- Konu Sahibi Tugbaerdal31
-
Selam anneler ve anne adaylari aranizda hamilelikte sigara icen varmi?
Ben 33+3 haftalik hamileyi simdiye kadar ictim bu illeti.
Icen varsa ne kadar iciyorsun bana anlatirmisiniz.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ben hamilelikten once gunde paketi neredeyse bitiriyordum.cok uzulerek ve vicdan azabi duyarak soyluyorum tam birakamadim.gunde 2 tane iciyorum.bagimli olmayan bizi anlayamaz hic icmemis bir insan da kalkip burda zararlarini anlatip bilmislik yapmasin.
hepiniz biliyosunuz bi tane bile içilse bebeğe zararlı olduğunu hastalık yapacağını vicdan azabınızı bastırmak için burda sürekli konu açıp yandaş arıyosunuz. Başkaları da içiyosa kendinizi rahatlatıyosunuz aklınız sıra.. Herkes adı gibi biliyo istenildiğnde bırakılacağını.
Allah yüreklerinize daha fazla vicdan azabı acıma duygusu versin inşallah. Belki o zaman siz de normal insanlar gibi bebekleriniz için yaşarsınız..
Cumartesi oglenden beri o bahsettigim birakamadigim 2 sigarayida biraktim 3.gun bugun ins baslamam.bana dua edin.Benim annem 65 yaşında. Tam bir sigara tiryakisidir. Ne bana, ne ablama hamileyken tek bir sigara dahi içmemiş. Ta ki biz memeden kesilene kadar. Başkası söylese inanmazdım ama kardeşime hamileyken ben şahit oldum. Dakika başı sigara yakmadan duramayan kadın kardeşime hamileyken de, o memeden kesilene kadar da tek bir sigara ağzına sürmedi. Annelik bambaşka bir olay canım benim. Tiryaki olmayan anlayamaz diye birşey yok. Allah güç vermiş, irade vermiş. Sen o iradeni bebeğin için bile kullanamayacaksan, o iki sigaradan vazgeçemeyeceksen niye vermiş o iradeyi? Ha bebeğini almışsın bir tırın altına atmışsın ha hamileyken sigara içmişsin. O bebeğin gelişimi nasıl etkileniyor haberin var mı? Benim kuzenim 21 yaşında 14 yaşında gibi görünüyor. Erkek çocuğu için ne kadar zor. Nedeni annenisinin hamileyken sigara içmesi. Astım hastası üstelik. Sürekli bir hırıltı halinde yaşıyor gencecik adam. Tüm yaşamını etkiliyor. Sevgili bile bulamıyor. Çocuğuna bunları mı reva görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?