Hamilelikte uzun süreli kahverengi akıntı

Merhaba; benımde 4 haftalıkken kahverengı kanamam oldu. Doktor Crinone jel verdı 15 gunluk tedavıye basladık bırdaha da kanamam olmadı. Sadece kan pıhtısı 2 gunde pıhtı seklınde atıldı vucudumdan. Dün kontrole gittim herhangi bir sıkıntı yok cok sukur. Bebegımı ultrasonda gorduk :) Troid hormonum 4,42 cıktı sınır 4,20 ıdı doktor yınede ılaca baslıyalım dedı.

Benim de bugun 7 hafta oldu. Kahverengi lekelenme oldu. Kac gundur yatiyorum da halbuki. Telaslandim ister istemez. Acile gittik. Acilden bi doktora yonlendirdiler. Bu doktor ilk gittigimdi benim. Sevememistim. Agrim yok falan dememe ragmen buscopan yazmisti bana. Bi sekilde itti beni kendonden kisacasi. Simdi de ultrasondan bakti. Sıkinti yok dedi kalp atisini da duyduk zaten. Ama progestan yazdi. Icime ukte dustu acaba yine bosuna mi yazdi diyem yarin kendi doktoruma gidecegim bakalim o ne diyecek

Kızlar merhabalar,
2014 mart annesi olucam Allah nasip ederse. 8 haftalıkken lekelenme şikayeti ile gitmiştim hastaneye.ultrasonda kanama alanı olduğunu söylediler ve fitil olarak kullanmam için ilaç verdiler ve 10 gün istirahat etmem gerektiğini söylediler. ilacımı düzenli kullandım tuvalet harici kalkmadım ve 10.günün sonunda tuvalet için ayağa kalktığımda bardaktan boşalırcasına kan aktı acile gitmek için yola çıktığımızda 2 katı arttı kanamam neyse hastaneye vardığımızda bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve rahatladık. odaya aldılar iğneler serumlar vs. derken eve gönderdiler. hastanedeki doktor bebeğin eşi aşağıda vs bişeyler geveledi durdu nerdeyse kanamayı durdurmak için bebeğimi alacak tavırdaydı ve o tavra sinir olduğum için ve eskisinden daha fazla özen gerektiren bir dönemde olduğum için doktorumuzu değiştirdik.. doktorumun görünen bir kanama alanı olmadığını bebişiminde sağlıklı olduğunu ve bebeğin eşinin aşağıda olup olmadığını anlamak için erken bir dönemde olduğumuzu söyleyince çok mutlu olmuştum. ancak şiddetli kanamadan tam 2 hafta sonra kahverengi lekelenmem başladı ve ertesi günü doktorun muayenehanesinde bulduk kendimizi. buarada 13 haftalık olmuştum ve doktorum ultrasonda genişçe bir kanama alanı gördügunu bebeğimde herhangi bir sorun olmadığını ancak o kanamanın bi şekilde vücuttan atılacağını söyledi.. ya bardaktan boşalırcasına yada içerde kuruyarak zamanla kahverengi akıntı şeklinde olcağını söyledi.cinsiyetinede erkek soru işareti daha tam belli değil kimseye söyleme henüz dedi:)yaklaşık 2 haftadırda kahverengi akıntım sürüyor ve doktorumla telefonda görüştüm bu sırada kahverengi akıntı için beklenen bişey olduğunu ancak Bebeğe bişey olup olmadigini söyleyemeyiz dedi.. çok meraktayım niye böyle bi kılçık attı ki şimdi ortaya.. :KK43:( canım çok sıkılıyorrr..kontrolüme 1 hafta varr nsıl dayanıcammm :KK43:((
Hayırlı kandiller 2013deki yazinizi okuyunca cok merak ettim gebeliginiz nasil sonuclandi benimde gecenlerde kanamam oldu cok degildi igne yaptilar simdi tekrar acik kahverengi seklinde peceteye bulasiyor carsamba doktora gidicem cok endiseliyim

Hayırlı kandiller 2013deki yazinizi okuyunca cok merak ettim gebeliginiz nasil sonuclandi benimde gecenlerde kanamam oldu cok degildi igne yaptilar simdi tekrar acik kahverengi seklinde peceteye bulasiyor carsamba doktora gidicem cok endiseliyim

Mrb cnm bende aynı durumdayım bugün 6 haftalık oldum 3 haftalıkken başladı pembe lekelenmelerr sonra dün uyurken kanamam olmuş koyu kırmızı ağrım olmadı hiç uyandığımda kahverengi lekelenmelerr başladı ve devam ediyor devam edecektir eminim
Ben bu cuma ultrasonda görmek için gidicez geçen hafta 5 haftalıkken sadece kese ve yolk sac göründü bu cuma bebek görünür inşallah Allah'ım in izniyle
Benim ilk önce pembe lekelenmelerr yüzünden dış gebelik sandılar ama kese gorununce değil dediler kanama lekelenme neden oluyor diyorum sebebini bilemiyoruz diyorlar Allah yardımcımız olsun

Gebeliğim doğumla sonuçlandı şükürler olsun ki:dua: ve şuan ikinci bebeğim yolda. 5.haftadan 10.haftaya kadar şiddetli kanamalar ve sonrasında sildikçe gelen kahverengi akıntılarım oldu yakın zamandada. Gebelik kesesinden büyük kanama alanım vardı. Doktorum kalp atışları başladıktan sonra düşük riskinin azaldığını yinede dikkatli davranmam gerektiğini tembihledi durdu. İlk gebeliğimde sürekli istirahat halindeydim ama bunda oldukça imkansız istirahat etmek. Bir yandan çocğmla ilgilendiğim için. Kısacası hiç istirahat edemedim ve sadece Allah’a sığındım. 12.hafta kontrolümde kanama alanının tamamen geçtiğini öğrendim doktorumdan. Artık kanama alanından korkmamayı öğrendim:) Bol bol dua et canım Allah onu sana nasip etmişse zaten sıkı sıkı tutunur evelAllah. Yalnız kesinlikle ilişki yasak aman diyim:) Sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Mrb cnm bende aynı durumdayım bugün 6 haftalık oldum 3 haftalıkken başladı pembe lekelenmelerr sonra dün uyurken kanamam olmuş koyu kırmızı ağrım olmadı hiç uyandığımda kahverengi lekelenmelerr başladı ve devam ediyor devam edecektir eminim
Ben bu cuma ultrasonda görmek için gidicez geçen hafta 5 haftalıkken sadece kese ve yolk sac göründü bu cuma bebek görünür inşallah Allah'ım in izniyle
Benim ilk önce pembe lekelenmelerr yüzünden dış gebelik sandılar ama kese gorununce değil dediler kanama lekelenme neden oluyor diyorum sebebini bilemiyoruz diyorlar Allah yardımcımız olsun
Aynen öyle sebebini bilemiyorlar malesef ama her kanama alanı yada ne bileyim her şiddetli kanamanın düşükle sonuçlanmadığının en iyi kanıtıyım bence. Size umut olmak için yazıyorum. Korkmayın her zaman olumlu düşünün.elinizden geldiğince tedbirli olun.bol bol dua edin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Gebeliğim doğumla sonuçlandı şükürler olsun ki:dua: ve şuan ikinci bebeğim yolda. 5.haftadan 10.haftaya kadar şiddetli kanamalar ve sonrasında sildikçe gelen kahverengi akıntılarım oldu yakın zamandada. Gebelik kesesinden büyük kanama alanım vardı. Doktorum kalp atışları başladıktan sonra düşük riskinin azaldığını yinede dikkatli davranmam gerektiğini tembihledi durdu. İlk gebeliğimde sürekli istirahat halindeydim ama bunda oldukça imkansız istirahat etmek. Bir yandan çocğmla ilgilendiğim için. Kısacası hiç istirahat edemedim ve sadece Allah’a sığındım. 12.hafta kontrolümde kanama alanının tamamen geçtiğini öğrendim doktorumdan. Artık kanama alanından korkmamayı öğrendim:) Bol bol dua et canım Allah onu sana nasip etmişse zaten sıkı sıkı tutunur evelAllah. Yalnız kesinlikle ilişki yasak aman diyim:) Sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Maşallah ne güzel darısı bizlere insallah 14 girmeye hazirlanan bir oglum var onda hic boyle seyler yasamadim.9senedir ikinciye niyetlendik 2kimyasalim var zor gebe kaliyorum doktorlar hic bir sorun bulamiyor anlican bunu zor bulunca bundada lekeler olunca endisem ikiye katliyor.butun yasaklara uyuyorum surekli oturur haldeyim yarın doktora gidicem hayırlısı

Hayırlısı kucagimiza aliriz insallah

Maşallah ne güzel darısı bizlere insallah 14 girmeye hazirlanan bir oglum var onda hic boyle seyler yasamadim.9senedir ikinciye niyetlendik 2kimyasalim var zor gebe kaliyorum doktorlar hic bir sorun bulamiyor anlican bunu zor bulunca bundada lekeler olunca endisem ikiye katliyor.butun yasaklara uyuyorum surekli oturur haldeyim yarın doktora gidicem hayırlısı

İnşallah güzel haberler alırsın canım içini hep ferah tut ve olumsuz bişey düşünme sakın:KK200:

Back
X