Hamilelikten mi hassasım yoksa haklı mıyım???

JasmineALp

Prensesini beklemekte:)
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
175
120
34
Ya arkadaşlar çok cnm sıkkın sinirden ölcem kimseyle paylaşamıyorum çünkü anlatınca yanlış anlaşılacak bir konu.. Eşimin arkadaşı kendisi şehir dışında yada önemli bir işi olduğunda evlerine elekrikçidir doğalgazcıdır vb gibi durumlarda eşim gidiyor. Nedeni de eşinin evde yanlız olması... Yahu hanımını bu kadar düşünüyosan ne diye işlerini ona göre ayarlamıyorsun. Yada eşimden başka hiç mi kimse kalmadı etrafında güveneceğin... Ya o kadar çok sinir oluyorum ki eşime de söyledim bunu. Kıskançlık yaptığın insana bak diye dalga geçti. Ben anlamam dedim bence yanlış ve ben bunu hazmedemiyorum dedim ona göre hareket et. Ama yok yani bir değil iki değil ya. Sinirden kendimi yıpratıyorum. Hamileyim bide... her tarafım stresten alerji oldu offf

anlamadığım şu; bi insanın evine kaç kez elektrikçi, doğalgazcı lazım olurki?
Yeni taşındılar.. doğal gaz için bir kere bir kere de elektrik için gitmiş. Tabi sonradan haberim oluyor. Eşimden beni aldatmayacağına dair eminim. Zaten kadın yaşca büyük. yani tabi iki kezde olsa canımı sıktı bu durum.

Belki eşinizin arkadaşı gerçekten ayarlayamıyordur işlerini. Bu tip doğalgaz vs. randevulu geldikleri için, bizim de denk getiremediğimiz oldu. Adamın da aklı kalıyordur ne yapsın? Görüyorsunuz işte Özgecan'ları sonu gelmiyor bu ülkede... Kadın da ne kadar korkuyordur kim bilir, tanımadığı bir erkekle evde kalmaya, ortalık manyak kaynıyor. Böyle durumlarda kadınlar en çok birbirine destek olmalı... Eşinizin zaten hiç suçu yok, ne yapsın gidemem diyemez ki. O da arkadaşının ricasını gerçekleştiriyor, bence bunun için bebeğinizi strese sokmayın.

kadın evde yalnızsa ve eşiniz sizle değil de tek gidiyorsa yanlış bence de. bişey olacağından değil lafı bile kötü yani

eşinin arkadaşı buna nasıl müsade ediyor oda ayrı bi konu bence. annesi ablası abisi arkadaşı yok mu bu kadının
Bende aynı düşündeceyim. Zaten o yüzden sinir oluyorum... Ve bu kadın benim ne kadar hassas olduğumu da biliyor bu knularda.

kadın evde yalnızsa ve eşiniz sizle değil de tek gidiyorsa yanlış bence de. bişey olacağından değil lafı bile kötü yani
Kadının küçük kızı var ama okulda oluyordur muhtemelen. Ayrıca ev sahibi de var üst katta ve kadın ev hanımı yani iki kadın karşılayabilir tamirci yada her ne haltsa değil mi yani? Ne diye illa bi erkek gitmek zorunda. Ayrıca akrabası hiç mi yok ya neden benim eşim of

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim abartıyor olabilirim. Çok sinirlendim ve galiba bayana da gıcık olduğum için olabilir.

abartmıyorsunuz bence. mesele güven değil tabi ki ama ev sahibinin üstte olduğunu söylemişsiniz sonucta eşiniz kadının evine giderken doğalgaz tamircisi havası yaratarak gitmiyor, yanlış anlaşılabilir yani.

hamilelikten değil bence haklısınız aldatma bencede sçüöz konusu değildir öyle olsaydı eşiniz size söylemezdi gittiğini ama rahatsız edici bi durum
Bu durumda ben bu kadından uzak bi yere taşınmak istiyorum eşimde onayladı sağolsun. Doğru bi karar mı sizce? Belki uzak olunca rica etmz diye düşünüyorum.

Bu durumda ben bu kadından uzak bi yere taşınmak istiyorum eşimde onayladı sağolsun. Doğru bi karar mı sizce? Belki uzak olunca rica etmz diye düşünüyorum.
başkası için hayatınızı değiştirmenize gerek yok bence yaşadığınız yerden memnunsanız. eşiniz uygun bir dille müsait olmadığını gelemeyeceğini söylesin. ama aşırı bi rahatsız olma durumu varsa düşünebilirsiniz. eşiniz taşınmayı kabul edecek anlayıştaysa sizin için arkadaşını reddetmeyide kabul eder bence

Bu kadının yanına giderken eşinizi kim arıyo bu kadın mı eşi mi rica ediyor? Bence kesinlikle çok yanlış eşinizin siz olmadan gitmesi ta sizde gidin ya da ne diye milletin Kocasını çağırıyorlar. Çok Saçma dinimizde bile böyle şeylerin yanlış olduğu bi bayan ve erkek yalnızken Şeytanın 3. Kişi olduğundan bahsediliyo.

bende olsam bende kızarım hiç hoşlanmam bu tip şeylerden illa kötü bişey yapıcak diye değil içinde varsa zaten insanın illa o kişiylede yapıcak diye bişey yok.beni bu tip durumlar hep rahatsız eder belki biraz fazla kıskancım ondan olabilir.

Arkadasinın esine güvenmesi güzel de. Eşinin yapması gereken o değil. Sana ya canım arkadas sehir dısında evde yapılcak isler varmış karısı evde yalnizmis gel beraber gidelim laf soz olur tatsizlik çıkmasın demesi gerekir. Evde es yokken yalnız gitmek bana da pek uymuyor açıkcası.

Arkadaşlar teşekkür ederim. Demekki bu konuda tek böyle düşünen ben değilmişim. Eşimi çok seviyorum ve beni aldatma gibi bi durumuda olmaz zaten o bayan da yaşça büyük ama sadece düşüncesiz insanlar. Benim eşimde hayır diyemiyor sanırım. Ama ne yapayım kaldıramıyorum işte ve kaç gündür öyle sorun yaptım ki bunu.. Eşime de bahsettim çözüm arıyor mecburen. Benim yıpranmamı istemiyor ama bi tarafta arkadaşı yani.. Off takıldım bozuk plak gibi. Hepinize çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…