çok erken öğrenmişsin canım gitgite 2 ye katlanmalı bu sonucunSlm kızlar 3+6 haftalık hamileym iki gün önce öğrendim beta HCG 109 çıktı sizce iyi mi ?
ateş basıyor olduğum yerde göğüslerde şiş olunca yatmak kabusa dönüyor heleki tamamenSıcakta hiç geçmiyor hele yine incecik olsak
ben gittim aşırı dalgalı bi denize hemde hiçbirşey olmadı yüzüp açılma ama kenarlarda takıl su çok iyi geliyor bebişe dikkatli olduğun sürce suyun zararı olmaz canm ama gündüz ve öğlen gidemezsn denize o saatlerde güneş fazla olduğu için çok miktarda su kaybına neden oluyr ikindi saatlerinden snra gibi gitmelisinEvet yaa kızlar bende geciremiyorum günleri birde denize giden varmi aranızda denize girme enfeksiyon kapaesin dediler doktor git bol bol diyo ama korkudan gidemiyorum yaaa yaz bitsin oglus gelsin artık hepimizin yavrusu kucagimizda görelim
Senin kalp atışı duyuldu mu? Benim de 6.haftam kalp atışını bekliyorum :)Ay kızlar siz bitirmissiniz bile ben 7+4 teyim bana hic geçmiyor...
ay canım benm ne güzel kavuştun sen yaaGeciyo geciyo bende gecnez diyodum simdi kuzum 15 gunluk olacak bol bol uyuyun dinlenin pozitif olun duşa girin yuruyun zira artik hic birini yapamiyorum yinede cok sukur
Duydum canimm6+4 teSenin kalp atışı duyuldu mu? Benim de 6.haftam kalp atışını bekliyorum :)
Senin kalp atışı duyuldu mu? Benim de 6.haftam kalp atışını bekliyorum :)[/QUOTE
Darısı senin başına inşallah.
Ayyy inşallah heyecanla bekliyorum :):)
ne zamana randevu aldın?ben ne yapayım saat sayıyorum resmen ilk kalp atışını duymak ve görmek için heyecandan kalbim yerinden fırlıcak gibi sürekli :) Allah hepimize sabır versin arkadaşlar
30 temmuz a aldım bakalım bekliyorum daha bir hafta varne zamana randevu aldın?
Profilindeki kişisel bilgilerim sekmesine tıkla ordan :)Kızlar hamilelik takvimini profilime bir türlü ekleyemedim nasıl yağtınız?
yardımcı olayım profil düzenleme ayarlarından yapabilirsinKızlar hamilelik takvimini profilime bir türlü ekleyemedim nasıl yağtınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?