- 12 Şubat 2016
- 164
- 48
- 18
- 36
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
Kızlar göbek bölgemde gosuslermde cene altımda tüyler çıktı. Eskiden de vardı ama böyle sert değildi ve bu kadar hızlı uzaması. Bu arada 12 haftalik hamileyim.cins yeriyle ilgisi var mıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyetle alakası yok diye biliyorum. Benim göbeğimdeki tüyler kalınlaştı ve dokununca acıyor koparamıyorum. Hormonlardan kuzumKızlar göbek bölgemde gosuslermde cene altımda tüyler çıktı. Eskiden de vardı ama böyle sert değildi ve bu kadar hızlı uzaması. Bu arada 12 haftalik hamileyim.cins yeriyle ilgisi var mıdır
ben her randevudan önce ağda yapıyorum göbeğimeGöbeğim eşimin göbeğini çekti valla doktora giderken utanıyorum. Tüyler de çabuk çıkıyor ağda yaptırmama rağmen. Doğumdan sonra azalır diyorlar tek tesellim bu.
Hmm anladm cnm. Insallah artirmaazvalla bu haftalara kadar acayip hızlı ve sert çıkıyordu ve benim tüye tahammülüm yok o yüzden hep yaptım doğumdan sonra anlaycağız artık artıp artmadığını şimdi hormanlar yüzünden anlaşılmıyor
göbekte tüylenme bendede var tamamen tüylendi neredeyse bu tamamen hormonlarla alakalı cinsiyetle ilgisi yokKızlar göbek bölgemde gosuslermde cene altımda tüyler çıktı. Eskiden de vardı ama böyle sert değildi ve bu kadar hızlı uzaması. Bu arada 12 haftalik hamileyim.cins yeriyle ilgisi var mıdır