Hamilelikte Zaman geçmiyor diyenler ??

:silah::KK71:
Öğrendiğim günden beri elimde cetvelle dolaşıyorum bebek şimdi 4cm gidip dört cm olan şeyleri ölçüp seviyorum Küçük bi erik kadar Ve kontroller ayda bire düştüğü için zaman daha zor geçiyor
Ya ben hiç 4 hafta da gidemedim ya ağrı bazen başka bişi hep 2 hafta da gittim şimdi alışkanlık oldu duramıyorum artık 2 hafta dolunca ben yine doktorda :) ölçüm konuların da yalnız değilmişim ayrıca bide ben bütün görselleri inceliyorum:KK48::KK48:5 haftalık gebelik ultrason görüntüleri diye başlayıp her günü ayrı takip ettim işte fazla boş olmakta iyi değil

:silah::KK71:
Ya ben hiç 4 hafta da gidemedim ya ağrı bazen başka bişi hep 2 hafta da gittim şimdi alışkanlık oldu duramıyorum artık 2 hafta dolunca ben yine doktorda :) ölçüm konuların da yalnız değilmişim ayrıca bide ben bütün görselleri inceliyorum:KK48::KK48:5 haftalık gebelik ultrason görüntüleri diye başlayıp her günü ayrı takip ettim işte fazla boş olmakta iyi değil
doktorlar gerekmedikçe çok sık ultrasona almıyorlar zaten mecburen sabredicez ultrasonun da fazlası yararlı bir şey değil en azından iki hafta ara vermen iyi ama bence ayda bire düşürsen daha iyi tabi yine sen bilirsin

doktorlar gerekmedikçe çok sık ultrasona almıyorlar zaten mecburen sabredicez ultrasonun da fazlası yararlı bir şey değil en azından iki hafta ara vermen iyi ama bence ayda bire düşürsen daha iyi tabi yine sen bilirsin
En iyisi doktoruna bırak bu zaman kararını yoksa hepimiz merak ediyoruz o ayrı

Tabi herşeyin fazlası zarar ama ultrasona çok girmemek zararıyla ilgili değil de daha çok doktor iş gücü yönünden değerlendiriliyor .. Ve ultrasonda yaptığın işlemlerden en zararlısı belki de çocuğun kalp atışını dinlemek çünkü çocuğun kesesi aşırı ısınıyormuş ..biz mesela hiç dinlemedik .. Gittiğimiz doktor ünlü bir Profösör alanında gerçekten çok başarılı ve bilgili 2 hafta konusunda herhangi bir kısıtlama da bulunmadığı için rahat rahat gidiyorum :) yine de önerin için teşekkürler ;)

Tabi herşeyin fazlası zarar ama ultrasona çok girmemek zararıyla ilgili değil de daha çok doktor iş gücü yönünden değerlendiriliyor .. Ve ultrasonda yaptığın işlemlerden en zararlısı belki de çocuğun kalp atışını dinlemek çünkü çocuğun kesesi aşırı ısınıyormuş ..biz mesela hiç dinlemedik .. Gittiğimiz doktor ünlü bir Profösör alanında gerçekten çok başarılı ve bilgili 2 hafta konusunda herhangi bir kısıtlama da bulunmadığı için rahat rahat gidiyorum :) yine de önerin için teşekkürler :KK66:
Rica ederim benimkinin kalp atışını iki ay arayla dinledi doktor neticede bir bildiği vardır diye müdehale etmedim ilk ay ben bir kaç ayrı doktora gittim onlar da en son ne zaman ultrasona girdin diye sormadılar allahtan aralarında iki hafta tesadüfen bırakmışım ve sonra öğrendim ki en az iki hafta gerekiyormuş sonra doktoruma karar verip ayda bire düşürdüm sende de aynı durum olmuştur belki diye yazdım

Rica ederim benimkinin kalp atışını iki ay arayla dinledi doktor neticede bir bildiği vardır diye müdehale etmedim ilk ay ben bir kaç ayrı doktora gittim onlar da en son ne zaman ultrasona girdin diye sormadılar allahtan aralarında iki hafta tesadüfen bırakmışım ve sonra öğrendim ki en az iki hafta gerekiyormuş sonra doktoruma karar verip ayda bire düşürdüm sende de aynı durum olmuştur belki diye yazdım
Anladım Can'ım , benim 5 haftadan itibaren düşük tehlikesi oldu , sonra o geçti Ağrı'lar falan biraz paronayak olduk acaba iyi mi acaba normal gelişiyor mu diye yoksa ay da bir gitmek en mantıklısı , sonuçta Az ya da çok radyasyona maruz kalıyordur hem de maddi açıdan da daha mantıklı bakalım belki biz de normale döneriz :KK16:

Peki karnın da mı 22 haftadan sonra daha hızlı büyüdü ?
evet canım zaten karnım gene ufak öle büyük bi karnım yok dışardan çok belli bile olmuyor göbek gibi duruyor ama nerdeysw hiç yoktu 22 den sonra bianda en azından bi bu kadar oldu yani

evet canım zaten karnım gene ufak öle büyük bi karnım yok dışardan çok belli bile olmuyor göbek gibi duruyor ama nerdeysw hiç yoktu 22 den sonra bianda en azından bi bu kadar oldu yani
Anladım Can'ım , benim de çok küçük bol giyinince hiç anlaşılmıyor önemli olan karnın büyüklüğü değil tabi ama sanki somutlaşıyor biraz daha :)

kaşınıyorum,böbreğim batıyor,nefes alamıyorum uyku zaten yok :anneadayı: kısacası birgün bana 5 gün gibi zaman geçmiyor:kahve:yinede buna şükür yapcak bişey yok.

kaşınıyorum,böbreğim batıyor,nefes alamıyorum uyku zaten yok :anneadayı: kısacası birgün bana 5 gün gibi zaman geçmiyor:kahve:yinede buna şükür yapcak bişey yok.
aynen öle canım bendede o sorun var nefesim daralıyor uyurken falan yada uyurken eşlim bi sarılmak istese kaçacak delik arıyorum çaktıramıyorumda

Back
X