• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte tüylenme

beyaz kelebek88

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
164
48
18
36
Kızlar göbek bölgemde gosuslermde cene altımda tüyler çıktı. Eskiden de vardı ama böyle sert değildi ve bu kadar hızlı uzaması. Bu arada 12 haftalik hamileyim.cins yeriyle ilgisi var mıdır

Hızlı çıktığı doğru :) ama sertleşme olmadı bende o da olursa maymuna dönerim herhalde :)))

Benimde ilk cocugumda oldu ve doguma kadar sürdü hizli uzaması. o zaman erkekti. şimdi 2. ye hamileyim 4. aya kadar yine cikti ama ondan sonra cok cok ve uzun surede uzadı. soyleki oglumda 2 haftada uzayan tuyler simdi 3 ayda yok nerdeyse. simdi ki bebegim de kız . bir ilgisi var mi bilemicem artik

Kızlar göbek bölgemde gosuslermde cene altımda tüyler çıktı. Eskiden de vardı ama böyle sert değildi ve bu kadar hızlı uzaması. Bu arada 12 haftalik hamileyim.cins yeriyle ilgisi var mıdır
Cinsiyetle alakası yok diye biliyorum. Benim göbeğimdeki tüyler kalınlaştı ve dokununca acıyor koparamıyorum. Hormonlardan kuzum

Evet tüyler erken çıkınca erkekmis erkeklik hormonu da dolayı. Bu hafta da mı cikmaya başladı. :)

Benimki oglandi. İlk 3-4 ay hizli uzadi. Sonraki aylar uzama durdu son aylar doguma yakin biraz hizli uzama oldu . Hormonlardan cinsiyetle alakasi yok .

Ay benmde oyle yaa 11. Haftadaym ve gobegmdeki tuyler uzadi gbii. Zatn normlde cok tuylu degldim tuylermde cok cabk cikmya basldi ya sinir oldm. Ama dun doktra gittim kiz gbi gornyo dedi.gerci daha erken cinsiyet icinde

Göbeğim eşimin göbeğini çekti valla doktora giderken utanıyorum. Tüyler de çabuk çıkıyor ağda yaptırmama rağmen. Doğumdan sonra azalır diyorlar tek tesellim bu.

valla bu haftalara kadar acayip hızlı ve sert çıkıyordu ve benim tüye tahammülüm yok o yüzden hep yaptım doğumdan sonra anlaycağız artık artıp artmadığını şimdi hormanlar yüzünden anlaşılmıyor

Bendede var daha 6 haftalık falan ken uzadı göbeğimdekiler şimdi de erkek göbeğiyle yarışcak nerdeyse :) cinsiyetle alakası varmı bilmiyorum daha öğrenemedim zaten cinsiyeti

göbekte tüylenme bendede var tamamen tüylendi neredeyse bu tamamen hormonlarla alakalı cinsiyetle ilgisi yok

Back
X