• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acill

benim ilk gebeliğimdede öyleydi çatlatma iğnesi olmamıştım. Geç büyüyp geç çatlamış o yüzden geç döllenme oldum. Adetim 10. geçtiğinde çok silik çizgiyle öğrendim 11.gğn değerim 37ydi 🌸 biraz daha bekleyin öyle olabilir
Teşekkür ederim peki adet günü geçmesine rağmen sanki olcakmis gibi sancı geliyomuydu hafif arada

Evet canım su an öyle gözüküyor ama iki gün sonra tekrar yap bakalım koyulaşma olacak mı çizgide. Bı de HCG testi yaptırman gerek sağlık ocağı yapıyor gidip yaptirabilirsin HCG testi iki günde en az yüzde 60-70 artmalı bilgin olsun

Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun zaten haftaya gidersen büyük ihtimal vajinalde kese görebilirsin bence belki karından bile gözükebilir.. bol bol dua et cnm sağlıklı olsun
Amin inşallah Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Kizlar acil yardım. Eşimle Adetten 3 gün önce ilişkiye girdik korumasiz. 3 gün sonra adet gördüm. Ve dolu dolu 3 gün sürer adetim. Öyle de oldu. Ondan sonra hiç ilişkiye girmedik. Ve şuan adetime 7 gün var. Ama pembe bir akıntı geldi kahverengiye döndü. Ve karnımda bir şişlik var kaç gündür. Bu mümkün olabilir mi. Adet oldum ve ilişkiye girmedik hic ondan sonra ve bunlar oldu. Sizce ?

Back
X