- 2 Şubat 2016
- 191
- 141
- 103
Ayy hadi hayırlısı ben de 28 Temmuza aldım bakalım :):)30 temmuz a aldım bakalım bekliyorum daha bir hafta var
Hangi hastaneye gidiyorsun bu arada? ben hala hastane araştırmasındayım seçim yapamadım30 temmuz a aldım bakalım bekliyorum daha bir hafta var
Ayy bir ben böyleyim sanıyodumsenin daha erken ben uyuyamıyorum resmen bazen işten kaçıp gidesim geliyor
bende kararsızım açıkcası daha karar veremedim çok araştırdım ama tavsiye edende var her yeri yerden yere vuranda bende iki hastane arasında kaldım biri koru hastanesi biri Lokman hekim hastanesi Koru garanti cepte ama bu randevumu Lokman hekimden aldım deneyeceğim beğenirsem orda kalıp doğum paketi alacağımHangi hastaneye gidiyorsun bu arada? ben hala hastane araştırmasındayım seçim yapamadım
Koru hastanesi biraz pahalı geldi bana. Ben de şimdilik karar verene kadar etlik zübeyde hanım hastanesine gidiyorumbende kararsızım açıkcası daha karar veremedim çok araştırdım ama tavsiye edende var her yeri yerden yere vuranda bende iki hastane arasında kaldım biri koru hastanesi biri Lokman hekim hastanesi Koru garanti cepte ama bu randevumu Lokman hekimden aldım deneyeceğim beğenirsem orda kalıp doğum paketi alacağım
Ya orayı bende düşündüm ama herkes doğuma araştırma görevlileri giriyor diyor o yuzden korktum ben bi .. Lokman hekimin fiyetı daha uygun bak 3300 tl paket halınde Koru bana da pahalı aslında ama arkadaşım orada doğum yaptı hem doktorundan hem hastaneden cok memnun o yuzden guveniyorum orayaKoru hastanesi biraz pahalı geldi bana. Ben de şimdilik karar verene kadar etlik zübeyde hanım hastanesine gidiyorum
O zaman kontrollerden sonra birbirimize haber verelim fikir edinmiş oluruz :)Doğumu burda yapmayı düşünmüyorum güvenemiyorum. şimdilik kontrollere gidiyorum. Çukurambar Koru iyi diye durydum hem evime çok yakın diye düşünmüştüm ama fiyatları caydırdı gibi. Biraz daha bakacağım artık iyi bir doktor bulmam lazım 2 aya kadar
Kesinlikle Ankara anneleri birbirine destek olsun bu tarz konulardaa :)O zaman kontrollerden sonra birbirimize haber verelim fikir edinmiş oluruz :)
Katılıyorum :) İlk hamileliğim ve hiç birşey bilmiyorum hamilelikle ilgili o yuzden çok zorlanıyorum her türlü yardıma açığım.. Çocuk gelişiminde iyi olsamda hamilelikte sıfırım hayırlısıyla bi doğursam sonrası bendeKesinlikle Ankara anneleri birbirine destek olsun bu tarz konulardaa :)
Aynen ben de ilk hamileliğim ve hiç bir şey bilmiyorum. HEmen panik oluyorum. Yardımlara açığımKatılıyorum :) İlk hamileliğim ve hiç birşey bilmiyorum hamilelikle ilgili o yuzden çok zorlanıyorum her türlü yardıma açığım.. Çocuk gelişiminde iyi olsamda hamilelikte sıfırım hayırlısıyla bi doğursam sonrası bende
2 açık cay, 1 türk kahvesi serbest aşırıya kacmayin kızlar..Kızlar doktor bana demiri düşürdüğü için çay kahve içme dedi. Ben çok çay düşkünü biriyim içmediğim gün başım ağrıyor . Size de aynısını söyledi mi açık olsa içsem bir sıkıntı olur mu acaba
Sen yine cinsiyetini öğrenmiş sindir. Gerçekten geçmiyor hele ki anneligin tadını önceden bilenler için. ... Hiç değilse cinsiyetini ogrensemde bişeyler almaya baslasamKoskoca 9 ay :) geçmiyor sanki günler yalnız mıyım bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?