- Konu Sahibi ilknurbltorakc
-
Teşekkür ederim peki adet günü geçmesine rağmen sanki olcakmis gibi sancı geliyomuydu hafif aradabenim ilk gebeliğimdede öyleydi çatlatma iğnesi olmamıştım. Geç büyüyp geç çatlamış o yüzden geç döllenme oldum. Adetim 10. geçtiğinde çok silik çizgiyle öğrendim 11.gğn değerim 37ydibiraz daha bekleyin öyle olabilir
hiç belirtim yoktu, sadece çok sinirli ruh haline bürünmüştüm acayip gerginlik vardıTeşekkür ederim peki adet günü geçmesine rağmen sanki olcakmis gibi sancı geliyomuydu hafif arada
yenidir yani 2.3 haftalik olabilir idrara karışmamış olabilir hormonTeşekkür ederim hafta istiyorum ama belirti olabilirmi kaşık batması falan bazen hafif beyaz akıntı geliyo az bişey
Peki hala adet olcqkmisim gibi hafif ağrı olması normalmiyenidir yani 2.3 haftalik olabilir idrara karışmamış olabilir hormon
evet gebeliktede oluyor normalPeki hala adet olcqkmisim gibi hafif ağrı olması normalmi
Teşekkür ederimevet gebeliktede oluyor normal
inşallah canım rabbim gönlüne göre versinTeşekkür ederiminşallah hamileyimdir
Nasıl qnlayamadimHamilesiniz sağlık ocağında kan verebilirsiniz
Amin culemizin inşallahinşallah canım rabbim gönlüne göre versin
Normal ağrı olması merak etme adet olacakmış gibi hissediyorsunPeki hala adet olcqkmisim gibi hafif ağrı olması normalmi
Yani hamile olma şansım yüksek öylemiNormal ağrı olması merak etme adet olacakmış gibi hissediyorsun
Evet adet günüm gecmesine rağmen hala olcakmis gibi arada ağrı oluyo ve sağ ve sol kasikda batma oluyo ara araNormal ağrı olması merak etme adet olacakmış gibi hissediyorsun
İnşaALLAH öyledir ama sen dediğim gibi mutlaka kan testi yaptır emin olmak içinYani hamile olma şansım yüksek öylemi
Teşekkürler haftaya gidicem insallahİnşaALLAH öyledir ama sen dediğim gibi mutlaka kan testi yaptır emin olmak için
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun zaten haftaya gidersen büyük ihtimal vajinalde kese görebilirsin bence belki karından bile gözükebilir.. bol bol dua et cnm sağlıklı olsunTeşekkürler haftaya gidicem insallah
Amin inşallah Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinHadi bakalım hakkında hayırlısı olsun zaten haftaya gidersen büyük ihtimal vajinalde kese görebilirsin bence belki karından bile gözükebilir.. bol bol dua et cnm sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?