E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
bence seni çok seviyor bunlar bıdı bıdı değil nazzz. benimkide sever beni sağ olsun ama yapmaz.ben gebelik testini bile gizli yapıyorum. ben üzülünce onunda morali bozuluyor.
benim 10. gün 34 tü.12. gün 57..yani baya düşüktü
ah inşallah femalexxciğim..senden güzel bir haber alalım da bize de moral olsun...:Saruboceq:
benim de uykum geliyor..bakmayın bu saatte burdayım ama öğlen 1 lere dek uyumaya başladım....
evet benimkilerde daha silik en koyu 18. gündeydi
ama yumurtlamadan sonra tek çizgi çıkması gerekmezmi:uhm:
ben hafta sonundan bu güne dek bakamadım test yoktu elimde..bu gün yaptım..18. günüm bu gün de artık..ama eskisi gibi koyu değil 2.çizgi..çok çok silikleşmiş...
inan senin hamilelik haberini almak kendiminkinden sonra duyacağım en güzel haber olur tüm tanıdığım insanlar içinde... yemin ediyorum.. sen bence çok daha fazla hak ediyorsun. ve bi gün çok da yakında bizde senin haberinle sevinicez buna eminim.
kızlar inşalah hamiş oluruz da bu sıkıntılardan feraha ulaşırız artık:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
yoksa ben bu gidişle kafayı yerim diye korkuyorum ya
Canım çok teşekkür ederim güzel kalbin için.:asigim:a.s.Allah inşallah tedaviye ihtiyaç duymadan nasib eder bizlere de...:Saruboceq:
Sırf tekrar bebeklerim olabilceği umuduyla yaşıyorum...Allah bu şubatta 2 bebeğimi aldı,inşallah önümüzdeki şubatta bana sağlıkla doğurup eve götürebilceğim bebekler ya da bebek nasib eder diyorum..
çocuklarımın çocuklarına yani torunlarıma bakabilmeyi diliyorum Allah tan....:1rolleyes::Saruboceq:
ben yedim kafayı..belli olmuyor mu kaydirigubbakcemile3
badem bu arada bende bu hafta tadilata başlıyorum. gözümde çok büyüyor. birazda uzun sürecek. boya var, kapılar değişecek falan....
bencede duayı tam yapmak lazım. bende hayırlı evlat olsun istiyorum eşimle ve sevdiklrerimli mürüvvetini göreyim istiyorum...
Rabbim tez zamanda kavuştursunn inşallah meleklerimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizde bayadır erteledik izne ayrılmadan ve tedavi başlaman yapalım dedik ama varya bazı kadınlar böyle tadilat yaptırırken yada taşınırken kafadan çıkardığı için kendiliğinden hamile kalıyormuş ama biz kafadan çıkaramadıkki... bu arada bir ortak nokta daha bizde balayında italyaya gitmiştik..
evet balayında beyler pek bişey anlamıyorkaydirigubbakcemile3 ama bizimki çok güzeldi. biz bayağı gezdik 5 yılda. hemen hemen tüm avrupayı gezdik ama gezmekten bebeği erteledik bak şimdi uğraştıklarımıza. bide turla gitmicen bizim italya turla gittiğimiz ilk ve son yer oldu... hatta manyak ben geçtiğimiz kurban bayramında 7 haftalık hamileyken prağa gidiyoduk ama kanamam başlayınca iptal ettik ve acı son bebeğimi bayram tatilinde kaybettim. bendeki cahil cesaretini görüyomusun. bidaha hamile kalırsam il sınırlarından çıkmam herhalde..