Hamilelikte ümmü sübyan basması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yengeckadiniyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
6
-3
24
Kızlar merhaba reglim 7 gün gecikti bir testim pozitif biri negatif çıktı tekrar yapacağım tüm belirtilerim var ancak korktuğum tek bir nokta var beni sürekli korkutuyorlar 3 gün önce sabah sekiz sularında üstüme çok çirkin bir kadın indi bogazladı bayağı bir üstümde bana anlamadığım bir dilde konuştu Allah’a karşı laflar etti ve tam bana vuracağı sırada bismillah dedim ve bir anda kayboldu dünde birisi odamda tek başıma uyurken omzuma dokundu arkamı dönünce hemen koşarak uzaklaştı çok korkuyorum evde yalnız kalamıyorum kafayı yiyecek duruma geldim sürekli ağlıyorum lavaboya giremiyorum bacaklarıma dokunduklarını hissediyorum dün bir arkadaşım bana sana ümmü sübyan gelmiş hamile kadına gelir hemen muska yaptır hamileysen bebeği öldürmek için gelir dedi başına gelen ya da bilgisi olan var mı? Nolur yardım edin uyuyamıyorum gelecek diye

Sakin olun, büyük ihtimalle farklı psikolojik etkenler vardır alt zeminde, bir psikiyatriste gidin muhakkak bu süreçte çok faydası olacaktır.

Muska yazdırabilirsiniz içiniz daha rahat eder evde bakara suresini dinleyin bol bol

Neden acaba dunyanin geri kalanindaki hamile kadinlara gelmiyor bu ummu subyan?

Korunma dualarını okuyun gece yatağa girmeden.
Faydasını çok göreceksiniz
Her gece okuyun korkmazsınız inşallah .

arkadaşım bana sana ümmü sübyan gelmiş hamile kadına gelir hemen muska yaptır hamileysen bebeği öldürmek için gelir dedi
Milletteki bu cin, büyü kültürüne bitiyorum ya. Anlatır anlatmaz hemen şak diye bulmuş sorunu. Ben ömrümde ilk defa duydum bunu, bende mi bir sorun var

Ümmü sübyan kelimesini ilk defa burda öğrendim internetten araştırınca söylediğin gibi biseymis acaba bunu duyunca bilinçaltına mi yerleşti bu yüzden mi korkuyorsun

Canım merhaba illa hamilelere gelcek diye bişey yok bende daha önce çok kötü karabasan yaşadım konu yasakmış okudum fakat korkma bol bol dua et kuran koy yastığın altına bide bitane toplu iğne de olur.. ben koyunca bidaha asla başıma gelmedi şükür ben felç geçiriyorum sanmıştım ama bunu lütfen gebeliğe bağlama çünkü bir alakası olduğunu düşünmüyorum hiç hamile birinden duymadım

Ay çok teşekkür ediyorum bende arkadaşımın yalancısıyım ondan dolayı sordum

ümmü sübyan, karabasan, cin, büyü vb içerikli konular yasaktır.

Dini içerikli konular yasak lakin görüyorum ki gebelik bölümünde birçok kadın ümmü sübyan konusu açıyor, yasak deyip kapatıyoruz çünkü okuyanlar korkup etkileniyor aynı soruyu soran konular açıyorlar, bu sebeple size bildiğim kadarıyla yazayım belki okuyanlar artık böyle bir varlığın olmadığına ikna olur ve korkmaz.

Ümmü sübyan diye bir şey Kuran- ı Kerim de yoktur, Kuran-ı Kerim de olmayan bir şeyden de korkulmaz, maalesef kendisine hoca denilen bazı insanlar ümmü sübyan adı verdikleri bu mitolojik karakter üzerinden para kazanmak için hikayeyi destekleyip anlatıyorlar kadınlar da korkuyor.

Tarihi Sümerlere kadar dayanan mitolojik bir hikayedir bu ve ümmü sübyan değil lilith olarak bilinir, hiçbir kutsal kitapta geçmez ama Allah’ın dini olan tüm dinlerde kadınları korkutmak, kadın cinsiyetini kötülemek için hikayeden istifade edilir.
Şahmaran ne kadar gerçekse ümmü sübyan da o kadar gerçek, Şahmaran Pers mitolojisinde yer alır ama onu da alıp kendi efsanelerimize katmışız, aynı lilith‘i ümmü sübyan diye isimlendirip kadınları korkutmak için yaptığımız gibi.

Uykunuzda yaşadığınız şey halk arasında Karabasan denilen ama bilimsel olarak bedenin uykuya geçtiği ama beynin tam uyumadığı anda gördüğünüzü sandığınız bir yanılsamadır, bu yanılsama da bilinçaltınızdaki dini bazı tasvirlerden oluşan korkunun neticesidir.
Bu aralar stresliyseniz, yorgunsanız, yorgunken yatış pozisyonunuzu ayarlayamıyorsanız, psikolojik bazı sıkıntılarınız varsa uyku felci geçiriyor olabilirsiniz.

Gece uyku felci yaşadığınızdan korktuğunuz için gündüzleri gölgenizden bile korkarsınız, mutlaka psikolojik destek almalı, uyku felci geçirdiğinizi söylemelisiniz ki uyku felcine neden olan bir sorun varsa tedavi edilsin

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…