hamilelikte tsh yüksekliği ( lütfen içimi rahatlatacak bir şeyler söylesin biri:(( )

Bayanlar TSH yüksek olup doğum yapanlar.bebekleriniz nasıl bilgi verirmisiniz . TSH yüksekliği etkileşimi lütfen deneyimleriniz paylaşın :))

Birsey sorucam.Size ben bugun tsh baktirdkmm 2.93 çıktı 7 haftalık hamileyim doktora gostermedim yarın endokrin gitmeyi dusunuom çokmu yüksek degerim. Bebeğe zarar vermişti dir folik sütte kullaniyorum
Hayir canm gayet ii tsh in drlar 2 ve alti olmasini istiorlar ama t4 t3 te onemli gerci tsh normalse onlarda normaldir...bebegine bu oranda zarar falan yok merak etme endokrine gitmene bile gerek yok kadin dogum uzmanin degerleri gorsun, ama mutlaka 2 hafta sonra tsh i tekrar baktirmani tavsiye ederim benm ilk haftalar bisey yoktu 9. Hafta firladi yani kontrol ettirmekte fayda var cnm

Saol cnm valla sabah 7de gittim sıra bulamam diye :) endokrin en düşük topa ilaç verdi korkulacak birsey yok bu ilaç destekleyicidir dedi ayda birdekontrolé gEL dedi

Off ben de 6. Haftamdayim.bugun rutin test verdim tsh 5.9 çok korkuyorum.doktorundan haber bekliyorum.bu arada benim tup bebek ve suan estrofem kullanıyorum. Acaip korkuyorum zeka geriliği falan olur die.

Off ben de 6. Haftamdayim.bugun rutin test verdim tsh 5.9 çok korkuyorum.doktorundan haber bekliyorum.bu arada benim tup bebek ve suan estrofem kullanıyorum. Acaip korkuyorum zeka geriliği falan olur die.

Hiç korkma ben rizede bu işin en iyisi var prof. Ekrem Algün ona gittim ilaç verdi kahvaltıdan bir saat evvel iciyorum bebekte zeka geriliği çok yükseklerde oluo bu değer 20 30 lara çıkıyormuş ki gebeligin başında soru olmaz bende 7. Haftada gittim

Bayanlar TSH yüksek olup doğum yapanlar.bebekleriniz nasıl bilgi verirmisiniz . TSH yüksekliği etkileşimi lütfen deneyimleriniz paylaşın :))
ilk gebeliğimde bir sıkıntı olmadı şimdi ikinciye hamileyim 25 haftalık yine bir sıkıntı yok. Tsh 3.5 çıktı dünya sağlık örgütünün önerdiği değer 1.5 Olduğu için doktorlar üzerine ilaç tedavisine başlıyor.
keşke bu tsh değerinin çocukların zekasını etkilediğini iddea eden ama kanıtı olmayan istatistlikler aşıların yan etkileri ve zekayla orantısı üzerindede bu kadar çok dursalar. Canım geçmiş olsun sağlıkla bebişini kucağına alman dileğiyle

Tesekkur ederim . 4.5 tane doktora gittim sordum etkilemismidir bebek diye ama kimse kesin bise demiyor.beklemeden ve duabetmeden başka yapacak bisemiz yok.15 haftalık şuanda bugün öğrendim oğlum olcakmis . hayırlısı artık.

Senin değerlerin kaç
Kesin birşey söylememelerinin sebebi kesin bir sonuç olmaması :) Sadece istatistlik . Rabbim zamanında sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin

Senin değerlerin kaç
Kesin birşey söylememelerinin sebebi kesin bir sonuç olmaması :) Sadece istatistlik . Rabbim zamanında sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
10 . haftada 6.45 di hemen ilaca başladım.sonra geçen hafta olcturdum 2.85 düşmüş hala kullanıyorum. 10.haftada başlamakla gecmi kaldim acaba diye düşünüp icim içimi yiyor

10 . haftada 6.45 di hemen ilaca başladım.sonra geçen hafta olcturdum 2.85 düşmüş hala kullanıyorum. 10.haftada başlamakla gecmi kaldim acaba diye düşünüp icim içimi yiyor
Benim doktorum 1.5 üstünü sıkıntılı görüyor :) bu arada 5 6 yıl önceye kadar tsh değerine bakılmıyordu gebelikte yeni bir uygulama. O yüzden çok kafana takma canım

Benimde ilacla kontrol ettigimiz tsh gecen gunki testte 3.41 cikti. Yaklasik 7 aylik hamileyim. Biraz endiselendim sma hayirlisi...

Hamileliğim süresince propycil ilaç kullandım,çok korkmuştum bebeğime de geçer mi diye çok şükür bi sıkıntı olmadı.Allah yardımcınız olsun

Merhaba arkadaşlar. 30 haftalık hamileyim 10 hastalıktan itibaren euthyrox75 kullanıyordum.bugun test yaptırdım tiroidim 3.79 yükselmiş doktor levotiron 100 yaptı ilacı.o kadar canım sıkıldı ki. Acaba bebeğim etkilemismidir .doktor içini ferah tut diyor ama nasıl tutayim ki içim içimi yiyor. Böyle olan varmi .tecrübeli anneler bilgi verirmisiniz

İçini ferah tut,stres ilaçtan daha tehlikeli bu hastalıkta daha da yükseltiyor çünkü.Benim doktorum günde 6 tane hap içen hamilelerin olduğunu söylemişti bana.bende çok sıkıntı yapmıştım.Bebeğim 9 aylıkken test yapıldı ona geçmemiş çok şükür.Ama 10 aylıkken tekrar ilaç kullanmaya başladığım için emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım.

Benim doktorum 1.5 üstünü sıkıntılı görüyor :) bu arada 5 6 yıl önceye kadar tsh değerine bakılmıyordu gebelikte yeni bir uygulama. O yüzden çok kafana takma canım

Benimde ilacla kontrol ettigimiz tsh gecen gunki testte 3.41 cikti. Yaklasik 7 aylik hamileyim. Biraz endiselendim sma hayirlisi...

Ya ben de 6,5 aylık hamileyim . 24. haftada da doktorum testler istediğinde tsh 4.0 çıktı , bi endokrin doktoruna görünmenizi öneriyorum Dedi ... İlaç mı verecek yanı şimdi doktor ?.. İlaçtan sonra düşse bile hamilelik sonund kadar kullanılıyor mu bu ilaç ?..

Evet canim kullaniliyor ama bu bu hormon ilaci brbege bir za

Evet canimkullaniliyor bu bir hormon ilaci bebeğe olumsuz bir etkisi yok eksik olan hormo u yerine koyuyorlar sadece. Kullanmak gerek.

Evet canim kullaniliyor ama bu bu hormon ilaci brbege bir za

Evet canimkullaniliyor bu bir hormon ilaci bebeğe olumsuz bir etkisi yok eksik olan hormo u yerine koyuyorlar sadece. Kullanmak gerek.
Sağol cnm , ya ben 1 aydır doktora gidecem gidemedim , geç olmaz dimi ?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…