- 12 Nisan 2024
- 35
- 4
- 25
-
- Konu Sahibi hilal nur ergen
Geçen ayda regl olmadım bu ayda olmadım reglim 1 gün kaldıkuruma çizgisi gibi. regle ne kadar var?
2 aydır regl olmuyorsunuz yani?Geçen ayda regl olmadım bu ayda olmadım reglim 1 gün kaldı
Evet olmuyorum ve son 1 haftadır kasık ağrılarım bel ağrılarım çok arttı2 aydır regl olmuyorsunuz yani?
anladım. bence bir doktora görünün önce. zaten doktor gebelik testi de isteyecektirEvet olmuyorum ve son 1 haftadır kasık ağrılarım bel ağrılarım çok arttı
Evet pembemsi görünüyor ay çok heycanlandım şimdi vallahiYani var gibi gorunuyor siz bakinca ikinci cizgi pembemsimi duruyor
Pembemsiyse gebelik vardir canim yeni testin varsa yap insallah vardirEvet pembemsi görünüyor ay çok heycanlandım şimdi vallahi
Bukadar net kuruma cizgisi olacagina inanmiyorum baya var gibi yeniden yap burdan bizide haberdar etEvet pembemsi görünüyor ay çok heycanlandım şimdi vallahi
Ay inşallah ya çok teşekkür ederimPembemsiyse gebelik vardir canim yeni testin varsa yap insallah vardir
Ay inşallah ya çok teşekkür ederim
Tabiki yaparım bir kaç gün geçsin hemen yapıp tekrar atacağım buradanBukadar net kuruma cizgisi olacagina inanmiyorum baya var gibi yeniden yap burdan bizide haberdar et
Hayirlisiyla gelsin insallah bizim icinde dua etTabiki yaparım bir kaç gün geçsin hemen yapıp tekrar atacağım buradan
Hemen mi alayım bir kaç gün geçsin öyle mi alayımtest yapinca buradan yaz bence hemen bi test almalisin
Yani sahsen ben olsam erken gebelik testiyle hemen bakardim dayanamazdimHemen mi alayım bir kaç gün geçsin öyle mi alayım
Ay inşallah ya, bekleyen isteyen bütün anne adaylarımızın duaları kabul olsun, inşallah tez zamanda kucağınıza bebeklerinizi, ve inşallah hamilelik oluşumunuzu Rabbim en kısa zamanda dile getirsinHayirlisiyla gelsin insallah bizim icinde dua et
Hemen yarın alıp bakacağımYani sahsen ben olsam erken gebelik testiyle hemen bakardim dayanamazdim
Amin cok saol canim ben 24 gun once bos gebelikden kurtaj oldum betamin sifrlanmasini bekliyorum insallah benimde yuzum gulerAy inşallah ya, bekleyen isteyen bütün anne adaylarımızın duaları kabul olsun, inşallah tez zamanda kucağınıza bebeklerinizi, ve inşallah hamilelik oluşumunuzu Rabbim en kısa zamanda dile getirsin