hamilelikte yanlışlıkla avmigran içtim ! acil yardım

Canim dün akşam acile gittim sancim ve kasılmam çok magnezyum verdiler bebegin biraz daha durması gerekiyor diye şimdi ev de dinleniyorum ins 1 hafta daha dayanır bebegim
Canim yaa insallah durur... ne kadar etkili bi ilacmis... ayy tamda kilo alacagi dönem neyseki bebege ve sana zarar gelmedi bununla geçmiş olsun bende senden ders alarak zararli ilaclari dolaptan hemen attim...

Canim yaa insallah durur... ne kadar etkili bi ilacmis... ayy tamda kilo alacagi dönem neyseki bebege ve sana zarar gelmedi bununla geçmiş olsun bende senden ders alarak zararli ilaclari dolaptan hemen attim...
Çok iyi yapmışsın canım insanlık hali işte olabiliyor . O kadar dış ağrısı çektim dayandım gidip yanlışlıkla içtim. Çok sağol inşallah 1 hafta daha durut

Cnm ilac konusunda bi fikrim yok ama daha öncesinde kasilman yokmuydu cunku 36.hafta artık nst de kasılmalar olması normaldir heralde ilk hamileligimde 17. Haftada başladı kasılmalar bi 30 u görsem diyodum cok sukur 37+5 te geldi kizim ki 30.haftada ilaçları birakmistim. o yuzden tedirgin olma öyle bi tane ilaç kasılmalarını arttircak hemencecik doğum olcak diye bişey yok.hem doğsa bile 36 olmuş kurtarmış artık o pacayi annesi :)

Cnm ilac konusunda bi fikrim yok ama daha öncesinde kasilman yokmuydu cunku 36.hafta artık nst de kasılmalar olması normaldir heralde ilk hamileligimde 17. Haftada başladı kasılmalar bi 30 u görsem diyodum cok sukur 37+5 te geldi kizim ki 30.haftada ilaçları birakmistim. o yuzden tedirgin olma öyle bi tane ilaç kasılmalarını arttircak hemencecik doğum olcak diye bişey yok.hem doğsa bile 36 olmuş kurtarmış artık o pacayi annesi :)
Canim geçen haftalarda bir kere çıktı nst de başla çıkmadı ama dün nst de yarım saatte 4 kere şiddetli sanci geldi şükürler olsun bugun daha azaldı birden artınca ilaçtan başka birşey gelmedi aklıma zaten reçetesinede de yazıyor. İçimi rahatlattın ins biz de 37 yi doldurur uz

Canim geçen haftalarda bir kere çıktı nst de başla çıkmadı ama dün nst de yarım saatte 4 kere şiddetli sanci geldi şükürler olsun bugun daha azaldı birden artınca ilaçtan başka birşey gelmedi aklıma zaten reçetesinede de yazıyor. İçimi rahatlattın ins biz de 37 yi doldurur uz
Biraz ilaç biraz da yaptığın stres mutlaka sancini tetiklemistir. Ha bebege kilo aldirmak icin muz tahin pekmez yemistim.şükür zayıf degildi. :) hayirli zamanda güzel dogumlar diliyorum...

arkadaşlar merhaba 36 haftalık gebeyim ve yanlışlıkla sabah demir ilacımı içeceğime eşimin avmigran iacını içtim. hamileliğinde bu ilacı içen oldu mu hiç. yada aramızda eczacı doktor varsa nolur bir yardım edin öleceğim stresten
Canım avmigran rahim kasılması yapabiliyor hamileler de diye biliyorum ama endişe etme stres ten de kasılabikir sin

Biraz ilaç biraz da yaptığın stres mutlaka sancini tetiklemistir. Ha bebege kilo aldirmak icin muz tahin pekmez yemistim.şükür zayıf degildi. :) hayirli zamanda güzel dogumlar diliyorum...
Olabikir canım çok stres yaptım. Çünkü bende hergün muz yiyorum bebeğe kilo yapıyor diye . Amin çok teşekkür ederim

Geçenlerde ben de aynı hatayı yapıyordum, hele loş ışıkta hiç belli olmuyor bu iki hap.
Biri pembe, biri kiremit rengi.
Tek dozdan bir şey olacağını sanmıyorum.
Kasılmalarınız olduğunuzu söylemişsiniz ama hapla ilgili değildir, çünkü mecbur kalıp hamileliğinde çok daha ağır ilaç ve tedavi görenler var.
Artık doğumunuz yakın, kendinizi yormayın, bolca dinlenin.

Geçenlerde ben de aynı hatayı yapıyordum, hele loş ışıkta hiç belli olmuyor bu iki hap.
Biri pembe, biri kiremit rengi.
Tek dozdan bir şey olacağını sanmıyorum.
Kasılmalarınız olduğunuzu söylemişsiniz ama hapla ilgili değildir, çünkü mecbur kalıp hamileliğinde çok daha ağır ilaç ve tedavi görenler var.
Artık doğumunuz yakın, kendinizi yormayın, bolca dinlenin.
evet bende sahur vakti içtim gözüm karıştı çok benziyor birbirine. avmigran ın içinde suni sancının içinde olan madde varmış ve kasılmalara sebep oldu maalesef. doktorum içtiğin gün doğum bile yapabilirdin allah korumuş dedi. ama tek doz bebeğe zarar vermezmiş şükür içim rahatladı. dinlenerek geçirmeye çalışıyorum.

Canım muayenehaneye gidiyorum hastane olmadığı için başka doktor yok. devlet hastanesini aradım ama bağlamadılar doktora. ben acaba hamileliğinde kullanan bilen var mı mecburi durumlarda içiliyor mu bilen vardır diye burdan da sormak istedim.
benimde migrenim var geçenlerde 3 gün sürdü ağrım 2 gün hiç bişey kullanmadım 3. gün dayanamadım doktor olan kuzenimi aradım parol minosetten başka bişey içme avmigran ağır bi ilaç dedi ama içildiği taktirde nolur bende bilmiyorum, umarım bişey olmaz bebeğinizde gelişimini tamamlamış zaten

benimde migrenim var geçenlerde 3 gün sürdü ağrım 2 gün hiç bişey kullanmadım 3. gün dayanamadım doktor olan kuzenimi aradım parol minosetten başka bişey içme avmigran ağır bi ilaç dedi ama içildiği taktirde nolur bende bilmiyorum, umarım bişey olmaz bebeğinizde gelişimini tamamlamış zaten
canım doktorum şuanda erken doğumu tetikler dedi sadece inşallah bebeğime birşey olmazz

Back
X