Evet Can'ım erkek dedi doktor .. Benim ilk Zaman'lar sıkıntılı geçmişti o yüzden benim için daha zordu ilk dönemler .. Öyle ya da böyle geçiyo ama insan kaçıncı haftasında olursa olsun bi an önce Zaman dolsun çocuğunu görsün istiyor :)Sen yine cinsiyetini öğrenmiş sindir. Gerçekten geçmiyor hele ki anneligin tadını önceden bilenler için. ... Hiç değilse cinsiyetini ogrensemde bişeyler almaya baslasam
Aman dikkat et kendine benim tup bebek ti 3 ay yattim oflaya puflaya geçti son 1 aydır da aliskanlik mi korkumu bilmiyorum ama evden çıkamıyorum cikinca biri bana çarparsa ayagim kayarsa paronayak oldum 125 metre kare alanda yaşıyorum 4 aydır allah hepimizi kavuştursun bebislerine insssBence de hiç geçmiyor. 8 haftadayim. Evde yapıyorum. Dusuk tehlikenin var..
Kaç aylık canım senin bebisinhemde hiç zaman geçmiyor bide havalar sıcak son aylarda ateşte basıyorsa benm gibi nefes almak bile zor artık darlanıyorum oturduğum yerde kurdeşen döküyorum desem yeridir bide ilk evladım olunca oğluşumun gelmesini 4 gözl bekliyrum ya
12. haftada cinsiyet söylemiş hayret....Yolun basında olan biri olarak calısmama ragmen zaman geciremiyorum.Allah saglık versinde gecer herhalde.bana gecen hafta %90 kız dedi doktor cok erken aslında şaşırdım hayırlısı olsun.tek dilegim sagliklı dogması tabi ama hep erkekmis gibi geliyordu bana.
31 hafrtalık canmKaç aylık canım senin bebisin
Ohhh ne güzel bitirmisin allah saglikla dünyaya gelmeyi nasip etsin31 hafrtalık canm
amin canım amin ama o son zamanlar hiç geçmiyoırrrrOhhh ne güzel bitirmisin allah saglikla dünyaya gelmeyi nasip etsin
Oğlusun büyümüştür şimdi:)geçsin artık şu son aylarım ya bende kavuşmak istiyorum oğluşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?