- Konu Sahibi emsaleymen
Ben 2 hamileligimde de kestirdim, cok sukur ikisi de nur topu gibi dogdu cocuklarimin.
Inanmayin boyle seylere
Inanmayin boyle seylere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet aksine benimde anacigim demişti k hamileligimde saçlarım belime kadardı yavrum kestir şunları da vitamin saçına gitmesin diye bi ayar çekmişti ama kesilmemesi ne alaka onu çözemedimaslinda tam tersi
saci uzatinca vitamin saca gidiyor
mesela kizi olan bi arkadasima doktoru kizin sacini kestirmesini soylemisti cok vitamin caldigi icin:)
aynı şey şu avm girişindeki cihazlar içinde geçerli hamileler içinden geçmez yanından geçer ama hiç bir sakıncası yok aslında
Batıl inanca göreNe oluyormuş saç kesilince?
Saç kestiren düşük yaparmış felan demeyin gülmekten bayılırım. :))
Omrun başlangıcı ve sonu bellidir. Birseyin sebebini yine dünyalık birseye bağlamak gizli şirke girer. Herşey Allah'tan.Batıl inanca göre
hamileyken saç kesirse bebek doğduktan sonra ömrü kısalirmiş
tabiki bende inanmam buna ama
Bende hamile olSam kestirmezdim saçimi![]()
akilli kadinmis anneniz :)Evet evet aksine benimde anacigim demişti k hamileligimde saçlarım belime kadardı yavrum kestir şunları da vitamin saçına gitmesin diye bi ayar çekmişti ama kesilmemesi ne alaka onu çözemedim
kızlar ilk bebegime hamileyim ve zor bir hamilelik geciriyorum bulantım kusmalarım o kadar fazla ki işimi bırakmak zorunda kaldım simdi evdeyim kendimi eve hapsolmus gibi hissediyorum dısarı cıktıgım an en ufak kokuda mide bulantım baslıyor bende kendimde bi değişiklik yapmak istedim dün esimle konustuk o bugun izinli sacımı kestiriyim banada değişiklik olur hem saclarım fazlaca uzun ve bu zor hamileliktr bakımda zorlanıyorum ama duyan kv kp basladılr hamileyken sac kesilmez demeye batıl inanç bu dinde yeri de yok dediysemde riske atma yinede kestirme dediler kp zaten normal zamandada saç kesimine karşı nedense cok fazla batıl inancı var bende sinirlendim ben kestiricem dedim eşimde arastırdı sorun olmaz kestir dedi ama sinirlerimi bozdular varmı kızlar bunun gercek oldugunu düşünen