- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük dozunuz ne kadardı ? Doktoruna yazdım arttırmak gerekir mi diye gerek yok dedi. Transfer sonucundan 2 hafta sonrasına randevu verdi. Gelmeden önce troid testi yap getir yeter dedi.Evet doz ayarlaması gerekiyor ve ayda 1 sağlık ocağından test yaptırın kontrol şart 1.50 olan değerim hamilelikle 2ye çıktı dozum fazla olduğu halde
Bakalım bende seyir nasıl olacak. Hatam yüzünden bebeğe bir şey olmasından korkuyorum.Bende gebelikte çıktı troid 3 haftada bir kan verip takıp edildi dozu ayarlandı 2 bin altına düşünce aynı dozla devam ettm şimdi hala devam ediyorum doktorum doğumdan 2 ay sonra hormonlar dengelenr dedi 1 ay sonra birakicam hala içiyorm benn
Kontrol olduktan sonra bişey olmaz hiç merak etmeyin ama ihmal etmeyin mutlaka ayda bir verin kan.Bakalım bende seyir nasıl olacak. Hatam yüzünden bebeğe bir şey olmasından korkuyorum.
2 buçuk altında ise korkulacak birşey yok şuan ki dozum birgün 75 birgün 50 mg olarak devam ediyorum o dengede tutuyor artırmaya gerek yok dediyse yoktur içinizi ferah tutunGünlük dozunuz ne kadardı ? Doktoruna yazdım arttırmak gerekir mi diye gerek yok dedi. Transfer sonucundan 2 hafta sonrasına randevu verdi. Gelmeden önce troid testi yap getir yeter dedi.
Daha hamileliğin başlangıcında olduğum için korkuyorum bir şey olur diye.
Ben tüp bebeğe başlamadan önce testlerde öğrendim ve şu an yalnız 25 mg kullanıyorum.Ben 20 yıldır ilaç kullanıyorum
Transferden önce sıfırın altındaydı sonuç aldığım gün 7 küsür olmuştu hamilelikte çok hızlı yükseliyor endokrin druna gidiyorum üç haftada bir çağırıyor kan sonucuna görevde ilaç dozunu ayarlıyor şu am 150 mg kullanıyorum
Doz neredeyse iki katına çıkmış, demek hamileliğin ilerki aylarında da yüksek oluyor.nen de 75mg ile baslamistim. suan 137.5mg iciyrm. her ay kan verip doz ayarlatiyrm.
Evet. Son ayda bile yukseldi benim. Her ay duzenli kontrolle hic sorun olmuyor. Oglumda da ayni sekilde kontrol altinda tutuldum. İkimiz de sorun yasamadik cok sukur :)Doz neredeyse iki katına çıkmış, demek hamileliğin ilerki aylarında da yüksek oluyor.
Amin canım inşallahBen tüp bebeğe başlamadan önce testlerde öğrendim ve şu an yalnız 25 mg kullanıyorum.
Artık dozajim ilerde ne kadar olur görecegim.
İnşallah hepimiz için sorunsuz bir hamilelik olur.
İnşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağıniza alırsınız.gebelikte ilk üç ay çok öenmli dr dediğin bana 2 nin altında olmalı, bende gebe kalmadan önce 50 mg ve 75 mg dönüşümlü içiyordum şuan hamileyim tsh 5 lere çıktı ilk haftalar doz ayarı 100 mg yapıldı... daha sonra bebek zaten kendi tiroid hormonlarını üretecek ilk 3 ay sizden yararlanıyor her ay tahlil yaptırın
İnşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağıniza alırsınız.
Bugün gittim kan verdim, Pazartesi test sonucunu alacağım ona göre doz ayari yapılacak.
ENdokrine gittin mi bu aradaDeğerim 5,38 çıktı. Doktor 25 mg dozu 75 mg yapalım dedi. Sonra tekrar aradı 100 mg yapalım dedi. Dozu birden 4 katı fazlasına çıkardı ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Benimde ilaca rağmen yukseldi çok kaygiliyim.13 haftalik gebeyim.9.haftada 4 tu ilacim 125 mg a başladım.ona rağmen 6 ya çıkmış insallah bebegi etkilememistir.nette bugün bi doğum doktorunu izledim.bebekyte zeka geriliği yaomasi için çok aşırı yüksek olmasi gerekiyormuş ki o kadar yüksek te hamile kalmak bile çok zormus.biraz içim rahatladı.netteki bilgiler insanı çok kaygilandiriyorDeğerim 5,38 çıktı. Doktor 25 mg dozu 75 mg yapalım dedi. Sonra tekrar aradı 100 mg yapalım dedi. Dozu birden 4 katı fazlasına çıkardı ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi.