negatif gormusumdur. Neyse hakkinizda hayirlisi olsun

Acimasiz degil esprili ama okuma tonu cok onemli bu nette.Ayrica durum ciddi cok basit kistik veya psikolojik gecikme de olablr bircok sebep vr. Korkunun ecele faydasi yok. Ben yedi senede yuz kez negatif gormusumdur. Neyse hakkinizda hayirlisi olsun
Doktorlar herşey normal diyor o yüzden yinede teşekkür ediyorum

Back