- 30 Ekim 2013
- 175
- 120
- 34
-
- Konu Sahibi JasmineALp
Canım arayan kadın olmasa eşi arasa tmm ama kadın arıyor eşim yok gelebilirmisin ablacım diye yani. Kafama takılan beni arasa sorsa tmm ben ariyim eşimi gitsinNe kadar güvensiz bi toplum olduk böyle. Zaten eşinizi doğalgazı yapan insan geldiğinde de çağırmaları bu güvensizliğin sonucu. Neler oluyor değil mi hepimiz okuyoruz. Ne güzel demekki eşiniz çok güvenilir biri ki arkadaşı eşi tek başına iken gönderebiliyor. Bence bu asıl artı bişey. Adam nasıl eşinin yanına gönderiyor diyenler olmuş. Bu devirde insan eşine dostuna güvenemeyecekse ooo hiç evli kalmasın o kişiyle dost da kalmasın arkadaşı ile. Ben hiç kötü bir durum görmedim. Artık güvensizlik kıskançlık altına saklanıp arkadaşa bile iyilik yapmayalım. Ne güzel dünya ya
Aaaa ben tamamen yanlış anlamışım durumu eşini mi başına dikiyor sahip çıksın diye??? Ne saçma yaa bu daha kötü yani eşin karısının bekçisi mi allalla valla eşin bi kaç kere işim var desin ne o öyle çocuk mu sanki bu kadın aaa ter bastı vallaAy canm zaten doğalgazcıyla yanlız kalmasın diye yani bu kadar uğraşşNapiyim kızdım kıskandım işte seven kıskanır kardeşim demi yani
Düşüncelerinizi aktarmakta tabiki özgürsünüz ama benim yaşam tarzım ve yetiştirilme şeklim böyle. Ben rahatsız oluyorum. Eşime güveniyorum. bayanında eşime o şekilde yaklaşmayacağına eminim. Benim sinir olduğum bayanın eşimi rahatlıkla arayabilmesi. Ben onun eşini aramam... Zorunda kalırsam bayanın kendisini arar söylerim. Çirkin olan düşüncem nedir onu tam anlayamadım. Eşimi kıskanmam mı? Bayana çok sinirlenmiş olmam mı nedir?Guven probleminiz var galiba. Esiniz o eve gittiginde tamirci ya da her neyse isi, o sifatla gidiyor. Siz ne senaryolari yaziyorsunuz ki? Yok kizi okuldaymis, yok kadin yasca buyukmus. Siz kocanizin aldatmayacagindan eminsiniz de kadin mi kocaniza yapisir saniyorsunuiz yoksa? Asin bence bunlari. Bir kadinla bir erkek sadece cinsellik, birliktelik icin bir araya gelmez. Is, guc olur, muhattap olmak zorunda kalinir. Bir de tanidikmis aile. Dusunceleriniz cok cirkin.
Aa yok artık. Siz de bu paranoya oldukça nere giderseniz gidin eşinizi kıskanacak bir kadın bulursunuz zaten. Bunun için ev taşınır mı Allah aşkınıza?Bu durumda ben bu kadından uzak bi yere taşınmak istiyorum
eşimde onayladı sağolsun. Doğru bi karar mı sizce? Belki uzak olunca rica etmz diye düşünüyorum.
Simdi arkadasi esinizi arasa,kimseye güvenmiyor baska dicem,olabilir yani.Ama HAnimi aramasi abes, tuhaf.
tmm ne kadar yakin görürsen gör, ve ne olursa olsun cagirdigin yabanci bir adam.Yasca büyük olmasi hicbirsey degistirmez.Iste öyle tür olaya bende kizarim,illaki kötü birsey olucak diye degil, olcaginida sanmam ama abes.Kadin kendi adina zaten düsünse,kendisi icin de tuhaf bir olay ..
Kayni Kp abi biseyi yokmu bunlarin ???
Sağol cnm ya anlayanların hepsi sağolsun gerçekten. Bazı arkadaşlar çok çirkin düşündüğümü falan söylemişler. Olabilir herkezin görüşü aynı değil yani. Çok sağol cnm arkadaşımAaaa ben tamamen yanlış anlamışım durumu eşini mi başına dikiyor sahip çıksın diye??? Ne saçma yaa bu daha kötü yani eşin karısının bekçisi mi allalla valla eşin bi kaç kere işim var desin ne o öyle çocuk mu sanki bu kadın aaa ter bastı valla
Ustayı da Alıp gitsin eşin,Başlarında beklesinYa arkadaşlar çok cnm sıkkın sinirden ölcem kimseyle paylaşamıyorum çünkü anlatınca yanlış anlaşılacak bir konu.. Eşimin arkadaşı kendisi şehir dışında yada önemli bir işi olduğunda evlerine elekrikçidir doğalgazcıdır vb gibi durumlarda eşim gidiyor. Nedeni de eşinin evde yanlız olması... Yahu hanımını bu kadar düşünüyosan ne diye işlerini ona göre ayarlamıyorsun. Yada eşimden başka hiç mi kimse kalmadı etrafında güveneceğin... Ya o kadar çok sinir oluyorum ki eşime de söyledim bunu. Kıskançlık yaptığın insana bak diye dalga geçti. Ben anlamam dedim bence yanlış ve ben bunu hazmedemiyorum dedim ona göre hareket et. Ama yok yani bir değil iki değil ya. Sinirden kendimi yıpratıyorum. Hamileyim bide... her tarafım stresten alerji oldu offf