- 12 Nisan 2024
- 35
- 4
- 25
- Konu Sahibi hilal nur ergen
Henüz yapamadım test almam lazım eczanede bugün öğlene kadar açıkmış inşallah yetişir alırım:))Ne yapdin canim tekrar test yapdinmi sonuc nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz yapamadım test almam lazım eczanede bugün öğlene kadar açıkmış inşallah yetişir alırım:))Ne yapdin canim tekrar test yapdinmi sonuc nedir
Folik asiti kullaniyorum sen hamile kaldinmi ikizlerden sonraDeme öyle Rabbime güven 3 ay önce bende ikizlerimi kaybettim hiç belli olmaz sen folik asit kullan mutlaka
Olsun daha net gorunur yapinca yazHenüz daha yapmadım nöbetçi eczane yakınımda yok bugün öğlene kadar açıkmış eczaneler eşimin uyanmasını bekliyorum eczane uzak biraz ve memleketin yabancısıyım :))
Bu test onun için, doktor randevusu da aldım kesin bişi söyleyince doktor hemen yazacağım :)Folik asiti kullaniyorum sen hamile kaldinmi ikizlerden sonra
İnsallah gonlunce olurBu test onun için, doktor randevusu da aldım kesin bişi söyleyince doktor hemen yazacağım :)
Seninde inşallah bende ilk zamanlar karamsar düşünüyodum çocuğum olmaz her test yaptığımda negatifti, ama aylar sonra ilk defa pozitif çıkan test çubuğu oldu umarım sende bu mutluluğu yaşarsınİnsallah gonlunce olur
İnsallah cok saol yeni test yapdinmiSeninde inşallah bende ilk zamanlar karamsar düşünüyodum çocuğum olmaz her test yaptığımda negatifti, ama aylar sonra ilk defa pozitif çıkan test çubuğu oldu umarım sende bu mutluluğu yaşarsın
Bebek bekleyen veya bebek isteyen anneler için folik asit gebelikten önce bebeğin sağlikli olması için gereken bir çok takviyesi var içinde ve bildiğim kadarı ile de doğurganlık açısından yumurtlama dönemine de katlısı varKızlar folik asit kullanıp hemen gebe kalabilen varmı folik asitin yararları nelerdir
Test yaptın mı canımBebek bekleyen veya bebek isteyen anneler için folik asit gebelikten önce bebeğin sağlikli olması için gereken bir çok takviyesi var içinde ve bildiğim kadarı ile de doğurganlık açısından yumurtlama dönemine de katlısı var
Yok doktor randevusu aldım onu bekliyorumTest yaptın mı canım
Mutlaka haber ver canım merak ettimYok doktor randevusu aldım onu bekliyorum
Doktor randevum 25inde 2gün sonra cevapları alayım hemen yazacağımMerhaba, doktorunuz ne dedi
Nasılsınız, son durumunuz nedir