Hamilelikten mi hassasım yoksa haklı mıyım???

Kusura bakmayın ama abartmışsınız bence, eşinize güvenmiş demek ki adam. Bizimde yönetici yoktu adam babamı aradı kombi bozulmuş sen ilgilenir misin diye. Belki bir şey almak gerekir hem hanımı evde tek görmesin demiş insanlar artık korkuyor. Hatırlıyor musun 2 3 yıl önce bilgisayar tamircisinin kıza yaptığını

Kadın da aryor olabilir bilmiyorum. Çünkü kardeşim kardeşim diye konuşuyo hep dedimya büyük zaten. Ben eşime kızamıyorum bu konuda o kadına kızıyorum eşimi aramamalı arayamamalı yani yaşı büyük yada küçük farketmez. Beni arasın ben gerekli şeyi eşime söyliyeyim demi.

Evde tek değil ama üst katta ev sahibi var.

Evde tek değil ama üst katta ev sahibi var.

Bilemiyorum onu belki o an evde yoktu. Kadın büyükmüş sizden. Kadın çağırmış deseniz anlarım da. Kocası eşinize güvenmese neden desin. Oturup yemek çay falan sohbetmi etmiş ki bu insanlar. Evsahibi ile yeni tanıştığı için belki isteyemedi bilemiyorum bence canınızı sıkmayın. :)

Yanlış bir şey olacağını ben de zannetmiyorum, canınızı sıkmanıza da gerek yok ama evet komşular varken eşinizin gitmesi de şart değil.

Haklısınız eşim beni bu kadar severken buna çok ta takılmamalıyım. Kadın arıyor yani normaldede arayabiliyor. Benim sinir olduğum o zaten. Ben hiç kimsenin eşini aramam yani abim yada kuzenim fln akraba dışında hiç arkadaşımın kocasını aramadım aramamda. Önce arkadaşımı ararım ona söylerim o eşine iletsin gerekirse. Ya neyse ararsa da arasın ya napayim canmı sıktığıma değmicek eşimle aram bozulcak daha kötü olcak ya

Siz kendinizi üzmeyin eşinizin iyi niyetindendir, başka bişey olsa yalan olsa, arkadaşım filan diye yalan uydurmazdı, arkadaşını kıramamış demek ki.. Konuşn eşinizle istemiyorum bidaha öyle gitmeni gibisinden, arkadaş da ya garip biraz yada eşinize çok güveniyor, bence ikisi de :)

Boşverin ya takmaya değmez daha kaç kere çağıracak ki, çağırsa da göndermessiniz işi var dersiniz okur biter... İyi hamilelikler dilerim ben size:)

Teşekkür ederim canım çok sağolun hepinizde, içim rahatladı burdan dertleşince.

Guven probleminiz var galiba. Esiniz o eve gittiginde tamirci ya da her neyse isi, o sifatla gidiyor. Siz ne senaryolari yaziyorsunuz ki? Yok kizi okuldaymis, yok kadin yasca buyukmus. Siz kocanizin aldatmayacagindan eminsiniz de kadin mi kocaniza yapisir saniyorsunuiz yoksa? Asin bence bunlari. Bir kadinla bir erkek sadece cinsellik, birliktelik icin bir araya gelmez. Is, guc olur, muhattap olmak zorunda kalinir. Bir de tanidikmis aile. Dusunceleriniz cok cirkin.

Ay bende istemezdim gitmesini aslaaaa , gitsinler kendilerine doğalgazcı bulsunlar

Hiç mi kadın komşusu yok apartmanda ayrıca sizin kocanız işinden nasıl izin alıyo...
tabi kadından gıcık kapman da etkili olmuş ama abartmıyosun sen de git beraber..

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim abartıyor olabilirim. Çok sinirlendim ve galiba bayana da gıcık olduğum için olabilir.

bayana gıcık oldugun için olabilir ama
bence tek başına eşinin gitmeside yanlış
bu kadının anası babası abisi kardeşi hiç degilse komşusuda mı yok
öyle bişey oldugu zaman benim annem yada babam gelir
o da olmazsa komşumu çagırırım ama gidipte eşimin arkadaşlarını çagırmam
hatta eşimin arkadaşları benim akrabam sayılırlar

Bence abartiyorsunuz. Sizde bir yere yeni tasinmis olsaniz esiniz is sebebiyle evde olamasa elektirik isiniz olsa esiniz eve guvendigi bir arkadasini mi yollar yoksa hic tanimadigi bir elektrikciyi mi? Madem esinize guveniyorsunuz dert etmeyin kendinize.

Ne kadar güvensiz bi toplum olduk böyle. Zaten eşinizi doğalgazı yapan insan geldiğinde de çağırmaları bu güvensizliğin sonucu. Neler oluyor değil mi hepimiz okuyoruz. Ne güzel demekki eşiniz çok güvenilir biri ki arkadaşı eşi tek başına iken gönderebiliyor. Bence bu asıl artı bişey. Adam nasıl eşinin yanına gönderiyor diyenler olmuş. Bu devirde insan eşine dostuna güvenemeyecekse ooo hiç evli kalmasın o kişiyle dost da kalmasın arkadaşı ile. Ben hiç kötü bir durum görmedim. Artık güvensizlik kıskançlık altına saklanıp arkadaşa bile iyilik yapmayalım. Ne güzel dünya ya

Evet canım malesef bu dünyada kimseye güven olmuyor millet baldızıyla aldatıyor okuyoruz burda , paranoyak olduk o yüzden .. Yani insan eşine dostuna güvenemiyor evine aldığın sıkı fıkı dostu diyorsun pisliğin teki çıkıyor dünya artık çıkar dünyası haliyle arkadaşın düşüncesi normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…