- 11 Temmuz 2020
- 988
- 269
- 33
- 32
- Konu Sahibi deryacakir0709
-
Yapıldı Sonuc haftayaGecmis olsun insallah daha once gecirmissinizdir avidite yapildi mı
Sizin sorun oldu mu tedavi aşamasında falanGecmis olsun insallah daha once gecirmissinizdir avidite yapildi mı
İnşallah avidite yüksek çıkar ben antibiyotik kullandım spiramisin olarak geçiyor genel adı, Rovagyl diye bir ilaç halen de kullanıyorum. 18 haftada amniyosentez yaptırdım bebegimin herşeyi temiz çıktı sağlıklı bir bebek olduğu anlaşıldı şükürler olsun ki. Yani tedavi olarak zorluğu yok tek zorluğu bebeğime bisey olur mu ona hu hastalık geçer mi diye düşünmek tedirgin olmak hayırlısıyla bebeginiz birşey olmayacak inşallah.Sizin sorun oldu mu tedavi aşamasında falan
5 haftalık çok erken bir dönem zaten ilk haftalarda bebeğe geçme ihtimali çok düşük bir ihtimal ilaçlarla da bebeginize geçmesini önlersiniz. Ben ilacı 8 yada 9 haftalıkken kullanmaya başladım ki geçen 7 yada 8 haftada bile bisey olmadı bebeğime seninde sıkıntı olmayacak inşallah. Her türlü sorunuzu bana sorabilirsin. Icini ferah tut bolca dua et..Sizin sorun oldu mu tedavi aşamasında falan
İlacı hap mı canım yani hastane değil evde tedavi demi ya çok sağ ol bilgilendirdiğiniz için doktor çok dusuk bi değer dedi önemli olan titresi dusuk çıkması falan dedi anlamadım hayırlısı insallah bisey olmazİnşallah avidite yüksek çıkar ben antibiyotik kullandım spiramisin olarak geçiyor genel adı, Rovagyl diye bir ilaç halen de kullanıyorum. 18 haftada amniyosentez yaptırdım bebegimin herşeyi temiz çıktı sağlıklı bir bebek olduğu anlaşıldı şükürler olsun ki. Yani tedavi olarak zorluğu yok tek zorluğu bebeğime bisey olur mu ona hu hastalık geçer mi diye düşünmek tedirgin olmak hayırlısıyla bebeginiz birşey olmayacak inşallah.
Avidite değerinin yüksek çıkması gerek ki inşallah yüksek çıkar, yuksek cikarsa enfeksiyonu daha önce gecirmis oluyorsun. Ve bebek icin bir tehlike arz etmiyor. Sadece hap kullanıyorum canım hastaneye de normal gebelikte olduğu gibi 3 haftada bir kontrole gidiyorum öyle hastaneye giderek bir ilaç almıyorum yani düzenli olarak günde 3 kez 8 saat arayla antibiyotik kullanıyorum.. hangi doktora gidiyorsun perinatologa gidiyorum ben sen kadın doğum doktoruna mı gidiyorsun şu an. Benim tokso çıkınca direkt perinatoloji bölümüne yönlendirdi doktorum.İlacı hap mı canım yani hastane değil evde tedavi demi ya çok sağ ol bilgilendirdiğiniz için doktor çok dusuk bi değer dedi önemli olan titresi dusuk çıkması falan dedi anlamadım hayırlısı insallah bisey olmaz
Kadın dogumcu ama çıkınca nereye yönlendirir onu bilmiyorm kuzumAvidite değerinin yüksek çıkması gerek ki inşallah yüksek çıkar, yuksek cikarsa enfeksiyonu daha önce gecirmis oluyorsun. Ve bebek icin bir tehlike arz etmiyor. Sadece hap kullanıyorum canım hastaneye de normal gebelikte olduğu gibi 3 haftada bir kontrole gidiyorum öyle hastaneye giderek bir ilaç almıyorum yani düzenli olarak günde 3 kez 8 saat arayla antibiyotik kullanıyorum.. hangi doktora gidiyorsun perinatologa gidiyorum ben sen kadın doğum doktoruna mı gidiyorsun şu an. Benim tokso çıkınca direkt perinatoloji bölümüne yönlendirdi doktorum.
Büyük hastanelerde, üniversite hastanelerinde prof. Ler oluyor perinatolog diyorlar oraya gideceksin tabi sıkıntı çıkarsa inşallahta gerek olmaz. Çıktı mı sonuçlarin.Kadın dogumcu ama çıkınca nereye yönlendirir onu bilmiyorm kuzum
Yok canm pzartesi çıkacak çok dusuk bi değer dedi doktor umarım temizBüyük hastanelerde, üniversite hastanelerinde prof. Ler oluyor perinatolog diyorlar oraya gideceksin tabi sıkıntı çıkarsa inşallahta gerek olmaz. Çıktı mı sonuçlarin.
İnşallah hayırlısıyla temiz çıkarYok canm pzartesi çıkacak çok dusuk bi değer dedi doktor umarım temiz
Çıkar
İnsallah canm çok sağ ol nasip ne diyim bu hamileliğimde o kadar çok şeyle sınav oluyorm ki hangi birini düşüneyim bilmiyormİnşallah hayırlısıyla temiz çıkarhaberlerini bekliyorum.
Hayırlısıyla geçecek herşey, başka bir sağlık problemin yok inşallah? Sağlık olsun da gerisi teferruat gerçekten. Ben de bunu anladım.İnsallah canm çok sağ ol nasip ne diyim bu hamileliğimde o kadar çok şeyle sınav oluyorm ki hangi birini düşüneyim bilmiyorm
Aşı oldum kovid askısı bir de tiroit var isteHayırlısıyla geçecek herşey, başka bir sağlık problemin yok inşallah? Sağlık olsun da gerisi teferruat gerçekten. Ben de bunu anladım.
Geçmiş olsun. Hamilelikte aşı vuruluyor mu ya? Ben sordum sağlık ocagindaki hemşirelere vurulmuyor dedilerAşı oldum kovid askısı bir de tiroit var iste
Ben hamile olduğumu bilmeden vuruldum yani döllenme olduğu ay o yüzden uzuluyormmGeçmiş olsun. Hamilelikte aşı vuruluyor mu ya? Ben sordum sağlık ocagindaki hemşirelere vurulmuyor dediler
Hm anladım inşallah bir sorun olmaz yaBen hamile olduğumu bilmeden vuruldum yani döllenme olduğu ay o yüzden uzuluyormm
İnşallah cnmHm anladım inşallah bir sorun olmaz ya
merhaba yazdıklarınızı okudum şükür siz atlatmışsınız şuan bende aynı sorunu yaşıyorum kafam cok karısık eğer mesajımı görüp bana dönerseniz çok sevinirim size sorucaklarım varBenimle aynı problemi yaşayan annelere umut olmak için yazıyorum şu an bu mesajı. Amniyosentez sonucum çıktı bebeğime hastalık geçmemiş 3 hafta kadar sonra da sonuçlar için doktoruma gideceğim bebegim iyi. Çok uzun zaman bu anı bekledim şimdi 20 haftalik olduk, gayet saglikliyiz tekmelerini bile hissediyorum şu an bile vuruyorÇok üzüldüm çok zor zamanlar geçirdim ama geçti elhamdullilah benim gibi olan anneler içlerini ferah tutsunlar daha ilk aşamadan bebeği aldırmayı düşünmesinler bu bir imtihandı ve geçti. Ardindan oğlumun inşallah sağlıkla doğması kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?