Henüz doktora gitmedim çok yeniyim 4+4 gittiğimde sorarım bu hamilelikte herşey yasakmış bilseydim öncesinde boyardımDoktora sorsana reis seni tanıyan bilen o.
Burada bi kişi yapar ona bisey olmaz sana da yap der,
Sen de yaparsın allah korusun alerji olur başına dert alırsın...
O yüzden en mantıklısı kontrole gittiğinde dr a soyle
Doktorunuz ne dedi bu duruma birde doğal boya ile mi boyadınız ?markası neydiBen 3 aydan sonra boyamistim
Zaten doktorum demisti git su saclarini boyat, diplerin cok cikmis diyeDoktorunuz ne dedi bu duruma birde doğal boya ile mi boyadınız ?markası neydi
Çok teşekkür ederim en azından 2ay böyle zorda olsa idare ederim bende organik boyayla boyarım muhtemelen yoksa beyaz ombreli kalacağımZaten doktorum demisti git su saclarini boyat, diplerin cok cikmis diyeorganik bir boyaydi ama markasini hatirlamiyorum
Aynı konudan müzdaripim aynaya bakmak istemiyorum. Ama ben doktora kına teklif ettim yakım diye ona dahi olmaz dedi 5 Ayda bir boyadan bahseti kanser hastalarının kulllandığı onu soracam şuna rimel kullanıyorum benim saçlarımın önünde var beyazlaşma çalışıyorum bide çok sıkıntılıHamilelikte saç boyamanın çok zararlı olduğunu biliyorum ancak yakın bir zamanda işe başlama olabilir benim saçlarım bembeyaz oldu hiç mi organik birşey yok buna çözüm olabilecek lütfen yardımcı olun yoksa çok yakında saçlarım sadece beyaz şekilde gezeceğimBu şekilde de kendimi kötü hissediyorum ..Mesela hint kınası ?
mesajı yeni gördüm bildirimde gelmiyor dip kapatıcım var o bile zararlı diyenler var ancak bnm dip beyazlarım okdr çokki onunla kapatabileceğimi sanmıyorumÇevremde hamileliklerinin 16. Haftasından sonra boyatan bir kaç kişi var ama yine de en iyisini siz bilirsiniz dip kapatıcı sprey önermeye geldim ben :)beyazları bence çok güzel kapatıyor saç renginize uygun bulabilirseniz Scw....kopf markasina ait olan güzel, onunkinden çok memnun kullanan arkadaşlarım tavsiye ederim
Benim de önlerde çok var pandemi yuzunden boyatamamistim sonra gebe oldugumu öğrendimmesajı yeni gördüm bildirimde gelmiyor dip kapatıcım var o bile zararlı diyenler var ancak bnm dip beyazlarım okdr çokki onunla kapatabileceğimi sanmıyorumbende 3aydan sonra boyatacağım inş
Cnm bende mecbur boyatacağım 2ay boyatmamıştım sonra korona olunca 2ay daha boyatmadım şimdi iş başladı bu hafta iznimi kullandım ki ben hiç böyle boyasız gezmezdim bildiğin beyaz ombreli geziyorum artık şu 1,5ay hayırlısı ile geçerse bende organik boya ile boyatacağım inşBenim de önlerde çok var pandemi yuzunden boyatamamistim sonra gebe oldugumu öğrendimDoktorum 12 haftadan sonra organik boyaya izin verdi
Kaç haftalıkken boyattın cnm bende hint kınası düşündüm ama sonrA vazgeçtim artık böyle beyaz beyaz gezeceğim soranlarada beyaz ombre yaptırdım derim bnm saçlar baya beyaz turuncuda karışırsa ortaya karışık olur cnmYasak mı değil mi bilmiyorum ama ben normal kına yaktım. Saçlarıma çok iyi geliyo ama beyazları turuncu yapıyo o ayrı tabi
Daha yeni Yaktım sayılır. Ha ha beyaz turuncudan iyidir tabiKaç haftalıkken boyattın cnm bende hint kınası düşündüm ama sonrA vazgeçtim artık böyle beyaz beyaz gezeceğim soranlarada beyaz ombre yaptırdım derim bnm saçlar baya beyaz turuncuda karışırsa ortaya karışık olur cnm
Senin doğumuna az kalmış oyüzden hiç sorun olmaz cnm ben 3ayı doldurayım boyatacağım inşDaha yeni Yaktım sayılır. Ha ha beyaz turuncudan iyidir tabi