Hamilelikte saç kestirmek

Hamilelerin aklına böyle vesveseler saçmalıklar sokan insanlara çok kızıyorum ya. Benim Hamileliklerimde de bu tür muhabbetleri çok gecirmislerdi. Normalde gülüp geçtiğiniz şeylere hamile iken acaba diyebiliyor insan. Yani hormonlar falan ne bileyim tuhaf bir psikoloji içinde oluyorsunuz zaten. Bide hamile şunu yapmaz bunu yaparsa çocuğa şöyle olur falan. Inanmayin ve prim vermeyin efendim. Ben 4 kez hamile kaldım 4 ünde de saçımı bi güzel kestim. Kısmet olan doğdu şükür kısmet olmayan gitti. Saç ile ne alakası var. Sağlıkla çocuğunuzu kucaginiza alırsınız inşallah.

Bu saatten sonra inattan kestirirdim.
Onlara ne senin saçından?
Söyle kpinde uzatsın saçlarını onun halat mı kestiriyo?
Git kestir

cok guzel olur valla
dusunsene heryerimizden killar fiskirarak biyikli falan doguma gireriz :)

belki de beden olumlama hareketidir, geçmişten bu yana.
bir de böyle düşünmek lazım,
sonuçta julia roberts da koltuk altını almadan oscar törenine katıldı, neden olmasın :KK15:

belki de beden olumlama hareketidir, geçmişten bu yana.
bir de böyle düşünmek lazım,
sonuçta julia roberts da koltuk altını almadan oscar törenine katıldı, neden olmasın :KK15:
yok yaw yine de kafam basmiyor benim
yani sac ve bebek omru arasinda hicbir sekilde iliski kuramiyorum

sırf batıl inançlara protesto olsun diye kestirmiştim :KK70:
ayyy benim gibi birini görmek ne güzel geldi
hamile olduğumu öğrendim ve saçımı kestirdim
zaten zor geçiyor bide onunla uğraşamazdım
Allahın verdiği ömrü kuaförün makası mı kısaltacak Allah aşkına

Ben hamileyken kestirdim batıl inanç kesinlikle. O zaman tırnaklarımızıda kesmeyelim tüylerimizi de almayalım :KK52:Ama boyatmadım boyalar kimyasal diye.

Son düzenleme:
yok yaw yine de kafam basmiyor benim
yani sac ve bebek omru arasinda hicbir sekilde iliski kuramiyorum

dur benim annem şey demişti bak,
"olur mu hiç batıl inanç o, saçla ömrüm ne alakası var. Ama saçını tüyünü alırsan tüm vitaminler onları tamir etmeye harcanır, çocuk gelişemez" falan da filan. Altyapısı hazır yani.

dur benim annem şey demişti bak,
"olur mu hiç batıl inanç o, saçla ömrüm ne alakası var. Ama saçını tüyünü alırsan tüm vitaminler onları tamir etmeye harcanır, çocuk gelişemez" falan da filan. Altyapısı hazır yani.
aslinda tam tersi
saci uzatinca vitamin saca gidiyor
mesela kizi olan bi arkadasima doktoru kizin sacini kestirmesini soylemisti cok vitamin caldigi icin:)

Back
X