hamilelikte tsh yüksekliği ( lütfen içimi rahatlatacak bir şeyler söylesin biri:(( )

Benim bildiğim tsh değerine hamile kaldığın an bakılır ve doktorun dediği ilk üç ay çok önemli bir an önce endokrine git demişti
Ben endokrine gitmedim ilaçta kullanmadım iki bebeğiminde tsh değerleri normal çıktı bir sıkıntı yok

Dehal git ve hemen ilaca başla zaman kaybetme.p tesi hemen git

Bir an önce gitsen iyi olur canim. Önemli diyorlar bu tip hormonlar bebek için ve senin için de tabi. Eksiklik yaşsmasin bebişin

Randevuyu ancak haftaya cuma ya alabildim . Mecbur o zmna bekleyeceğim . Rabbime emanet kızım , birşey olmaz allsh ' ın izniyle inşsllAh

Merhaba kızlar size bişey sorcam benimde t3 t4 normal tsh yüksek 8 lerde ama doktor ilaca gerek duymadı 3 ayda bir daha bakalim dedi normalmi yoksa başka bi doktora dahami gitsem kafam karisti

Merhaba kızlar size bişey sorcam benimde t3 t4 normal tsh yüksek 8 lerde ama doktor ilaca gerek duymadı 3 ayda bir daha bakalim dedi normalmi yoksa başka bi doktora dahami gitsem kafam karisti
Nasıl baslatmaz benim 6.45 doktor acil baslatti 10 haftalıkken .bence sen derhal baska bir dahiliyeci yada endokrinoloji bölümüne git uç ay bekleme geç kalırsın.

Tamam ya valla yorumları okuyunca bende öle düşündüm bi başka daha doktora gösteriyim sağol canim

Kızlar yazılanları okudum Allah razı olsun içim rahatladı. Ben yıllardır kullanıyorum bu ilacı ve ömür boyu kullanmaya devam edeceğim. 75 mg kullanıyordum doktor 100e çıkardı, bugün tekrar baktılar tsh 6,57 çıktı öldüm korkudan bebeğime bişey olacak diye. Yarın başka bir hastanede tekrar kan verecem doktor ona göre yükseltecek ilaç değerini. Bu arada her özel hastane iyi değil aman dikkat edin, bugün gittiğim hastanede saçma sapan ilgisiz doktorlar var çoğu da yabancı çymış dedikleri zor anlaşılıyor. Kan aldırmak da işlenceye dönüştü koymuşlar liseli çocukları yarım saat damar bulamadı. Sonuç: sinir küpü olup başka hastaneye gittim

Geçmiş olsun. Bende artık ozellerde gitmiyorum.devlete gidiyorum hatta doğumu devlette yapicam. Kaç haflik gebesin sen.

Merhaba kızlar bene özel hastaneye gidiyorum 7 hafta içindeyim ay bi kararsiz kaldık ama tsh 7 lerde t3 t4 normal ama doktorum ilaç yazmadı ama ben de yazılanları okuyunca tekrar gittim kadın doğum doktoru ilacı yazdı artık kullanmaya başlıcam allah hepimizin bebis lerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Ultrasona göre 9+2 yim, özelin bu durumunu görünce devlete mi gitsem diye düşünmedim değil...
Benimde 10 haftalıkken 6.45 di doktor acil 75 mg başlattı ilaci.benim icim içimi yiyor acaba baslamakda gecmi kaldım diye.simdi seninde başlanan lazim bence.devlet hastanesi.dahiliyeye git bir an önce bir gün bile çok önemli bebeğin beyin gelisimini etkiliyor tiroid.

Ben yıllardır 75 mg kullanıyodum geçen ay 100e yükseltti doktor ama değişiklik olmamış ben de çok korkuyorum inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Yarın kan vereyim bakalım kaç yapacak doktor dozu

Bugün tahlillerim yapıldı ve tsh normal çıktı çok şükür. Dün bana bu korkuyu yaşatan hastaneyi sağlık bakanlığına şikayet ettim inşallah cezasını bulurlar başkalarının günahına girmezler

Arkadaşlar devletten şaşmayın birde endokrine eğer gebeyseniz sıra almadan saat kaç olursa olsun gidebiliyorsunux. Ben rizede yaşıyorum. Hiç sıra almadan ayda bi kontrole gidiyorum.değerlerim 2 nin altı ama tedbir için doktor eutriox 25mg kullandirtiyor. Söz konusu bebek olunca tedbire fayda var

arkadaşlar merhaba.
ben 6+5 haftalık hamileyim. geçen aylarda boş gebelikten dolayı düşük yapmıştım. şimdi de tsh değerim 5.97 çıktı. doktorum t3 ve t4 testleri istedi. bu konuda bilgisi olan var mı?
internetten araştırdım ve haliyle çok panik oldum. yorumları da okudum, fakat yakın zamanda benzerini yaşayıp da sorunsuz hamileliği devam eden var mı aranızda?

Merhaba canım benimde tsh 8 lerde çıktı ama t3 t4 normal ilaca başladım ay sonu tekrar kontrol gitcem 10 haftalık hamileyim inşallah bi sıkıntı yaşamam herşey nasip çokta canını sikma

Merhaba canım benimde tsh 8 lerde çıktı ama t3 t4 normal ilaca başladım ay sonu tekrar kontrol gitcem 10 haftalık hamileyim inşallah bi sıkıntı yaşamam herşey nasip çokta canını sikma
İnşallah sağlıklıdır canım bebeğin. Ben de yarın testleri yaptıracağım. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Hanımlar tiroit ilacı sabah aç karnıma alıyorum uyanır uyanmaz ama sabah bulantılarım o kadar çok ki yarım saat zor tutuyorum ilaç emilmiş oluyormudur

Merhaba kızlar.. 6.haftalık hamileyim iki hafta önce tahlil yaptırdım TSH 5.6 çıktı
Dahiliye dr. gittim bugün tekrar kan tahlili yaptırdım ve sonuç TSH 3.5
Doktorum şimdilik bir ilaç vermedi. Benim gibi TSHı 3.5 olupta ilaç almayan var mı?
Bazıları 2.5 altında olması gerekiyor diyolar...Bu konuda endişeliyim..Başka doktora gitmelimiyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…