Hamilelikte Zaman geçmiyor diyenler ??

Sen yine cinsiyetini öğrenmiş sindir. Gerçekten geçmiyor hele ki anneligin tadını önceden bilenler için. ... Hiç değilse cinsiyetini ogrensemde bişeyler almaya baslasam
Evet Can'ım erkek dedi doktor .. Benim ilk Zaman'lar sıkıntılı geçmişti o yüzden benim için daha zordu ilk dönemler .. Öyle ya da böyle geçiyo ama insan kaçıncı haftasında olursa olsun bi an önce Zaman dolsun çocuğunu görsün istiyor :)

Yolun basında olan biri olarak calısmama ragmen zaman geciremiyorum.Allah saglık versinde gecer herhalde.bana gecen hafta %90 kız dedi doktor cok erken aslında şaşırdım hayırlısı olsun.tek dilegim sagliklı dogması tabi ama hep erkekmis gibi geliyordu bana.

Banada zaman hiç geçmiyor ikinci hamileligim olmasına rağmen sabırsızlık içindeyim :)

Slm kızlar.Bende vakit geçmiyor diyenlerdenim.Korku heyecan endişe mutluluk hepsini yaşıyorum bu dönemde :) Son bir haftadır bebeğimin hareketlerini de hisseder oldum.İyice sabırsızlanmaya başladım :) İçimde bir şeyler kımıldıyor rabbimin mucizesi

Benim de bulantılar kusmalarla zaman daha bir yavaş akıyor. Sıcaklar da cabası... gündelik hayata dair hiç bir şeyden zevk alamıyorum. Tüm dünya kötü kokuları burnuma ulaştırmak icin sıraya girmiş gibi adeta. Şu günler bir geçseydi o zamam belki daha çabuk geçer zaman. Herkese kolaylıklar diliyorum. Umarım sağlıkla kolayca ve çabucak alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

ewet hanimlar bencede zaman gecmek bilmiyor. 38. haftadayim... oglusumu bekliyoruz ama su son bi kac haftada gunler ay gibi geliyor. Hayirlisiyla sagliklica hemen kucagimiza almak istiyoruz.

hemde hiç zaman geçmiyor bide havalar sıcak son aylarda ateşte basıyorsa benm gibi nefes almak bile zor artık darlanıyorum oturduğum yerde kurdeşen döküyorum desem yeridir bide ilk evladım olunca oğluşumun gelmesini 4 gözl bekliyrum ya

Bence de hiç geçmiyor. 8 haftadayim. Evde yapıyorum. Dusuk tehlikenin var..

Bence de hiç geçmiyor. 8 haftadayim. Evde yapıyorum. Dusuk tehlikenin var..
Aman dikkat et kendine benim tup bebek ti 3 ay yattim oflaya puflaya geçti son 1 aydır da aliskanlik mi korkumu bilmiyorum ama evden çıkamıyorum cikinca biri bana çarparsa ayagim kayarsa paronayak oldum 125 metre kare alanda yaşıyorum 4 aydır allah hepimizi kavuştursun bebislerine insss

Kaç aylık canım senin bebisin

12. haftada cinsiyet söylemiş hayret.... Halbuki kızlar geç belli olur. Ayyyy bende öğrensem ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…