Hamilelikte uzun süreli kahverengi akıntı

yazgelini

Guru
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
322
198
323
Kızlar merhabalar,
2014 mart annesi olucam Allah nasip ederse. 8 haftalıkken lekelenme şikayeti ile gitmiştim hastaneye.ultrasonda kanama alanı olduğunu söylediler ve fitil olarak kullanmam için ilaç verdiler ve 10 gün istirahat etmem gerektiğini söylediler. ilacımı düzenli kullandım tuvalet harici kalkmadım ve 10.günün sonunda tuvalet için ayağa kalktığımda bardaktan boşalırcasına kan aktı acile gitmek için yola çıktığımızda 2 katı arttı kanamam neyse hastaneye vardığımızda bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve rahatladık. odaya aldılar iğneler serumlar vs. derken eve gönderdiler. hastanedeki doktor bebeğin eşi aşağıda vs bişeyler geveledi durdu nerdeyse kanamayı durdurmak için bebeğimi alacak tavırdaydı ve o tavra sinir olduğum için ve eskisinden daha fazla özen gerektiren bir dönemde olduğum için doktorumuzu değiştirdik.. doktorumun görünen bir kanama alanı olmadığını bebişiminde sağlıklı olduğunu ve bebeğin eşinin aşağıda olup olmadığını anlamak için erken bir dönemde olduğumuzu söyleyince çok mutlu olmuştum. ancak şiddetli kanamadan tam 2 hafta sonra kahverengi lekelenmem başladı ve ertesi günü doktorun muayenehanesinde bulduk kendimizi. buarada 13 haftalık olmuştum ve doktorum ultrasonda genişçe bir kanama alanı gördügunu bebeğimde herhangi bir sorun olmadığını ancak o kanamanın bi şekilde vücuttan atılacağını söyledi.. ya bardaktan boşalırcasına yada içerde kuruyarak zamanla kahverengi akıntı şeklinde olcağını söyledi.cinsiyetinede erkek soru işareti daha tam belli değil kimseye söyleme henüz dedi:)yaklaşık 2 haftadırda kahverengi akıntım sürüyor ve doktorumla telefonda görüştüm bu sırada kahverengi akıntı için beklenen bişey olduğunu ancak Bebeğe bişey olup olmadigini söyleyemeyiz dedi.. çok meraktayım niye böyle bi kılçık attı ki şimdi ortaya.. :(( canım çok sıkılıyorrr..kontrolüme 1 hafta varr nsıl dayanıcammm :(((

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun canim benim de 4 gundur devam eden kahverengi lekelenmem var ama cok az ve sadece leke seklinde, ben 5 haftalik hamileyim progestan kullaniyorum dun keseyi gorduk doktor bu tarz lekelenmenin 2 sebebi olabilir dedi ya kese rahimde buyurken kilcal damarlar catliyodur ya da kese sagliksiz oldugu icin oluyodur dedi
10 gun sonra tekrar kesenin boyutlarina bakip bi sorun olup olmadigini soyleyebilirim dedi
su an kese olmasi gereken boyutlarindaymis ben de nasil sabradicem o gune kadar bilmiyorum
insallah bi sorun yoktur ve gecer su lekelr

Cok gecmis olsun canim benim de 4 gundur devam eden kahverengi lekelenmem var ama cok az ve sadece leke seklinde, ben 5 haftalik hamileyim progestan kullaniyorum dun keseyi gorduk doktor bu tarz lekelenmenin 2 sebebi olabilir dedi ya kese rahimde buyurken kilcal damarlar catliyodur ya da kese sagliksiz oldugu icin oluyodur dedi
10 gun sonra tekrar kesenin boyutlarina bakip bi sorun olup olmadigini soyleyebilirim dedi
su an kese olmasi gereken boyutlarindaymis ben de nasil sabradicem o gune kadar bilmiyorum
insallah bi sorun yoktur ve gecer su lekelr

canım sanada çok geçmiş olsun ama senin hamileliğin daha çok yeni bildiğim kadarıyla yerleşme kaynaklı olabilir ve geçer merak etme ama genede dinlenmeyi ihmal etme.. çok zor durumlar canım Allah yardımcımız olsunda sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

canım seni çok iyi anlıyorum. benim konum şu
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...du-rapor-almalimiyim-sizce-lutfen-yardim.html

bu leke bikaç kere oldu, 18 ağustostu, çok şükür tekrar olmadı.

şuan 12+2 çıktı bugün ama hiç düzgün bakmadı aşşağılık adi doktor, doğuda biyerdeyiz de, ilde kadın doğuma gittiik, belki düzgün bakarlar orda diye, sanki insan değil hayvanla iş yapıyor beyfendi.daha doğrusu biz, sanki insanla değilde hayvanla muhatap olduk! 10 sn bile bkmadı, eşimi bile içeri almadı,soru bile sormuyor,3aylık hamileyim,hiç dinlemedi bile. biran önce defolun gidin der gibiydi, yazıklar olsun ne diyeyim başka.ilk defa gördüğün 1 hastaya, bir muayeneyi 10 saniyede nasıl bitirirsin?

daha çok şey yazarımda ortalık karışır burda, aklımdakilerin 100de 1ini bile yazmadım.
doktor çocuğu elime düşer elbet birgün:)

Canim oncelikle cok gecmis olsun butunuyle okudum senin konuyu gecmesine cok sevindim inan. Az yada cok cogumuzun basina geliyor demekki. Ama seninde erken olmasi ve gecmesi sebebiyle yerlesme kanamasi oldugunu dusundum. Ben 15 hftalik oldum hala kahverengi akinti devam.. doktorlar goz ucuyla bakip gonderiyolar canim malesef boyle istanbulun gobeginde bile olsa.

Eger benim lekelenmem de olup bitseydi ben de yerlesme kanamasi oldugunu dusunurdum belki ama kac gun oldu hala devam ediyo o yuzden cok korkutuyo beni
yerlesme kanamasi bu kadar uzun surer mi acaba
cok enteresan gece uyuyorum sabah kalkip bakiyorum hicbisey yok ama gunduz gun icinde yine leke oluyo, bu arada gunduz de surekli yatar vaziyetteyim kendimi yormuyorum hic

kızlar bendede 13. haftaya kadar devam etmişti doktorum sağolsun ilgilendi ama bazılarında sebep bulunamıyor nedense birçok kere acile gittim geceleri ağlaya ağlaya baktım sorun yok artık onunla yaşamaya alışmıştım.hatta öyleki bazen şakır şakır kanamam olur bacaklarımın arasından akıp giderdi.sonra doktorum proluton depot verdi.onu kullanınca geçti.

kızlar bendede 13. haftaya kadar devam etmişti doktorum sağolsun ilgilendi ama bazılarında sebep bulunamıyor nedense birçok kere acile gittim geceleri ağlaya ağlaya baktım sorun yok artık onunla yaşamaya alışmıştım.hatta öyleki bazen şakır şakır kanamam olur bacaklarımın arasından akıp giderdi.sonra doktorum proluton depot verdi.onu kullanınca geçti.

Insallah gecer bizimki de ama benim bundan onceki hamileligim dusukle sonuclanmisti o yuzden cok korkuyorum surekli dua ediyorum

merhaba canımben11+2 gunluk hamıleyım
9+5gunlukkenkahve lekelenmem basladı 2 gun sonra sıddetlı kanamam basladı 2 gunde bır hastanede bulduk kendımızı serumve bır yatıs maceresından sonra evdeyım daha 1 hafta raporum var bakalım benım durumum ne olacak bu kadar uzun suren oykuler canımı sıkıyor bır an once duzelıp normal hayatıma donmek ıstıyorum

ben cok doktora gıttım hıc bırı bu duruma bıseyyapamıyor tek sey serum o kadar
benımde 4 gun bahsettıgınız formdaagrılarım oldu hatta 10 cm buyuklugunde kanlı bvır akıntı uzandı kı ruh halımı dusunun 1 haftadır gunluk sabah aksam ıgne eve hemsıre gelıyor pazartesı aksamıda acılde pruloton depot vurdular bakalım ne olacak

Eger benim lekelenmem de olup bitseydi ben de yerlesme kanamasi oldugunu dusunurdum belki ama kac gun oldu hala devam ediyo o yuzden cok korkutuyo beni
yerlesme kanamasi bu kadar uzun surer mi acaba
cok enteresan gece uyuyorum sabah kalkip bakiyorum hicbisey yok ama gunduz gun icinde yine leke oluyo, bu arada gunduz de surekli yatar vaziyetteyim kendimi yormuyorum hic

bendede genelde geceleri ve sabah kalkınca yoğun oluyor canım.. seninkide hala devamsa aynı benim yaptığım gibi bitek wc için kalkacaksın sürekli yat..tedbiri elden bırakmamak lazım..

ah o şakır şakır kanama benimde başıma geldi hatırlamak istemiyorum.kanama alanı boşaldı dediler sevindik..sonra kanama alanı tekrar oluştu bu seferde doktorumun dediğine göre içerde kuruyup kahverengi akıntı şeklinde atılabilirmiş vücuttan. bunada sevindik ama bebeğim iyimi nasıl diye tedirginim sürekli.. inşallah bizlerinkide geçer.. senin doğuma az kalmış sağlıkla al kucağına inşallah canım

merhaba canımben11+2 gunluk hamıleyım
9+5gunlukkenkahve lekelenmem basladı 2 gun sonra sıddetlı kanamam basladı 2 gunde bır hastanede bulduk kendımızı serumve bır yatıs maceresından sonra evdeyım daha 1 hafta raporum var bakalım benım durumum ne olacak bu kadar uzun suren oykuler canımı sıkıyor bır an once duzelıp normal hayatıma donmek ıstıyorum

ah ah bende 1 ayı geçti hala yatıyorum sadece tuvalet ve banyo için kalkıyorum o kadar.. dışarıya çıkışım en son doktor kontrolü içindi.. napiim bebeğim iyi olsunda sayılı zaman katlanırım. işi sağlama alıp yatmak lazım sürekli valla. tabi duam biran önce düzelmek ve bebeğimi sağlıkla kucağıma almak.. Allahım hiçbir hamileye bunları yaşatmasın hepimizi bebişlerimize sağ salim kavuştursun.. Allah yardımcımız olsun canım

ah o şakır şakır kanama benimde başıma geldi hatırlamak istemiyorum.kanama alanı boşaldı dediler sevindik..sonra kanama alanı tekrar oluştu bu seferde doktorumun dediğine göre içerde kuruyup kahverengi akıntı şeklinde atılabilirmiş vücuttan. bunada sevindik ama bebeğim iyimi nasıl diye tedirginim sürekli.. inşallah bizlerinkide geçer.. senin doğuma az kalmış sağlıkla al kucağına inşallah canım

Insallah gecer bizimki de ama benim bundan onceki hamileligim dusukle sonuclanmisti o yuzden cok korkuyorum surekli dua ediyorum

ben cok doktora gıttım hıc bırı bu duruma bıseyyapamıyor tek sey serum o kadar
benımde 4 gun bahsettıgınız formdaagrılarım oldu hatta 10 cm buyuklugunde kanlı bvır akıntı uzandı kı ruh halımı dusunun 1 haftadır gunluk sabah aksam ıgne eve hemsıre gelıyor pazartesı aksamıda acılde pruloton depot vurdular bakalım ne olacak

teşekkür ederim inş hayırlısı ile doğumu bekliyoruz,darısı size.korkmayın..pozitif düşünün sürekli..haftalarınız ileri sizinde bişey olmaz inş. :)

20 gün sürermi bu kahverengi akıntı yaa.. sabahları kahverengi akıntıyla uyanıyorum önce su gibi bir akıntım oluyor ayağa kalktığımda 3-4 damla kadar kahverengi akıntıı.. doktor kontrolüme 5 gün kaldı vee ben meraklardayım.. bebeğimi düşünüyorum hepp.. iyidir inşallah bebişim

Dun bardaktn bosalircasina kanamam oldu dr plesantadan kaynakli dedi hastanede yattim eve geldim simdi nolcak balalim

allah sabır versin hepimize. ben dediğim gibi, 18 ağustosta çok az kahverengi lekelenmem oldu, çok şükür bugüne kadar hiç tekrarlamadı. proluton iğne ve crinone jel kullandım 12. hafta bitene kadar.

şimdi doktorun dediğine göre inşallah, 12+6 hafta bitti inşallah bugün. yarın 13+0 inşallah.

bu arada geçen haftaya kadar rapor alıştım ama, geçen hafta ptesi gününden sonra okula gitmeye, derslere girmeye başladım.
18 saat ders vermişlerdi, adi milli eğitin kabul etmemiş, şimdi 24 saat verecekler gelecek haftadan itibaren 24 saat derse gireceğim. inşallah birşey olmaz ya, yinede hala korku var içimde.

Kızlar merhabalar,
2014 mart annesi olucam Allah nasip ederse. 8 haftalıkken lekelenme şikayeti ile gitmiştim hastaneye.ultrasonda kanama alanı olduğunu söylediler ve fitil olarak kullanmam için ilaç verdiler ve 10 gün istirahat etmem gerektiğini söylediler. ilacımı düzenli kullandım tuvalet harici kalkmadım ve 10.günün sonunda tuvalet için ayağa kalktığımda bardaktan boşalırcasına kan aktı acile gitmek için yola çıktığımızda 2 katı arttı kanamam neyse hastaneye vardığımızda bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve rahatladık. odaya aldılar iğneler serumlar vs. derken eve gönderdiler. hastanedeki doktor bebeğin eşi aşağıda vs bişeyler geveledi durdu nerdeyse kanamayı durdurmak için bebeğimi alacak tavırdaydı ve o tavra sinir olduğum için ve eskisinden daha fazla özen gerektiren bir dönemde olduğum için doktorumuzu değiştirdik.. doktorumun görünen bir kanama alanı olmadığını bebişiminde sağlıklı olduğunu ve bebeğin eşinin aşağıda olup olmadığını anlamak için erken bir dönemde olduğumuzu söyleyince çok mutlu olmuştum. ancak şiddetli kanamadan tam 2 hafta sonra kahverengi lekelenmem başladı ve ertesi günü doktorun muayenehanesinde bulduk kendimizi. buarada 13 haftalık olmuştum ve doktorum ultrasonda genişçe bir kanama alanı gördügunu bebeğimde herhangi bir sorun olmadığını ancak o kanamanın bi şekilde vücuttan atılacağını söyledi.. ya bardaktan boşalırcasına yada içerde kuruyarak zamanla kahverengi akıntı şeklinde olcağını söyledi.cinsiyetinede erkek soru işareti daha tam belli değil kimseye söyleme henüz dedi:)yaklaşık 2 haftadırda kahverengi akıntım sürüyor ve doktorumla telefonda görüştüm bu sırada kahverengi akıntı için beklenen bişey olduğunu ancak Bebeğe bişey olup olmadigini söyleyemeyiz dedi.. çok meraktayım niye böyle bi kılçık attı ki şimdi ortaya.. :(( canım çok sıkılıyorrr..kontrolüme 1 hafta varr nsıl dayanıcammm :(((

Merhaba bebegını dogurdun muu benımde kanamam vardı ıkı kere oldu ama akıntılarım var korkuyorummm napıcam bılmıyorummm suan sanrım o haftalıgın ulrtasyonda kanama alanı. Ar demıstı

Arkadaşlar , ben 11 haftalık hamileyim.Sizlerin kahverengi akıntınız ve kanamalarının olmuş.Bebeğiniz nasıl ? İnşallah sağlıkla dünyaya getirmişsinizdir.3 gün kanamam oldu kesildi.3 gün sonra yani dün kahverengi akıntı oldu.Nasıl atlattiniz?

Back
X