• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geciken adet ve negatif çıkan test

Gelmediği sürece umut vardır :) benim beklediğim bir şey değil yani olursa sürpriz olurdu ama belli ki siz istiyorsunuz inşallah gönlünüzden geçen olur bu mübarek günlerde
İnşallah canım ovulasyon takibi yaptım bu ay bakalım normal dongume 8 gün var işte bakalım bekliyoruz isteyen herkese nasip eder inşallah

Öyle hayırlısı böyleymiş dedim bende benim yumurtlama 14cu gunu daha regl olmadım kasık ağrılarım var meme hasasiyetim uçları şişti bugün ateş basmalarim oldu enerjim yok sanki basım dönüyor gibi bir his 2 kez midem bulandi sonra geçti bilmiyorum testler çizgi varla yok arası hiç bu kadar yaşamamıştım ilk gebeliğim de anlamıyorum sanki adet sokulecek ağrı girio çıkıyor devamlili yok belki benimkide sokulur sabaha bilmiyorum
Oldunuz mu bende aynı durumdayım

Oldunuz mu bende aynı durumdayım
Valla canım 4 gün once kan verdim negatifdi 19 cu gün bugün kahverengi lekenmem var baya azaldı zaten az az geliyordu galiba regl olacağım adetime 3 gün kaldı 5. Saate girdim kırmızıya dönemedi daha kasik ağrım vs De yok hafif kramp kassilma oluyor arada okadar

Valla canım 4 gün once kan verdim negatifdi 19 cu gün bugün kahverengi lekenmem var baya azaldı zaten az az geliyordu galiba regl olacağım adetime 3 gün kaldı 5. Saate girdim kırmızıya dönemedi daha kasik ağrım vs De yok hafif kramp kassilma oluyor arada okadar
İnşallah
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah teşekkürler

Back
X