HAMILELIKTE TOXOPLAZMA GECIRENLER?

Sizin sorun oldu mu tedavi aşamasında falan
İnşallah avidite yüksek çıkar ben antibiyotik kullandım spiramisin olarak geçiyor genel adı, Rovagyl diye bir ilaç halen de kullanıyorum. 18 haftada amniyosentez yaptırdım bebegimin herşeyi temiz çıktı sağlıklı bir bebek olduğu anlaşıldı şükürler olsun ki. Yani tedavi olarak zorluğu yok tek zorluğu bebeğime bisey olur mu ona hu hastalık geçer mi diye düşünmek tedirgin olmak hayırlısıyla bebeginiz birşey olmayacak inşallah.

Sizin sorun oldu mu tedavi aşamasında falan
5 haftalık çok erken bir dönem zaten ilk haftalarda bebeğe geçme ihtimali çok düşük bir ihtimal ilaçlarla da bebeginize geçmesini önlersiniz. Ben ilacı 8 yada 9 haftalıkken kullanmaya başladım ki geçen 7 yada 8 haftada bile bisey olmadı bebeğime seninde sıkıntı olmayacak inşallah. Her türlü sorunuzu bana sorabilirsin. Icini ferah tut bolca dua et..

İlacı hap mı canım yani hastane değil evde tedavi demi ya çok sağ ol bilgilendirdiğiniz için doktor çok dusuk bi değer dedi önemli olan titresi dusuk çıkması falan dedi anlamadım hayırlısı insallah bisey olmaz

Avidite değerinin yüksek çıkması gerek ki inşallah yüksek çıkar, yuksek cikarsa enfeksiyonu daha önce gecirmis oluyorsun. Ve bebek icin bir tehlike arz etmiyor. Sadece hap kullanıyorum canım hastaneye de normal gebelikte olduğu gibi 3 haftada bir kontrole gidiyorum öyle hastaneye giderek bir ilaç almıyorum yani düzenli olarak günde 3 kez 8 saat arayla antibiyotik kullanıyorum.. hangi doktora gidiyorsun perinatologa gidiyorum ben sen kadın doğum doktoruna mı gidiyorsun şu an. Benim tokso çıkınca direkt perinatoloji bölümüne yönlendirdi doktorum.

Kadın dogumcu ama çıkınca nereye yönlendirir onu bilmiyorm kuzum

merhaba yazdıklarınızı okudum şükür siz atlatmışsınız şuan bende aynı sorunu yaşıyorum kafam cok karısık eğer mesajımı görüp bana dönerseniz çok sevinirim size sorucaklarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…