Benim bildiğim tsh değerine hamile kaldığın an bakılır ve doktorun dediği ilk üç ay çok önemli bir an önce endokrine git demiştiYa ben de 6,5 aylık hamileyim . 24. haftada da doktorum testler istediğinde tsh 4.0 çıktı , bi endokrin doktoruna görünmenizi öneriyorum Dedi ... İlaç mı verecek yanı şimdi doktor ?.. İlaçtan sonra düşse bile hamilelik sonund kadar kullanılıyor mu bu ilaç ?..
Dehal git ve hemen ilaca başla zaman kaybetme.p tesi hemen git
Bir an önce gitsen iyi olur canim. Önemli diyorlar bu tip hormonlar bebek için ve senin için de tabi. Eksiklik yaşsmasin bebişin
Benim bildiğim tsh değerine hamile kaldığın an bakılır ve doktorun dediği ilk üç ay çok önemli bir an önce endokrine git demişti
Ben endokrine gitmedim ilaçta kullanmadım iki bebeğiminde tsh değerleri normal çıktı bir sıkıntı yok
Nasıl baslatmaz benim 6.45 doktor acil baslatti 10 haftalıkken .bence sen derhal baska bir dahiliyeci yada endokrinoloji bölümüne git uç ay bekleme geç kalırsın.Merhaba kızlar size bişey sorcam benimde t3 t4 normal tsh yüksek 8 lerde ama doktor ilaca gerek duymadı 3 ayda bir daha bakalim dedi normalmi yoksa başka bi doktora dahami gitsem kafam karisti
Ruca ederim .bugün gitseydin bari hemen Sen kaç haftalık gebesin.Tamam ya valla yorumları okuyunca bende öle düşündüm bi başka daha doktora gösteriyim sağol canim
Geçmiş olsun. Bende artık ozellerde gitmiyorum.devlete gidiyorum hatta doğumu devlette yapicam. Kaç haflik gebesin sen.Kızlar yazılanları okudum Allah razı olsun içim rahatladı. Ben yıllardır kullanıyorum bu ilacı ve ömür boyu kullanmaya devam edeceğim. 75 mg kullanıyordum doktor 100e çıkardı, bugün tekrar baktılar tsh 6,57 çıktı öldüm korkudan bebeğime bişey olacak diye. Yarın başka bir hastanede tekrar kan verecem doktor ona göre yükseltecek ilaç değerini. Bu arada her özel hastane iyi değil aman dikkat edin, bugün gittiğim hastanede saçma sapan ilgisiz doktorlar var çoğu da yabancı çymış dedikleri zor anlaşılıyor. Kan aldırmak da işlenceye dönüştü koymuşlar liseli çocukları yarım saat damar bulamadı. Sonuç: sinir küpü olup başka hastaneye gittim
Ultrasona göre 9+2 yim, özelin bu durumunu görünce devlete mi gitsem diye düşünmedim değil...Geçmiş olsun. Bende artık ozellerde gitmiyorum.devlete gidiyorum hatta doğumu devlette yapicam. Kaç haflik gebesin sen.
Benimde 10 haftalıkken 6.45 di doktor acil 75 mg başlattı ilaci.benim icim içimi yiyor acaba baslamakda gecmi kaldım diye.simdi seninde başlanan lazim bence.devlet hastanesi.dahiliyeye git bir an önce bir gün bile çok önemli bebeğin beyin gelisimini etkiliyor tiroid.Ultrasona göre 9+2 yim, özelin bu durumunu görünce devlete mi gitsem diye düşünmedim değil...
Ben yıllardır 75 mg kullanıyodum geçen ay 100e yükseltti doktor ama değişiklik olmamış ben de çok korkuyorum inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Yarın kan vereyim bakalım kaç yapacak doktor dozuBenimde 10 haftalıkken 6.45 di doktor acil 75 mg başlattı ilaci.benim icim içimi yiyor acaba baslamakda gecmi kaldım diye.simdi seninde başlanan lazim bence.devlet hastanesi.dahiliyeye git bir an önce bir gün bile çok önemli bebeğin beyin gelisimini etkiliyor tiroid.
Merhaba canım benimde tsh 8 lerde çıktı ama t3 t4 normal ilaca başladım ay sonu tekrar kontrol gitcem 10 haftalık hamileyim inşallah bi sıkıntı yaşamam herşey nasip çokta canını sikmaarkadaşlar merhaba.
ben 6+5 haftalık hamileyim. geçen aylarda boş gebelikten dolayı düşük yapmıştım. şimdi de tsh değerim 5.97 çıktı. doktorum t3 ve t4 testleri istedi. bu konuda bilgisi olan var mı?
internetten araştırdım ve haliyle çok panik oldum. yorumları da okudum, fakat yakın zamanda benzerini yaşayıp da sorunsuz hamileliği devam eden var mı aranızda?
İnşallah sağlıklıdır canım bebeğin. Ben de yarın testleri yaptıracağım. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeMerhaba canım benimde tsh 8 lerde çıktı ama t3 t4 normal ilaca başladım ay sonu tekrar kontrol gitcem 10 haftalık hamileyim inşallah bi sıkıntı yaşamam herşey nasip çokta canını sikma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?