Hamilemiyim acill

ilknurbltorakc

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
7
17
8
29
Bayanlar 2aylık evliyim adetim 4 gündür geçmiş hamile olmayı çok istiyordum iki defa test yaptım ikisinde böyle çıktı hastaneye bulunduğum konumdan gidemiyorum vakalar yüksek olduğu icin sizce nedir aynısını yaşayan oldu mu

Eklentiler

• BA09A53B-A62E-4733-B49D-C8ABD136CECB.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 153
  • 15CF72F8-C4E8-4F9F-A939-D41AAB721701.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 128
Teşekkür ederim Aminn aminn BM’de sizin gibiydim hamilelerin duası kabul olur diye çok kişiden dua isterdim rabbim banada nasip etti dilerim sizede eder çok yakın zamanda

Merhabalar ben geçen ay 5 gün klomen kullandım domtor yumurta oluştu artık hamile kalana kadar gelmeme gerek yok dedi bu ay kasımın 10nunda adet olmam lazımdı olmadım ilk zamanlar adet sancısı oluyo iki gündür arada kasıklarda batma oluyo ama başka bı belirti dün test yaptım tek çizgi çıktı hamilemiyim degilmiyim anlamadım nekadar sürede idrarda çıkar ve yardımcı olurmusunuz klomen içince çatlatma iğnesi de olması gerekiyormuş bı arkadaş dedi ama benim tek yumurta olusmamisdi oda klomenle halloldu hamilemiyim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Kan vermelisin hamile olup olmadigin ozaman belli olur

geç döllenme olduysa hemen cikmaz idrarda kan testi ver

benim ilk gebeliğimdede öyleydi çatlatma iğnesi olmamıştım. Geç büyüyp geç çatlamış o yüzden geç döllenme oldum. Adetim 10. geçtiğinde çok silik çizgiyle öğrendim 11.gğn değerim 37ydi biraz daha bekleyin öyle olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…