- 14 Mayıs 2007
- 43
- 0
- 43
canım benim bende aynı senin gibi sayılırım 23haftalık hamileyim ve dün benim eşimde üstüme yürüdü az kaldı seninle aynı sonu yaşayacaktık,ancak bende kötü olan durum şuki boşanalım madem bu hale gelmektense birbirimizin hayatını mahvetmektense dedigimde ne aptallıgım kaldı ne gerizekalılıgım,nede çirkefligim,aksine ben her zaman çirkeflikten kaçan biriyimdir,ve benim eşimde seninki gibi tatlım kariyer sahibi,ikimizde üniversite mezunuyuz,ve 6yıl çıkmanın sonucu 7.yılda daha bundan 6 ay önce evlendik,düşünebiliyormusun,tek degilsin yani birtanem,biliyorum imkansız gibi ama ben emin ol kendimi sadece oğluma adadım,senden daha zor bir durumdayım,boşanmayı bile kendine yediremeyen biriyle evliyim(tamam ikimizde birbirimizi seviyoruz ama saygı biterse sevgi neye yararki)onca lafı söyledikten sonra,onca hakaret,ve işin kötüsü en yakın arkadaşım bile bana ''canım sen bunun kişiligini bilerek evlendin diyorlar''evlenmeden bazı şeyler degil 6 yıl 60 yılda geçse görülmüyor malesef ve etraftan insanlar hep görmek istedikleri kadarını görüyor,sana tavsiyem o yokkende sen ayaklarının üstünde durabilecek güçteydin,onda barışmak adına girişim yoksa,sen affedemeyeceginden eminsen o adama degil takmaya 1 dk.düşünmeye degmez,bak ne diyecegim,ağustosta istanbula gelecegim tanışmayı çok isterim seninle,sevgilerimle canım,hep arkandayız.