hamilelikteki bacak krampları

handanizm

Güzel kızım, sabırsızlıkla seni bekliyoruz.
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
53
25
38
35
merhaba kızlar..24 haftalık hamileyim ve dün gece uykumdan acıyla uyandım.İki bacağıma birden kramp girdi.Korkunç ağrısı oluyor.Bu ayın 18 inde kontrolüm var doktoruma danışacağım ama biraz araştırdım magnezyum eksikliğinden oluyormuş.Sizler de tecrübelerinizi,tavsiyelerinizi,doktorunuzun verdiği ilaçları yazar mısınız?

Merhabalar benim doktorumun önerisi günde 2 defa beypazarı sodası. Eğer gene geçmesse magnezyum ilaçı yazıyorlar.

Bana da magnezyum verdi ama suya atıp içilen şeylerden nefret ediyorum. O yüzden ağrım geçince bıraktım. Bacaklarının arasına yastık koyup yat o biraz da olsa rahatlattı beni. Bi kaç kişiden de duydum bunu.
Geçmiş olsun.

Bu Cumartesi kontroldeydim. Bana da magnezyum verildi aynı sıkıntıdan.

saol canm benimde yarın kontrolüm var bakalım doktorum ilaç verecek mi?

2 bardak süt iç canım günlük bi kaç gün sonra olmadığını göreceksin kalsiyum magnezyum eksikliğinden oluyo süt ü 2 bardağa çıkardığımdan beri hiç olmadı muz ve süt :)

Arkadaşlar merhaba 6 haftalık hamileyim acayip bacak ağrım var kılcal damarlarım belli olmaya başladı baldırlarımda ağırlık var sizinde böyle oldu mu çok endişeliyim

Arkadaşlar merhaba 6 haftalık hamileyim acayip bacak ağrım var kılcal damarlarım belli olmaya başladı baldırlarımda ağırlık var sizinde böyle oldu mu çok endişeliyim

Sanırım varis sorunu yaşayacaksınız. Bazı kadınlarda olabiliyor gebelik sürecinde.

Ben tüm hamileliğim bpyunca artarak kramp yasamıstım magnezyum içmeme ragmen yeterli gelmiyordu öyle ki yürğrken bi anda bacagım kitleniyordu ama dogum yaptıgım gün hepsi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…