tüm yazılanları okudum ve şaşırdım ben eşime yaptırıyorum ikimizde bu durumdan menmunuz kuaföre gidip başkalarına açıp günaha gireceğime eşime yaptırırım daha iyi kaş yapayım derken nıye göz çıkartayım temiz olacam derken başkalarına bayanda olsa açarak günah işlemeye hiç gerek yok
Gerçekten çok trajikomik.
Ben zamanında lazer epilasyon yaptırdım temelli kurtuldum. Bu niye günah olsun??? Dinimizi arapça okuta okuta, insanları din cahili yaptılar maalesef.
İnsan vajinasının temizliğini nasıl eşine yaptırtır yahu? Ayıptır.Nasıl doktora gidip açıyorsan, temizlik yaptırmak için de gidebilirsin işin ehline. Günah filan değil. Günah olması için işin içinde başka niyetler olması gerekir. Kimse kimsenin kılını temizlerken de (ki hemcinsin o senin) fuhuş düşünmez. İnsanları asıl günaha sokan bu kadar bel altı düşünmektir.
canım nasıl memnun musun? yüzde kaç verim aldın diye sorsam daha doğru olcak galiba.biraz bilgi verirmisin genital bölge lazerinden. ne kadar zaman aldı? çok acı verici bir işlem mi? genital bölgenin iç kısımlarıda işleme tabi tutuldu mu? inşallah doğumdan sonra bende başlıycam.
Merhaba :)
Ben çok memnun kaldım, toplam 5 seansta % 90 verim aldım. İnsanın kıl tüy sıkıntısı olmaması kadar güzel bir duygu yok... Arada tek tük çıkıyor.
Yalnız şöyle bir şeye dikkat edilmesi gerekiyor eğer benim gibi beyaz tenli ,siyah saçlı&tüylü isen kesinlikle "alexandrite lazer", koyu tenliysen "Diod Lazer" yapılması gerekiyor.
Piyasada bir de IPL diye bir şey var, lazer diye kakalamaya çalışıyorlar bilmeyen insanlara, aklında bulunsun kesinlikle lazer değil ve hiçbir kalıcılığı yok.
Canın biraz acıyor ama inan ağda kadar değil...Genital bölgende tüy olan her yere yaptırabiliyorsun.
Şiddetle tüm hemcinslerime tavsiye ederim!
Ya nasıl bu kadar cahil olabiliyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Eşinin özel bölgeni görmesi günahtır ne demek? Çocuk nasıl yapılıyor? Hiç mi görmüyor? En yakın eşinken neden yardım alamayasın? Artık biraz gözünüzü açın ya? Dinimizi bu kadar basite almayın!!Benim bildiğim eşininde özel bölgeni görmesi günah. Ben epilasyona gidiyordum ama hamileyen zararlı olduğu için şuan nasıl yapsam bilmiyorum. evde ağda makinamda var epilatörde ama kendim yapamam epilasyon gibi temiz alamam diye düşünüyorum. Nasıl yapıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?