- 30 Ekim 2013
- 175
- 120
- 34
-
- Konu Sahibi JasmineALp
Yeni taşındılar.. doğal gaz için bir kere bir kere de elektrik için gitmiş. Tabi sonradan haberim oluyor. Eşimden beni aldatmayacağına dair eminim. Zaten kadın yaşca büyük. yani tabi iki kezde olsa canımı sıktı bu durum.anlamadığım şu; bi insanın evine kaç kez elektrikçi, doğalgazcı lazım olurki?
Bende aynı düşündeceyim. Zaten o yüzden sinir oluyorum... Ve bu kadın benim ne kadar hassas olduğumu da biliyor bu knularda.eşinin arkadaşı buna nasıl müsade ediyor oda ayrı bi konu bence. annesi ablası abisi arkadaşı yok mu bu kadının
Kadının küçük kızı var ama okulda oluyordur muhtemelen. Ayrıca ev sahibi de var üst katta ve kadın ev hanımı yani iki kadın karşılayabilir tamirci yada her ne haltsa değil mi yani? Ne diye illa bi erkek gitmek zorunda. Ayrıca akrabası hiç mi yok ya neden benim eşim ofkadın evde yalnızsa ve eşiniz sizle değil de tek gidiyorsa yanlış bence de. bişey olacağından değil lafı bile kötü yani
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim abartıyor olabilirim. Çok sinirlendim ve galiba bayana da gıcık olduğum için olabilir.Belki eşinizin arkadaşı gerçekten ayarlayamıyordur işlerini. Bu tip doğalgaz vs. randevulu geldikleri için, bizim de denk getiremediğimiz oldu. Adamın da aklı kalıyordur ne yapsın? Görüyorsunuz işte Özgecan'ları sonu gelmiyor bu ülkede... Kadın da ne kadar korkuyordur kim bilir, tanımadığı bir erkekle evde kalmaya, ortalık manyak kaynıyor. Böyle durumlarda kadınlar en çok birbirine destek olmalı... Eşinizin zaten hiç suçu yok, ne yapsın gidemem diyemez ki. O da arkadaşının ricasını gerçekleştiriyor, bence bunun için bebeğinizi strese sokmayın.
hamilelikten değil bence haklısınız aldatma bencede söz konusu değildir öyle olsaydı eşiniz size söylemezdi gittiğini ama rahatsız edici bi durumBende aynı düşündeceyim. Zaten o yüzden sinir oluyorum... Ve bu kadın benim ne kadar hassas olduğumu da biliyor bu knularda.
Bu durumda ben bu kadından uzak bi yere taşınmak istiyorum eşimde onayladı sağolsun. Doğru bi karar mı sizce? Belki uzak olunca rica etmz diye düşünüyorum.hamilelikten değil bence haklısınız aldatma bencede sçüöz konusu değildir öyle olsaydı eşiniz size söylemezdi gittiğini ama rahatsız edici bi durum
başkası için hayatınızı değiştirmenize gerek yok bence yaşadığınız yerden memnunsanız. eşiniz uygun bir dille müsait olmadığını gelemeyeceğini söylesin. ama aşırı bi rahatsız olma durumu varsa düşünebilirsiniz. eşiniz taşınmayı kabul edecek anlayıştaysa sizin için arkadaşını reddetmeyide kabul eder benceBu durumda ben bu kadından uzak bi yere taşınmak istiyorum eşimde onayladı sağolsun. Doğru bi karar mı sizce? Belki uzak olunca rica etmz diye düşünüyorum.