-
- Konu Sahibi hilal nur ergen
Ay benide heycanlandirdin hemen haber ver insallah vardir duam seninleHemen yarın alıp bakacağım
2 aydır olmuyorsan ama testte çoktan çıkması gerekirdiGeçen ayda regl olmadım bu ayda olmadım reglim 1 gün kaldı
Çok teşekkür ederim çokAy benide heycanlandirdin hemen haber ver insallah vardir duam seninle
Daha yeni yaptım testi daha önce kan testi de vermiştim bundan 3 hafta önce çıkmamıştı. Bugünde idrar deniyim dedim, 29una da doktor randevusu aldım. Bakalım varsa çıkar inşallah.2 aydır olmuyorsan ama testte çoktan çıkması gerekirdi
İnşallaaahhh Allah gönlüne göre versin :)Daha yeni yaptım testi daha önce kan testi de vermiştim bundan 3 hafta önce çıkmamıştı. Bugünde idrar deniyim dedim, 29una da doktor randevusu aldım. Bakalım varsa çıkar inşallah.
Ay Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinİnşallaaahhh Allah gönlüne göre versin :)
Aminnnn aminnnn inşallahhhhh :)Ay Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaAmin cok saol canim ben 24 gun once bos gebelikden kurtaj oldum betamin sifrlanmasini bekliyorum insallah benimde yuzum guler
Merhaba gebe olabilirsiniz benimde böyle silik çıkmıştı suan 2.5 yaşında oğlum var gidip bir kan tahlili yaptırın.Merhaba haziranın 13ünde kahverengi lekelemeyin oldu 1 gün sürdü. Haziranın 20sinde 1 gün gelen bir kanamam oldu, ağrılarım oluyordu ve artık dün bu%98 kesin dedikleri bu test çubuğunu aldım, ilk yarım saatte bişi çıkmamıştı. Şimdi bakayım dedim ve bu şekilde beliren bir silik çizgi var. Daha önce başına böyle bişi gelen var mı yani sizce ben hamilemiyim?
Oy maşallah allah uzun ömürler versin. Ay inşallah ya böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum çok teşekkür ederimMerhaba gebe olabilirsiniz benimde böyle silik çıkmıştı suan 2.5 yaşında oğlum var gidip bir kan tahlili yaptırın.
Teşekkür ederimOy maşallah allah uzun ömürler versin. Ay inşallah ya böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum çok teşekkür ederim
Geçen ay adetim 1 gün sürdü oda damla damla böyle bir yerini kesersin de akan kan kadar geldi bu ayda olmadımTeşekkür ederimrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kaç gün geçti adetinizden
Bende cok uzgunum sanki hic hamile kalamiycakmis gibi bir his var icimde ama hamile kalanlari duyunca cok seviniyorum nasip…Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya
Ne yapdin canim tekrar test yapdinmi sonuc nedirDaha yeni yaptım testi daha önce kan testi de vermiştim bundan 3 hafta önce çıkmamıştı. Bugünde idrar deniyim dedim, 29una da doktor randevusu aldım. Bakalım varsa çıkar inşallah.
Testi yaptın mı canım haber ver burdan daHemen yarın alıp bakacağım
Canım senin başka belirtilerin var mıMerhaba haziranın 13ünde kahverengi lekelemeyin oldu 1 gün sürdü. Haziranın 20sinde 1 gün gelen bir kanamam oldu, ağrılarım oluyordu ve artık dün bu%98 kesin dedikleri bu test çubuğunu aldım, ilk yarım saatte bişi çıkmamıştı. Şimdi bakayım dedim ve bu şekilde beliren bir silik çizgi var. Daha önce başına böyle bişi gelen var mı yani sizce ben hamilemiyim?
Deme öyle Rabbime güven 3 ay önce bende ikizlerimi kaybettim hiç belli olmaz sen folik asit kullan mutlakaBende cok uzgunum sanki hic hamile kalamiycakmis gibi bir his var icimde ama hamile kalanlari duyunca cok seviniyorum nasip…
Bir kaç sefer mide bulantısı yaşadım aşırı duygusalım ve çok halsizim, kasık ağrım çok bazen yürürken batma gibi sancı oluyor. Yataktan kalkarken de başım dönüyor.Canım senin başka belirtilerin var mı
Henüz daha yapmadım nöbetçi eczane yakınımda yok bugün öğlene kadar açıkmış eczaneler eşimin uyanmasını bekliyorum eczane uzak biraz ve memleketin yabancısıyım :))Testi yaptın mı canım haber ver burdan da