• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba🤔🤔

sanoo_ks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaşlar ben çarşamba günü adet olucam test yaptım görünürde birşey yok gibi ışıkta baktın mı cok cok silik incecik çizgi görünüyor acaba hamikemiyim yaa geçen hafta salı kan verdim negatif çıktı saglık ocagından fa arada fazla gün oldugu için bmyle sonuç alamazsın dedi bu salı günü yine kan alalım demişlerdi belim acayip agrıyor ara ara kasıklarım gögüslerim okadar cok acımıyor sabah kalkınca hafif agrıyor o yğzden hamile miyim ki avaba yaa

Arkadaşlar ben çarşamba günü adet olucam test yaptım görünürde birşey yok gibi ışıkta baktın mı cok cok silik incecik çizgi görünüyor acaba hamikemiyim yaa geçen hafta salı kan verdim negatif çıktı saglık ocagından fa arada fazla gün oldugu için bmyle sonuç alamazsın dedi bu salı günü yine kan alalım demişlerdi belim acayip agrıyor ara ara kasıklarım gögüslerim okadar cok acımıyor sabah kalkınca hafif agrıyor o yğzden hamile miyim ki avaba yaa
Regl günün geciksin tekrar test yap simdiden kendini strese sokmaya gerek yok zaten 2 gün kalmıs🙏🏻

benimde aynı belirtiler önce sağ kasık ağrısı ve alt karın ağrısı var ayağa kalktığında da sersemlik oluyor göğüs uclarında acı var Regl gününede 8 gün var anlamadım hamile miyim değilmiyim

Regl günün geciksin tekrar test yap simdiden kendini strese sokmaya gerek yok zaten 2 gün kalmıs🙏🏻
O zman kan vereyim mi salı günü çıkar mıı yada diyorum idrarda belli olur du iyice net herhalfe diyorum yaa kafam karıştı

O zman kan vereyim mi salı günü çıkar mıı yada diyorum idrarda belli olur du iyice net herhalfe diyorum yaa kafam karıştı
Adet gecikmeni bekle suan kan verme gecikmen olunca 2 gün falan erken gebelik testiyle idrar testi yap silik çizgi falan görürsen o zaman kan vermeye git🙏🏻

benimde aynı belirtiler önce sağ kasık ağrısı ve alt karın ağrısı var ayağa kalktığında da sersemlik oluyor göğü uclarında acı var Regl gününede 8 gün var anlamadım hamile miyim değilmiyim
Bende de aynı kasık ile bel agrısı var baklaım ne olucak aslında 2 tane cocugum var ama her hamilelik bir olmuyor muş yaa

Bende de aynı kasık ile bel agrısı var baklaım ne olucak aslında 2 tane cocugum var ama her hamilelik bir olmuyor muş yaa
Benimde 1 tane çocuğum var 15 yaşında ilk defa korunmasız yumurtlamanın yüksek gününde yaptık ilk hamilelikte böyle olmamıştı

Benim de aynı benim ikisinde de hanileligimi kusmaktan anladım ama bunu anlayamadım yaaa

benimde aynı belirtiler önce sağ kasık ağrısı ve alt karın ağrısı var ayağa kalktığında da sersemlik oluyor göğüs uclarında acı var Regl gününede 8 gün var anlamadım hamile miyim değilmiyim
Merhaba sonunuz nedir aynı durum bende de var korkuyorum kist mi acaba diye umarım gebelikten dir 🤲🥹

Hyr sadece korunmadık miyom vardı o da önlüyormuş hamile kalmayı

Kız 5 yaşına girdi oglum 4 yaşına girdi aralarında 1 sene var ikiside sezeryan ve brn istrmiyorum acıkcası ama kızım istiyor

Eger olursa bile normal yapmak istiyorjm ama bilemiyorum cesaret edemiyorum

Back
X