Hamilelikten mi hassasım yoksa haklı mıyım???

Canım arayan kadın olmasa eşi arasa tmm ama kadın arıyor eşim yok gelebilirmisin ablacım diye yani. Kafama takılan beni arasa sorsa tmm ben ariyim eşimi gitsin

Ay canm zaten doğalgazcıyla yanlız kalmasın diye yani bu kadar uğraşş Napiyim kızdım kıskandım işte seven kıskanır kardeşim demi yani
Aaaa ben tamamen yanlış anlamışım durumu eşini mi başına dikiyor sahip çıksın diye??? Ne saçma yaa bu daha kötü yani eşin karısının bekçisi mi allalla valla eşin bi kaç kere işim var desin ne o öyle çocuk mu sanki bu kadın aaa ter bastı valla

[QOTE="JasmineALp, post: 39686203, member: 524732"]Canım arayan kadın olmasa eşi arasa tmm ama kadın arıyor eşim yok gelebilirmisin ablacım diye yani. Kafama takılan beni arasa sorsa tmm ben ariyim eşimi gitsin[/QUOTE]
O zaman yanlışmış ya sizi arayacak ya eşi eşini arayacak. Ben yine de kadının kötü niyetle değil kendini güvende hissetmek için çağırdığını düşünüyorum ama olayın başlangıcı yanlışmış sen haklısın yani.

Simdi arkadasi esinizi arasa,kimseye güvenmiyor baska dicem,olabilir yani.Ama HAnimi aramasi abes, tuhaf.
tmm ne kadar yakin görürsen gör, ve ne olursa olsun cagirdigin yabanci bir adam.Yasca büyük olmasi hicbirsey degistirmez.Iste öyle tür olaya bende kizarim,illaki kötü birsey olucak diye degil, olcaginida sanmam ama abes.Kadin kendi adina zaten düsünse,kendisi icin de tuhaf bir olay ..
Kayni Kp abi biseyi yokmu bunlarin ???

Düşüncelerinizi aktarmakta tabiki özgürsünüz ama benim yaşam tarzım ve yetiştirilme şeklim böyle. Ben rahatsız oluyorum. Eşime güveniyorum. bayanında eşime o şekilde yaklaşmayacağına eminim. Benim sinir olduğum bayanın eşimi rahatlıkla arayabilmesi. Ben onun eşini aramam... Zorunda kalırsam bayanın kendisini arar söylerim. Çirkin olan düşüncem nedir onu tam anlayamadım. Eşimi kıskanmam mı? Bayana çok sinirlenmiş olmam mı nedir?

Bu durumda ben bu kadından uzak bi yere taşınmak istiyorum
eşimde onayladı sağolsun. Doğru bi karar mı sizce? Belki uzak olunca rica etmz diye düşünüyorum.
Aa yok artık. Siz de bu paranoya oldukça nere giderseniz gidin eşinizi kıskanacak bir kadın bulursunuz zaten. Bunun için ev taşınır mı Allah aşkınıza?

Bilemiyorum anlayamıyorum da ben yapmazdım, aramam yani bana ters. Zaten bu yüzden kadına sinir oluyorum ya.

[/QUOTE]
O zaman yanlışmış ya sizi arayacak ya eşi eşini arayacak. Ben yine de kadının kötü niyetle değil kendini güvende hissetmek için çağırdığını düşünüyorum ama olayın başlangıcı yanlışmış sen haklısın yani.[/QU
Sağol cnm ya anlayanların hepsi sağolsun gerçekten. Bazı arkadaşlar çok çirkin düşündüğümü falan söylemişler. Olabilir herkezin görüşü aynı değil yani. Çok sağol cnm arkadaşım

aksi görüşlerle ilgili bir an bile "acaba ben gerçekten abartıyor olabilir miyim?" diye düşünmeden tam gaz devam ettiğinizi gördüğüm için tavsiyelerim:
- o evden taşının ve o kadın size ulaşamasın
- bu ülkeden de taşının zira ülkemizde maalesef kadınlar çaresiz kaldıkları durumlarda güvendikleri dostlarından yardım talep edebiliyorlar sadece,
- gezegenden taşının zira günün birinde eşiniz yanınızda olmazsa ve siz de o kişnin eşinden bir yardım talep ederseniz o hanım da sizin için böyl şeyler kuracaktır. denge ve eşitlik yasası hiç şaşmaz..

Gelen kişi ile evde yalnız kalmak istemiyorsa yanına kadın çağırabilir.

Komşu, arkadaş, akraba...

Dışardan bakan ne bilsin sizin eşinizin, kadının eşinin arkadaşı olduğunu; adam her şehir dışına gidince kadın bu kişiyi çağırıyor diye bir de haklarında dedikodu çıkar...

Ustayı da Alıp gitsin eşin,Başlarında beklesin

Sağol cnm ya anlayanların hepsi sağolsun gerçekten. Bazı arkadaşlar çok çirkin düşündüğümü falan söylemişler. Olabilir herkezin görüşü aynı değil yani. Çok sağol cnm arkadaşım [/QUOTE]
Valla bana görede yanlış sen çağır bakım o kadının kocasını arayıp kadın napcak yani,kocaman kadın neyden korkuyor ? Korkuyorsada eşîn gidip başında durmak zorunda mı .. Yanı gerçekten bunda nasıl bir mantık var anlamış değilim..

Şunu merak ediyorum. normal olanın kadının babası, abisi vs. nin gitmesi değil mi?

eşiniz o arıyor ve gidiyor. ne münasebet!

ayrıca fesatlıkla falan alakası yok. ben bu şekilde yabancı kadın ve erkeğin baş başa kalmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. peygamberimizin de dediği gibi 3.sü şeytan... gitsin babasını falan arasın.

daha yeni bir olay oldu. birbirini çok severek evlenen bir çift var. adam sabahları işe giderken kadının arkadaşını da bırakıyor. gel zaman git zaman kadın şüphelenmeye başlıyor falan. en sonunda adamla kadının arkadaşının sevgili olduğu ortaya çıkıyor. herkes şok oluyor çünkü çok severek evlenmişler...

tabi ki her böyle durumda aldatma olur demiyorum asla. benim annemi de bazen iş arkadaşları eve bırakıyor. ama mümkün olduğunca kaçınmak lazım bu tür şeylerden. çünkü herkesin aklında bir şeytanın kol gezdiği bir zamanda yaşıyoruz malesef. özellikle kadın erkek ilişkilerinde.

eşinizin de kadının da asla böyle bir düşüncesi olduğunu söylemiyorum. ikisinin de düzgün insanlar olduğuna inanıyorum. ama ilerde çirkin olayların olabilmesinin önünü kapatmak gerekiyor bence.

[/QUOTE]
Valla bana görede yanlış sen çağır bakım o kadının kocasını arayıp kadın napcak yani,kocaman kadın neyden korkuyor ? Korkuyorsada eşîn gidip başında durmak zorunda mı .. Yanı gerçekten bunda nasıl bir mantık var anlamış değilim.. [/QUOTE]
Cansin sen cann Aynisini anlattim esime. Hak verdi ama ben nasil arama diyeyim dedi. Insallah uzaklascaz artik merak etme dedi bakalim. Zaten artik gormek konusmak istemiyorum Allah mecbur etmesin.

Urminaa isimli kişiye sesleniyorum. Başlığıma bakarsanız aksi görüşlere de saygılı olduğumu anlayabilirsiniz.. Zira ben orda soruyor ve danışıyorum. Görüşüme uygun kişiye cevabım tabiki psikolojik olarak yakın davranmak olacaktır... Ayrıca o bayan arkadaşın bu dünyada sadece eşim mi kalmış dostu veya arkadaşı? Ben muhtaç olursam eşinden önce bayanın kendisini ararım. Uygunsa oda eşini arar söyler. Trajedik bir konu yok ortada muhtaç olacak veya korkacak. Ormanda yanlız kalmadı yada otoyolda.... Evine bir elektrikçi gelecek hepsi bu... Bu duruma göre her elektrikçi de psikopat tecavüzcü mü yani?

Valla bana görede yanlış sen çağır bakım o kadının kocasını arayıp kadın napcak yani,kocaman kadın neyden korkuyor ? Korkuyorsada eşîn gidip başında durmak zorunda mı .. Yanı gerçekten bunda nasıl bir mantık var anlamış değilim.. [/QUOTE]
Cansin sen cann Aynisini anlattim esime. Hak verdi ama ben nasil arama diyeyim dedi. Insallah uzaklascaz artik merak etme dedi bakalim. Zaten artik gormek konusmak istemiyorum Allah mecbur etmesin.[/QUOTE]
Ay valla ya saçmalık bide öyleleri yüz buldukça çağırır Allah başa vermesin.. Eşininde bi suçu yok adamcağız ne dicek en yakın arkadaşının karısı şimdi birşey dese olmaz kadının anlaması gerek ayıp yani ben utanırım çağırırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…