Hamilelikte Su Gelişi

yusral

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
6
6
1
30
Merhaba,

Hamileliğimin 4. ayından itibaren azar azar suyum gelmeye başladı. Kendi doktorum haricinde 2 perinatolog ile de görüşmeyi sürdürdüm. Sebebinin ne olduğunu hiç biri söyleyemedi. Eşimle kan uyuşmazlığımız var, bende aşırı kansızlık var, belki de bu sebeplerdendi bilmiyoruz. Suyumun geldiği 4. aydan itibaren haftada bir ultrasona girdim, 27. haftamda hastaneye yatırdılar çünkü bebeğin sızıntı oluşan yerden enfeksiyon kapma riski vardı. Her akşam ultrason ile kontrol edildi, 2-3 cm su ile 31. haftaya kadar dayanabildik, doğuma alındım ve bebek küvezle yoğun bakıma yatırıldı. Mücadelemiz 10 gün sürdü. Bebeğimizi kaybettik. Sebebinin enfeksiyon olduğunu söyledi doktorumuz. Ne kadar üzülsem de yapacak birşeyim yok. Rabbim yaşatmasın bir daha ne bana ne başkasına diye dua ediyorum sadece. Merak ettiğim şey bir sonraki gebeliğimde aynı sıkıntıyı yaşar mıyım? Doktor bende bir sıkıntı olmadığını söyledi ama yine de içim içimi kemiriyor. Böyle sıkıntısı olan ve ikincide de aynı sorunu yaşayan biri var mı acaba?

Cok gecmis olsn. Rabbim bi daha yasatmasin.
Suyunun geldgini nasil anldin biraz anlatr misin rica etsem ?

Cok gecmis olsn. Rabbim bi daha yasatmasin.
Suyunun geldgini nasil anldin biraz anlatr misin rica etsem ?

Teşekkür ederim,

Bi gün alışverişte yürürken birden pantolonumun ıslandığını hissettim başta idrar diye düşünüp şok oldum ama lavaboya gidip baktığımda anladım idrar olmadığını, kokusu yok gibiydi. O günden sonra gelmedi birkaç gün hafta sonu kontrolde doktor farketti suyun azaldığını. İlk başta üstüne düşmedik bidaha gelmedi diye ama 2 hafta kadar sonra sık sık azar azar ıslaklık hissettim çamaşırımda özellikle de uyandığımda. Sanki suyla ıslatılmış gibiydi akıntı gibi değildi. Sonra serüvenimiz başladı zaten, her hafta sonu kontrol suyu bir azaldı bir çoğaldı hep bi tomar kağıt havlu altımda gezdim. Çok çabaladık ama her şey nasip.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun..

Saolasn cnm anlttgin icin. Ben de 2 gun once ole bi islaklik hissettm. Dedgn gibi idrr gibi deildi. Dewami gelck mi diye pecetyle geziorm ben de.Dun aksam baska bi rahtszligm icin dr a gittm. Bebegime de bakti suyu falan ii dedi. Insllh bende de sorn cikmaz

Hiç korkma, ben doğum yapalı 20 gün oldu, hamilelik dönemim boyunca bir sürü yazı okudum kötü yorumlar vardı bir çoğunda, hep korkulu gezdim ama ne yaparsan yap kaderin ne ise onu yaşıyorsun. Allah nasip ediyor bize bu mucizeyi, ve o ne isterse o oluyor, dua et bol bol. Kendini iyi hisset ki bebeğin etkilenmesin, kötü yorumlara aldanma insanları çok dinleme, ben nasıl hissettiysem onu yaptım, bazı günler suyum gelmesine rağmen hayır iyiyim dedim bebeğimin hareketlerini kontrol ede ede bekledim evimde, nitekim de doktora gittiğimde evet bekleyebiliriz hala vakit var cevabını aldım, sen herkesten iyi tanırsın kendini, güzelce uzan kontrol et sakin ol, bebek hissediyor senin hislerini, inşallah kucağına sağlıklı olarak alırsın güzel bebeğini unutma herşey bizim için bu dünyada

Amiiinn insllh hepimz.cok haklisin dediklerinde.Kismeti varsa bi sekilde geliolr. Cok tsk edrrm . Bundan sonra her sey gonlunce ve cok guzl olur insllh ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…