Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aradım doktorumu yapabilecek birşey yok endişelenme dedi geçiştirdi beni ama içim rahatlamıyor bir türlü.Doktorun numarası varsa hemen ara canım en sağlıklı bilgiyi o verir. Yoksa da yakında bir eczaneye git rahatla. Çok stres yapma bir şey olacağını sanmıyorum.
başka bildiğim bir doktor yokki belki burda bir doktor arkadaş görür falan diye umutla yazdımAvmigran orta halin üstü migren ilacı. Normal bir ağrı kesici değil hafif değil. İçeriğini okuyun yani gebelikte hiçbir ilaç etkisiz değildir. Başka bir doktoramı sorsanız?
Yani netten bak. Gittiğin hastanenin başka bir kadın doğumcusuyla konuşmak istediğini danışmak istediğin bir konu olduğunu söyle. Mutlaka odasına bağlarlar telefonu. Illaki kendi doktorunu arayacaksın diye bir kaide yok. Onada söyle derdini. Artık ne derse ona göre hareket edersin. Bu normal bişey değilki. Gebelik. Can var karnında. Burda birisi bişey olmaz dese ve sen rahatsızlansan kime ne söyleyeceksin. Yerinde olsam doktora giderdim.başka bildiğim bir doktor yokki belki burda bir doktor arkadaş görür falan diye umutla yazdım
normlade herşeye kusan ben yapmadığım şey kalmadı kusamadım ve artık çoktan eridi devamlı su içiyorum çabuk atayım diye birde ayran içtim üstüne belki etkisi azalır diye. inşallah öyle olur canımKusamaz misin ? Ilacin mutlaka toksik etkisi olacak ama son haftalarindasin stres yapma bebek gelisimini tamamladigi icin cok buyuk zarar vermez...
Canım muayenehaneye gidiyorum hastane olmadığı için başka doktor yok. devlet hastanesini aradım ama bağlamadılar doktora. ben acaba hamileliğinde kullanan bilen var mı mecburi durumlarda içiliyor mu bilen vardır diye burdan da sormak istedim.Yani netten bak. Gittiğin hastanenin başka bir kadın doğumcusuyla konuşmak istediğini danışmak istediğin bir konu olduğunu söyle. Mutlaka odasına bağlarlar telefonu. Illaki kendi doktorunu arayacaksın diye bir kaide yok. Onada söyle derdini. Artık ne derse ona göre hareket edersin. Bu normal bişey değilki. Gebelik. Can var karnında. Burda birisi bişey olmaz dese ve sen rahatsızlansan kime ne söyleyeceksin. Yerinde olsam doktora giderdim.
Ben migrenli bir insanım yıllardan beri. İki sene önce kızım dünyaya geldi. O zamanlarda doktor çok zorda kalınca sadece çok hafif bir ağrı kesici önermşti. Parol değil. Yani migren ilaçlarını kesinlikle kullanma demişti. O yüzden dedim ben. Doktora giderdim diye. Allah korusun sizide bebeğinizide. Doktora giderseniz kafanız rahat olur.Canım muayenehaneye gidiyorum hastane olmadığı için başka doktor yok. devlet hastanesini aradım ama bağlamadılar doktora. ben acaba hamileliğinde kullanan bilen var mı mecburi durumlarda içiliyor mu bilen vardır diye burdan da sormak istedim.
canım çok sağol ilgin için . zehir danışmayı aradım ama net birşey söylemediler. ilaç şuana kadar yarı etkisini kaybetmiştir dedi 14-20 hafta arası riskliymiş şuan net birşey söylemese de birşey olmaz gibi anladım. isterseniz bir nst yaptırın dedi.Canim biraz arastirdim... parasetamol gebelerin alabildigi agri kesicilerden ki 375 mg varmis icinde panadol icinde 500 mg endise edecek bisi yok... kafein gunde emin degilim ama 200 mg alabiliyorduk 80 mg varmis... bir diger madde sikintili galiba o rahim kasilmalarini artiriyormus ondan dolayı gebeler kullanamaz yaziyor ilacta 3 4 saatte sancin olabilir suyun gelmezse sikinti yapma... bebise zarar vermez yani...
anladım canım sağol bilgi verdiğin için. doktorumu aradım tekrar 1tane ilaçtan birşey olmaz diyorBen migrenli bir insanım yıllardan beri. İki sene önce kızım dünyaya geldi. O zamanlarda doktor çok zorda kalınca sadece çok hafif bir ağrı kesici önermşti. Parol değil. Yani migren ilaçlarını kesinlikle kullanma demişti. O yüzden dedim ben. Doktora giderdim diye. Allah korusun sizide bebeğinizide. Doktora giderseniz kafanız rahat olur.
Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah yavrunu. Allah sağlık sıhhat versin.anladım canım sağol bilgi verdiğin için. doktorumu aradım tekrar 1tane ilaçtan birşey olmaz diyor
Nst yi dusunemedim kadin dogum acilde yaptirabilirsin mantikli yani rahim kasilmasi varmi yokmu ona bakarlar... 31. Gun ile 72. Gunlerde anomaliye neden oluyor yuksek ihtimal bi sikinti olursa oda erken dogum olur..canım çok sağol ilgin için . zehir danışmayı aradım ama net birşey söylemediler. ilaç şuana kadar yarı etkisini kaybetmiştir dedi 14-20 hafta arası riskliymiş şuan net birşey söylemese de birşey olmaz gibi anladım. isterseniz bir nst yaptırın dedi.
ay inşallah birşey olmaz canım çok sağolNst yi dusunemedim kadin dogum acilde yaptirabilirsin mantikli yani rahim kasilmasi varmi yokmu ona bakarlar... 31. Gun ile 72. Gunlerde anomaliye neden oluyor yuksek ihtimal bi sikinti olursa oda erken dogum olur..
Canim dün akşam acile gittim sancim ve kasılmam çok magnezyum verdiler bebegin biraz daha durması gerekiyor diye şimdi ev de dinleniyorum ins 1 hafta daha dayanır bebegimNasilsin dogum yapmadin insallah...