- 30 Haziran 2013
- 21.181
- 16.779
-
- Konu Sahibi busraablak
Gelirsin cnm benim progestan simsiki korur onu orda dua ediyosun bana hemen simdiCanim cok sukur simdilik sorun yok yarin kontrolum var bakalm insallah guzel haberlerle gelirim. 7+3 oldu tatlim
Bende merakla bekliyormSonuç nedir?
Biz meraktan öldük burda :))Bende merakla bekliyorm
Ayy hadi hayirlisi insallah bu ay bebisin gelecek annesi insallahhGelirsin cnm benim progestan simsiki korur onu orda dua ediyosun bana hemen simdibu ay igne tedavisi oluyom bakalim sonuc ne olcakkkk
Ayyy insallah canimmmm insallahhAyy hadi hayirlisi insallah bu ay bebisin gelecek annesi insallahh
Insallah hayatim, Rabbim insallah bu ay nasip etmiştir. DualarimdasinAyyy insallah canimmmm insallahh
Ayyy lutfen bu ay olsun nolur olsunnn ama hayirlisi olsunnnInsallah hayatim, Rabbim insallah bu ay nasip etmiştir. Dualarimdasin
Olacak olacak hayirlisiyla insallahAyyy lutfen bu ay olsun nolur olsunnn ama hayirlisi olsunnn
InsallahhhhOlacak olacak hayirlisiyla insallah
Kan testi yap çıkar Ben hamileyim ilk belirtim agzımda bozuk ppara tadı gibi tat vardı birde miğde bulantısı uyku halibusraaçıkar.ost: 39829661 .!.:Mrb arkadaslar 6Aylik evliyim esimde bende bebek sahibi olmak istiyoruz. adetim herdonem duzenl olarak geliyodu b ay dort gun gecikti bas donmesi kasiklarmda agri fln oluyo hamilemiyim acaba yardimci olurmusnuz bana lutfen.
Buraya bukadar yazacağına, kesin bir sonuç için keşke bir test alsaydın canım benim.Mrb arkadaslar 6Aylik evliyim esimde bende bebek sahibi olmak istiyoruz. adetim herdonem duzenl olarak geliyodu b ay dort gun gecikti bas donmesi kasiklarmda agri fln oluyo hamilemiyim acaba yardimci olurmusnuz bana lutfen.
ayyy çok tatlı hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsinEvett hamileyim sonnda:)))))