- 28 Mayıs 2007
- 259
- 23
- 118
- 42
- Konu Sahibi gelincik06
-
10.haftamdayim sigarayi biraktigım için iştahim çok açildiaşiri kilo almaktan korkuyorum çunku zaten balik etliyim.Yürüyüşü ne kadar yapmaliyim hergün yarım saat yürüyüş aşiri kilolardan korur mu?
Evet iyi beslenmeye calisiyorum fazladan birsey yemiyorum almam gerekenler yetiyor yumurta gun kurusu ceviz yogurt sut kivi portakal :) hepsi vazife :) pekihergün mü yarim saat yuruyorsun? Ne zamandan beri?
keşke hergün yürüyebilsem( çalıştığım için haftada 2 gün ile yetiniyorum. Ama havalar ısınıyor ve günler uzuyor artık işten sonra da sahilde yürüyebileceğimden hedefim haftada 4 güne çıkarmak. Sana tavsiyem doktoruna danışmadan spora başlama. özellikle 12. haftanın sonuna kadar çok dikkatli olmak gerekiyormuş. Bir de ben haftada 1 gün hoca eşliğinde 1 gün de kendim evde hamile yoga+ pilatesi yapıyorum. yaklaşık 45 dk. falan sürüyor. özellikle doğal doğum düşünüyorsan benim gibi 12. haftadan itibaren mutlaka pilatese başlamanı öneririm. Ebru şallı nın hamile pilatesi dvd leri çok güzel. birebir uygulamaya elverişli. Keyifli ve az kilolu hamilelikler dilerim sana da :)))
Canim bende duduk riski vardi cok sukur atlattik bende suan 10.haftayim dun diktoruma kontrol icin gittigimdr sordum uzun bi yuruyus olmasin kendini yormayacak sekilde olsun dedi cunku ilk 3 ay biraz daha dikkat gerektiriyo
Indallah canim cokk saolasinCanim riski atlatmana sevindim keyifli hamilelikler gecirelim inş hepimiz
ben yedinci ayımda başladım yürüyüşe. bulunduğum ilçe Türkiye'nin en soğuk ilçesi. kar ve buz anca kalktı yerden. geç mi sizce?
keşke hergün yürüyebilsem( çalıştığım için haftada 2 gün ile yetiniyorum. Ama havalar ısınıyor ve günler uzuyor artık işten sonra da sahilde yürüyebileceğimden hedefim haftada 4 güne çıkarmak. Sana tavsiyem doktoruna danışmadan spora başlama. özellikle 12. haftanın sonuna kadar çok dikkatli olmak gerekiyormuş. Bir de ben haftada 1 gün hoca eşliğinde 1 gün de kendim evde hamile yoga+ pilatesi yapıyorum. yaklaşık 45 dk. falan sürüyor. özellikle doğal doğum düşünüyorsan benim gibi 12. haftadan itibaren mutlaka pilatese başlamanı öneririm. Ebru şallı nın hamile pilatesi dvd leri çok güzel. birebir uygulamaya elverişli. Keyifli ve az kilolu hamilelikler dilerim sana da :)))
Hamilelik yogası için kursa mı gidiyorsunuz yoksa hamilelik yogası cd leri var mı? Pilatesle aynı degil degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?