Yok.Herkese merhaba
Bat 6 Mayıstı sizce gebelik varmı 6gun gecikmem var
Bugün yaptım testi çizgi bu sekildeAcil testi tekrarla
Geç yumurtlama gördüm 21.gun6 gün gecikmede daha net gözükmesi gerekir gibime geliyor
Aslında aç karnına bu sabah yaptımYok değilsin ama tekrarla bnce sabah aç karnına yap daha iyi sonuç alirsin
O zaman biraz daha bekleyip sabah kalkınca yap testi daha net sonuçlar alırsınGeç yumurtlama gördüm 21.gun
Tamamdır pazartesiye kadar bekleyimO zaman biraz daha bekleyip sabah kalkınca yap testi daha net sonuçlar alırsın
Çizgiyi gördüğüm için attım zaten silik bı sekilde işaretledim canım bu şekilde cktiİki çizgi olması gerekiyo hamile olman icin
Geç yumurtlama gördüm ben 21.gun gördüm belki o yüzdendirDaha belirgin olur
üZgünüm ama yok maalesef ümitlenip üzülme dıye yazmak ıstedım.Aylarca hayalet cızgı arayan bırı olarak yaptıgın o test erken gebelık testı hassasıyetı yuksek zaten.Olsa çok daha net gorunurdu bence hamıle degılsınBugün yaptım testi çizgi bu sekilde
O zaman 6 gün gecikme yok aslında ? Kaç günden hesapladınız adet gününüzü?Geç yumurtlama gördüm 21.gun
6 gun gecikmeye gore cok silik kan ver hemenHerkese merhaba
Bat 6 Mayıstı sizce gebelik varmı 6gun gecikmem var
Bugün 15.gun yumurtlaman sonraO zaman 6 gün gecikme yok aslında ? Kaç günden hesapladınız adet gününüzü?
21. Gün yumurlama olduysa +14 gün sonrası beklenen adet gününüz oluyor
Bir de yumurtlamanın üzerine 12 gün geçtiyse aslında kan testi verseniz garanti sonuç alırsınız
O zaman aslında bahsettiğiniz 6 günlük gecikme yok. Kan testi verirseniz çıkar inşallah sonuçBugün 15.gun yumurtlaman sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?